Piranha Premium Q Tab Tablet PC Yorumları

Piranha Premium Q Tab Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2016
    İşimi görüyor

    Çocuk için almıştım. En azından işimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2016
    Hızlı kargo,güvenilir alışveriş

    Herhalde internetten en çok alışveriş yaptığım sitedir hepsiburada.com.hızlı güvenlir alışveriş.Tableti kampanyalı iken uygun fiyata aldım.Hatta bazı ürünler kendi internet sitelerinden bile daha ucuza satılabiliyor.iyi takip etmek ve değerlendirmek gerekir. tablet çocuk için ideal,hatta bende gazete okuyup,dizi,film izleyebiliyorum.10 inc büyük ekran olması iyi,ama dahili hafızanın yetersizliği söz konusu,bi taraftan da iyi,çocuk çok fazla oyun yükleyemiyor:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2016
    Fena değil

    Kafe için almıştım menü falan işleri memnunum güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2016
    Fiyat performan güzel

    Ne beklediğin ile alakalı genel olarak çok iyi aldığıma pişman değilim bu 3. tablet, sanırım bunu da bozmadan kıracaklar!. Tek sorun şarj cihazı sanki emanet gibi giriş yuvasına sağlam oturmuyor ve kablosu kısa şarj takılı iken kullanmak eziyet. Ee tabiki PC lerden beklediklerinizi bundan alamasınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    tablet

    Bu fiyata alinabilecek en iyi urun.Hepsi burada garantisi ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Memnuniyet

    Yıllardır HPB dan alışveriş yapıyorum.Siparişim herzamanki gibi anında elime ulaştı.Çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2016
    bu fiyata güzel.

    ürün 3 günde geldi. fazla büyük almakta iyi değilmiş. oyunlarin bazilarinda dokunma hizi yeterli olmuyor. alinir yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    fiyatına göre ...

    Kalite / fiyat değerlendirmesine göre iyi ... eksileri: ses çok kalitesiz, kamera çözünürlüğü çok düşük en beğenmediğim yönü usb den direkt kablo ile veri atılmıyor bilgisayarın bi tarafına tablet bi tarafına usb takacan verileri ordan atacan biraz uğraştırıyor, ama kitap okuma ve çocukların oyunu için iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Beklediğim gibi..

    Ürünü çocukların oynaması için aldım. Çok fazla bir beklentiniz yoksa alabilirsiniz. Batarya süresi oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    tablet

    beklediğimden daha iyi çikti.çocuklar için alinacaksa kaçirilmayacak firsat..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    Ürün cazip

    Fiyatina gore oldukca kullanisli . Sarj suresi iyi . Oyun hizi guzel ve internette gezinmesi zevk veriyor . Eksi yanı kamerasi :) siparis verdm ertesi gun elimde sasirdm :D ikinci alisverisim oldu burdan daha baska yerden yapmam burasi vazgecilmez guvenli bir site .

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2016
    iyi sayılır

    cihazı alali 1 hafta oldu. oğlum gayet beğendi. tek sıkıntı bazı oyunlarda çok azda olsa donma yapıyor. o fiyatlara alina bilecek bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    Fiyatına göre fena değil

    Ürün fiyat performans açısından alınabilecek bir ürün. 1024x600 piksel çözünürlük bu fiyata alınan bir tablet için normal. Tabi yüksek fiyatlı tabletlerdeki cam gibi görüntüyü bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Dahili hafızanın 1 gb olması uygulama ve oyun indirmelerinde hemen dolmasına neden oluyor. Bazı uygulamaları 8 gb lık dahili SD karta taşımak mümkün olsa da sanırım yazılımından dolayı tüm programları taşımıyor. (Örneğin chrome uygulaması gibi). Bunu şuna dayanarak söylüyorum. Benim telefonumda hemen hemen bütün uygulamalar sd karta taşınırken burada taşıyamadım. Bu durum ister istemez dahili hafızada şişmeye ve bir süre sonra artık büyük uygulamaları indirememenize neden oluyor. Dokunmatik ekranın hassasiyeti çok ileri boyutta değil. Kamerası 2 mega pikselden ne beklerseniz o kadar. Ürünün atı yönleri, oyunlarda herhangi bir takılma olmadan oynanabiliyor. Güzel kitap okunuyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    Mukemmel

    Hepsi burada ya TSK. Buradan aldığım ürünlerden daha çok hepsi buradayi TB ediyorum.üründe gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    iyi

    güzel bi ürün kamerası kötü ama tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    tablet

    ürün tüm özellikleri ile güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    Mükemmel

    Fiyatına göre oldukça güzel bir ürün. Hepsiburadaya hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    Muhteşem

    İnternetten alışveriş yaparken öncelikle alacağım ürünün yorumlarını okurum bu üründede negatif yorum göremedim o yüzden aldım iyikide almışım piyasadaki benzerlerine nazaran muhteşem bir tablet oldukça hızlı takılma donma yok çözünürlüğü iyi değil diye yorumlar yapanlar olmuş ama bence gayet güzel çözünürlük sadece elimizdeki ürünle alakalı değildir yükleme yapılan cihazların kaliteside çözünürlüğü etkiler bence kesinlikle tereddütsüz alınabilecek bir ürün bluetooth da olsaymış tadından yenmezmiş :)))

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Çok güzel begendik tek sorun

    tek sorun HDIM girsi yok :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2016
    Sevdik

    7.inç bozulunca bunu aldık (10.1) iyiki almışız,her şey daha net, fiyat ve teslimat gayet iyi. on gündür çocukların elinde şimdilik sorun yok tavsiye ederiz. Kötü yanı ise küçük oğlum nerede ise gece gündüz tablette.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha Premium Q Tab Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha Premium Q Tab Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat