Reeder A10IX Air Tablet PC Yorumları

Reeder A10IX Air Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    Yorum Düzeltme

    görüntü ve pil ömrü harika

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    çok iyi

    Ürün iyi başta biraz pil sıkıntısı çıkardı ama bir kaç defa şarj yapınca düzeldi. satıcılar çok dürüst ve iletişim çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    Güzel Ürün

    Babama gazete okusun diye ucuz yollu tablet bakıyordum. Bu çözünürlükte bu ürünü bulunca hemen aldım. Aldığım ürün outlet ürünüydü cuma aldım cumartesi elime ulaştı gelince çok beğendim bir de kendime sipariş vereyim dedim ama outlet ürünü kalmamıştı :( Outlet olduğu için hesaplı oldu normal alırmıyım şimdilik kalsın belki ileride alırsam yine bu marka bu mağzadan alabilirim ürün hesaplı gönderim hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    Güzel Tablet

    Film İzlemek ve internetde takılmak için çok yeterli oyun oynama tableti değil! iciniz rahat alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2015
    Hiç Düşünmeden alın

    İlk başta çok tedirgindim Çin malı diye fakat gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Firma Türk firması ve destekleri çok iyi hemen ilgileniyorlar. Çözünürlüğü mükemmel tek sorunu bence mono hoparlörü olması bu paraya alınacak en güzel android ürün düşünmeden alın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2015
    iPad Air 5 ile eşdeğer fazlasıda var...

    HDMI çıkışı mevcuttur. İsteyen arkadaşlara 32 GB rom takılıp Android 5.0 ve Windows 8.1 kurulumu yapılabilmekte ikisi aynı anda kullanılmaktadır. Ayrıca içerisine 3G modül takılabilmekte olup servis sağlanabilmektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2015
    Hdmi

    Üründe hdmi mini çıkışı var. Bir zahmet çevirici alın kullanın. Ben gayet sorunsuz kullanıyorum. Hızı ve batarya ömrü gerçekten çok iyi. Yıllardır pc, tablet pc ve farklı markalarda tabletler kullanmış biri olarak başka ürünlerle paranızı sokağa atmayın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2015
    İyi bir alet

    Wi-Fi performansı biraz kötü ama bu fiyata gore gayet iyi hepsi burada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2015
    HDMİ

    Ürün özelliklerinde ve tanıtıcı fotolarda ürünün HDMİ çıkışlı olduğu belirtilmesine karşın HDMİ çıkışı bulunmamaktadır. Arayıp yanıltıcı ürün tanıtımı yaptıklarını söyledim düzelteceklerini belirttiler. HDMİ MEVCUT DEĞİL. Satın alırken bunu bilerek satın alınız. Onun dışında Fiyat-özellikler olarak makul denilebilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2015
    mukemmel

    harika bir cihaz herkese tavsiye ederim hiç ama hiç pişman olmayacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2015
    Reeder A10iX

    ürün fiyat performans olarak mükemmel,ekranın ıps olması 2 gb rem ve işlemci hızı olsun üst düzey bir cihaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Reeder A10IX Air Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Reeder A10IX Air Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat