Casper VIA L8 16 GB 8 İnç Tablet PC Siyah Yorumları

Casper VIA L8 16 GB 8 İnç Tablet PC Siyah yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Beklentileriniz yüksek değilse ya da küçük çocukların eğlenmesi amaçlanıyorsa iyi bir ürün. Metal kasa sağlam duruyor. Ekranı renk/çözünürlük yeterli. 4.5G'sini denemedim ama ihtiyaç halinde iyi bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    samet

    kamera çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    ne için alıyorsun??

    günlük işlerimi görsün diye tablet bakıyordum, 2 gb ram ve tasarımı cazip geldi o yüzden aldım, kameradan zaten bişey beklemiyordum, fakat 2gb ram in çok faydasını gördüm diyemem, mesela whatsapp yükleyemedim desteklemiyor, daha çok borsa için aldım ama banka uygulamasını desteklemiyor vs vs, biri sesine harika falan demiş, acaba nasıl bi kulağı var arkadaşın, doktora gözükmesini tavsiye ediyorum, sinema çekimi film izledinizmi bilmem ama sesi aynen öyle, biraz olsun ses kalitesinin bu fiyata biraz daha iyi olmasını beklerdim, çok kötü diyebilirim, oyun olarak angr birds arena indirdim oynadım, oyunda kasıyor, oyundan çıktıktan sonrada tablet bir süre kendine gelemedi, donmalar başladı, hi security diye bi uygulamayla temizlik yaptıktan sonra biraz kendine geldi, androidin şiştiğini biliyordum ancak bu kadar kısa zamanda şiştiğini bilmiyordum. benim borsa uygulamasını desteklemeyince çokta işime yaramaz o yüzden ne için kullanacağınızı iyi belirleyin ona göre bi tablet alın, ekranı fena değil hatta güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2018
    GÜZEL ÜRÜN

    Ürün, biraz kalın olması dışında iyi geldi bana. Gerçi 4500 mAh batarya için normal. Çok uzun süre inceleme fırsatım olmadı daha ama şimdilik memnunum. Fiyatı muadillerine göre iyi. Alırken İnova MX1086 marka (klavye+mouse) olan tablet ile arasında çok gidip geldim. İnova nın özellikleri daha iyi olmasına rağmen çocuğa aldığım için ekran veya başka problemleri illaki ilerleyen zamanlarda olacağını düşündüğüm için servis ağını da düşünerek Casper aldım. İnşallah pişman olmam. Programları kurduktan sonra; bazılarında, 2Gb ram olmasına rağmen kısa süreli donmalar oldu. Pil süresini deneme şansım olmadı. Ama çocuk sürekli oyun oynadığında yaklaşık 7-8 saat gibi gidiyor batarya şu anda. Sağlamlığı da gayet iyi görünüyor. Özetle bu fiyata ancak böyle alınabilecek bir ürün derim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2018

    Kargo hariç satıcıda sıkıntı yok gibi şuan. Perşembe sipariş verdim bugün elime ulaştı yahu. Telfonu dahi açan yok berbat bi kargo şirketi.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.06.2018
    Bu fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri.

    Bu fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.06.2018
    Süper

    Abi daha almadım ama çok güzel gözüküyo almayı düşünüyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 02.06.2018
    Android Versionu

    Donaım fiyat performası açısından gayet güzel. Android versiyonu da daha sık güncellenebilseydi süper bir alet olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2018
    Güncelleme gelmeli

    Android 6 _7 güncelleme gelse çok iyi olacak.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2018
    sim girişi mükemmel bir detay

    sim girişi mükemmel bir detay

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2018
    Casper via L8

    Çok güzel yeni nesil tablet 4.5G li hızlı ekran kaliteli teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    ortalama

    Android güncellemesi yok, play store da her uygulamayı çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca kasılmalar da yapıyor. açıkçası beklentilerimi çok karşılamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    casper

    Malzeme kalitesi oldukça iyi. 2gb Ram ile uygulama ve oyunlarda sorun çıkaracağını sanmıyorum. FP olarak ideal bir ürün. Rakiplerine göre Ram ve sim kart artısı göz ardı edilemez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    casper via L8 almyınız

    benimki hep oyun ve kamera kasıyor daha 1 oyun yükledim oyunda 1 dakikada 1 yanıt vermiyor diyor kamera sağ ve sola dönerken kasıyor.kamerayı boşver desem oyun ve uygulamalar kasıyor.o yüzden almayınız.????????

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    orjinal

    teşekkür ederim ürün faturalı çalışır durumda geldi hayırlı satışlar dilerim...

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2018
    TEŞEKKÜR EDİYORUM

    BEĞENDİM TEŞEKKÜR EDERİM

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.11.2017
    Kalite yokk

    Bugun casper via l8 aldim fakat tüm tablet hevesimi kursağımda biraktilar. Simkart yuvasi tek başına oturuyor fakat simkarti takinca oturmuyor kart kalın geliyor. Su an kart takılı kaldi içerde cikmiyor. Ben tavsiye etmiyorum. 500 lira verdik bide. Türkler bu elektronik isini beceremiyorlar.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2017
    Sim girişli

    sim girişli olması diğer tabletlere göre bence bir artı. ortalama bir araştırma yapınca alınması mantıklı tabletler arasında.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.11.2017
    Güzel

    fiyatına göre güzel bir tablet bir tane ogluma birtane kızıma aldım .

  • Media Markt aracılığıyla, 04.11.2017
    @tablet

    gerçekten çok beğendim çok kullanışlı ve harika bir ürün . annem için almıştım çok memnun kaldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper VIA L8 16 GB 8 İnç Tablet PC Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper VIA L8 16 GB 8 İnç Tablet PC Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat