Asus VP228TE Monitör Yorumları

Asus VP228TE Monitör yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Harika

    Ürün fotoğraftakinin aynısı kargo da hiçbir hasar görmeden gelmiş inanılmaz bir şekilde hızlı geldi İstanbuldan Antalya'ya 1 günde geldi hâlâ inanamıyorum çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    Başarılı bir ürün tasarımı

    ürün kalite hissetiriyor ,iyi paketlenmiş, ayar menüsü tasarımı çık iyi renkler sıcağa yakın. 2 tane ölü piksel vardı onun dışında sıkıtı yok başarılı .

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    X

    Anlatıldığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Koyu renk problemi

    İyi bir Monitör fakat koyu renkleri bulanık gösteriyor. Bir kusuru da ayağı daha sağlam yapılabilirdi. İçinden ses kablosu, dvı ve vga kabloları çıkıyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.09.2017

    Tam bir fiyat performans ürünü gerçekten güzel, Tavsiye Ederim

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2017
    F/P

    Kuponla beraber 430lira gibi bir fiyata aldım.Bu fiyata böyle bir monitörü bu piyasada almanız imkansız.Kargolama hızlı ve güzel.Orjinal ürün.Teşekkürler..

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.07.2017

    fiyat performans açısından mükemmel siparişimi veriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Beş Yıldız

    Oyun oynayanlar ve uygun fiyatlı mönitör alanlar için gayet iyi bir seçim. 1ms tepki süresi ve Full HD bu fiyata kaçırılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Beş Yıldız

    İndirimdeyken uygun fiyata aldım. Fiyat performans olarak baktığında tartışmasız 5 yıldız. Renk kaybı gibi sorunlar yaşamadım. Sisteme bağlayıp direkt kullanıma başladım. Oyunlarda akıcı bi şekilde oynayabiliyorsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Beş Yıldız

    Güzel ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    ASUS HERZAMAN IYIDIR

    S alykm arkadaslar monitor hakkında asusun sıtesınde detaylı bilgiler verılıyor. Mavi ısık teknolojısı tam olarak tatmın etmeyebilir hafif bir renk değişmesi oluyor.. eco modu ise acık oldugunda gözler ışık yukseldiği için yorulabılır kapatsanız ıyı olur. hdmı girişi yok zaten önemlide değil aynı görüntüyü DV-I den saglayabiliyorsunuz. onun dışında kendi hoporlor ses seviyesi yeterli. 1 ms tepkime süresini pek test etmedim. kısaca asus alınabilecek en ıyı markalardan biri olsada monitör karşısında fazla oturmamak en ıyı cözüm olacaktır. ALLAHa emanet olun

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    Tavsiye ederim...

    Dört dörtlük bir ürün. Hem VGA hem de DVI kablosu ile birlikte geliyor. HDMI çıkışı mevcut olmaması bence büyük bir eksiklik değil. Bu fiyata daha iyi bir ürün bulunabileceğini sanmıyorum. Üründe hiç bir sorunla karşılaşmadım. Görüntüsü mükemmel. Oyunlarda verdiği performans harika...

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2017

    Film seyretmek için alabileceğiniz en kötü monitör bu. Amaç oyun bunlarda. Ekrana dümdüz bakmanız gerekiyor yoksa renk kaybı söz konusu. Derdiniz oyunsa alın, değilse pişman olursunuz. HDMI yok DVI var, hoş dvi ile hdmi arasındaki fark ses iletimi sadece.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Gayet güzel fiyatının hakkını veriyor

    Fiyatına göre gayet güzel bir monitör.Bilgisayarımın parçalarının gelmesini beklerken Vga kablosu ile laptoptan görüntü aktardım ve gayet güzel di .İlk monitörü taktığınızda titreme oluyor birazcık fakat sonra geçiyor

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017
    En İdeal Monitör

    Ürün harika arkadaşlar hdmi yok diye dert etmeyin hdmi dvi dan tek farkı ses iletimi yapması (kulaklık jagı monitörde zaten mevcut tek yapmanız gereken ses kartınızla monitör arası kablo bağlamak bu kabloda kutusundan çıkıyor) buna gereksinim duymayacaklar kesinlikle almalı zira bu fark fiyatta cazip bir avantaj sağlıyor dilerseniz hdmi dvi kablo alıp kullanabilirsiniz çoklu ekran kullandığım için ben ekran kartını böyle değerlendirdim akılda soru kalmasın diye kimsenin bahsetmediklerini anlatmaya çalıştım görüntü aktarımı ve kalitesinden hiç bahsetmiyorum asus her zamanki gibi güzel iş çıkarmış

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016
    Kaliteli

    Cidden parasını hak eden bir monitör, oyunlarda gayet kaliteli bir oynayış sunuyor...

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2016
    Hizmet hızlı ve kaliteli

    beğendim tertemiz paketli

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    yorum

    Yanında dvi vga ve ses kablosu ilr geliyor. Bu modelde hdmi girişi yok. Görüntüsü iyi. Arka ışık parlaklığı iyi düşürülemiyor. O yüzden göz yorabiliyor. Mavi ışık filtresi diyr birşey koymuşlar isteğe bağlı. Yazılımsal olarak mavi ışığı azaltıyor, ekran sarıya dönüyor. Çok işe yarar bişey değil. Fiyata göre getirisi iyi. Ayrıca bende seste ve görüntüde parazitlenme oldu. Pc ile monitörü ayrı prize takınca düzeldi. Evinizin elektrik altyapısı ile ilgili karşılaşabilirsiniz bu sorunla. Düşünebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    ekranın kalitesi çok güzel kurulumuda çok kolay tavsiye ederim herkese

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Beş Yıldız

    Fiyat-Performans en iyisi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VP228TE Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VP228TE Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat