ARTES QD1002 Tablet PC Yorumları

ARTES QD1002 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2014
    Kesinlikle tavsiye ederim...

    Bu ürüne bakanların az çok beklentileri aynıdır zannediyorum. Ancak beklentimin çok üstünde bir cihaz çıktı, ekran kalitesi ergonomisi wi-fi bağlantısı inanılmaz. Tek eksi yanı kutuda çıkan kılıf cihazla çok uyumlu değil gibi, alt ve üst kontrol noktalarına erişimi zorlaştırıyor. Cihaz güzel olunca kılıftaki eksikliği görmüyorsunuz zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2014
    Fiyat Kalite Dengesi Güzel

    Ürün ekran görüntüsü gayet iyi, hd videoları çok net bir şekilde izleyebiliyorsunuz. İşlemci hızı yeterli seviyede, bir takılma-donma olmuyor.Ürünün ses seviyesi çok yeterli olmasa da idare eder seviyede. Wireless çekim gücü beklentinin ötesinde, cep telefonumun limitli çekimi olduğu noktalarda tabletin performansı gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    Fiyatına göre iyi özelliklere sahip

    Ganel olarak fiyatına göre iyi bir tablet. Hızından memnunum. Ekran parlaklığı iyi. Sesi yetersiz. Instagram uygulamasını Google Playden yüklemeye çalıştım tablet ile uyumsuz olduğunu yazdı. Mecburen apk dosyası ile yükledim. ROM dosyası web sitesinde bulunmuyor. Sistem göçerse servise gidecekse iyi bir durum değil. Paket ile verilen kılıf kullanım ekranını kenarlardan kısıtlıyor. Tam ölçülü değil galiba

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    TAM İSTEDİĞİM TANLET.

    TAM İSTEDİĞİM TABLET HER İSTEĞİME CEVAP VERİYOR HEMDE EKONOMİK BÜTÜN ARKADAŞLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BENCE İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN ALSIN DERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2014
    Güzel bir ürün.

    Ürün 4 günde elime ulaştı kargo 1 gün tedarik 3 gün sürdü. Tabletin kutu içeriği oldukça zengin, OTG Kablo, PC bağlantı kablosu, şarj aleti, ekran koruyucu, deri kılıf ve kalem geliyor hepsi kullanışlı. Tablete gelince ekran kalitesi güzel herhangi bir kasma, donma yok performansını beğendim başlangıçta 300 MB boyutunda bir güncelleme geliyor onu yapın. Şekli tasarımı kullanışı oldukça basit pili iyi gidiyor oyun, internet, müzik gibi işlerde kullanacak büyük beklentileri olmayan kişiler için uygun bir ürün. Son olarak ise kameradan pek fazla performans beklemeyin 2 MP pek tatmin etmeyebilir. En uygun fiyat için siteye teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ARTES QD1002 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ARTES QD1002 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat