Asus VX229H Monitör Yorumları

Asus VX229H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Bir Yıldız

    Ekran gayet güzel, kullanışlı ve şık. Lakin ve var ki yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve hayalet görüntüler oluşmaya başladı. 5 dakika ekranda herhangi bir görüntü kaldığında bilgisayar kapansada o görüntüyü izlemeye devam ediyorum. Tamir olabileceğini hiç sanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    Asus garantisine güvenmeyin

    Ürünü 1 yıl boyunca kullandım fakat hiç bir sorun yokken ekran karardı, çizgiler oluştu. Asusa garantiye gönderdim, cihazın içten ekranının kırıldığını söylediler, en ufak darbe bile olmadı ekranıma ve tamiri içinde neredeyse cihazın tutarı kadar para istediler. Yıllardır Asus kullanan birisi olarak kullandığım son Asus ürün olacak. Daha sağlam garanti veren markalara yönelin.

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2018
    Teşekkürler. Hızlı kargo, iyi ürün.

    Teşekkürler. Hızlı kargo, iyi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    asus yapar

    ilgili firma zamanında gönderdi,kurulumu kolay,işlevi iyi ,ayarları istediğiniz gibi yapabilirsiniz..teşekkürler asus..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2017
    Ürün iyi fakat ekran biraz daha büyük olsaydı daha iyi olacaktı

    Ürün gerçekten güzel ve kullanışlı fakat ekran boyutu biraz daha büyük olsaydı daha iyi olacaktı. En azından 23 inch olsaydı daha mantıklı olurdu. Kulaklık girişinin arkada ve zor takılır olması ayrı bir zorluk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    PS4 ve PC

    2 HDMI girişi var birinde bilgisayar diğerinde ps4 bağlı dahili hoparlörü sayesinde iki cihazı da sıkıntısız kullanabiliyorum. yaklaşık 9 aydır kullanıyorum daha hiç bir sıkıntısını görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Çok İyi

    Ayağı gerçekten de pek sağlam bir yapıda değil.İnce ayarları çok.Muazzam bir görüntü kalitesi sunabiliyor.Yüksek kontrast ayarı ile bile göz yormuyor.Tasarımı mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Beş Yıldız

    Tek kelime ile mükemmel.Geniş görüş açısı renkleri çok iyi.Tek eksi yanı monitör sola doğru hafif yatık onun haricinde teknik hiç bir sıkıntısı yok.

  • Webden Al aracılığıyla, 12.04.2017
    kaliteli

    kaliteli ve güzel ürün. sorunsuz teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Çok Güzel, tavsiye ederim.

    Monitör gerçekten çok kaliteli, renkler ve çözünülürlük süper, ses çıkış gücü de yeterli. Lütfen sallanıyor diye insanları yanıltmayalım, sallandığı falan yok. Bence ya vidaları yeterince sıkılmamıştır ya da masanın ayakları hatalıdır. Herkese tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.02.2017

    gözün yorgunluğunu %70 alıyo yansıma yok göz kızarması olmuyo hiç ekran gayet güzel ayarları gayet güzel biraz karıştırın alışırsınız hopörlörü idare eder ama zaten bunu göz sağlığı için almıştım tam da beklediğim gibi çıktı ekran çok az sola yatık ama bütün heryerde okudum bütün ürünler öyleymiş ama hiç göze batmıyo 1 cm bile yatıklık var yok gibi

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2017
    Gayet Şık

    Ürünü ofisimde kullanmak üzere aldım, gayet şık bir ürün. kenarlarının ve çerçevenin ince olması iki ekran yan yana çalışırken çok işlevsel oluyor. Üzerindeki hoperlörler gayet başarılı, laptop hoperlöründen çok daha iyi (bir ses sistemi kadar olmasa da). Renklerin canlılığı güzel, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2017
    Tavsiye ederim

    Merhablar ürün bugün elime geçti kurulumu 2 dk almadı oyun için aldım.görüntğ kalitesi muhazzam üründe acıklamadın yazılanlar hepsi var cihazda hdml bağlantısından bağladım ve cs go oynadım ilk fark ettimğim duvarda ki pürüzlere kadar net şekilde görebiliyorsunuz ürün gayet başalı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Oyun Canavarı

    Gerçekten çok güzel bir monitör göz yormuyor, görüntü kalitesi muazzam oyunlarda çok iyi kargo da akşamına geldi vallaha

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2017
    HDMI Monitörün HDMI kablosu olmaması

    Ürün gayet güzel fakat HDMI girişi olmasına rağmen içerisinde HDMI kablosu bulunmamaktadır. Benzer AOC marka HDMI monitörde örneğin hem HDMI hem VGA kablosu bulunmaktadır.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    Hemen kargoladılar tşkr. geç onayladığım için özür.

    Hemen kargoladılar tşkr. geç onayladığım için özür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Beş Yıldız

    İşyeri için 3 adet aldık. Oyun haricinde test ettik gerçekten çok başarılı. Ses çıkışı önemli değildi bizim için. HDMI kablo çıkmıyor,çıksa iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Görüntü kalitesi yüksek, oyun performansı gayet tatmin edici bir ürün.

    Bu monitörü uzun bir araştırmadan sonra satın aldım hem oyun performansı hem de görüntü kalitesi istediğim için en son bunda karar kıldım. Görüntü kalitesi gerçekten çok fark ediyor, ips panel olmasının artıları var elbette. Geniş açı özelliği ile ne kadar uzaktan ve yandan baksanız da ekranda parlama kararma, görüntü kaybı söz konusu olmuyor. Renkleri ayrıca çok güzel bir görüntü almanızı sağlıyor. Ancak 2 haftalık deneyimim sonucunda fark ettiğim olumsuz yanı şu ki monitörün ayağı kalitesiz bir plastik malzemeden yapılmış ve ekranın ağırlığını düzgün biçimde taşıyamıyor. Şöyle ki masaya ufak bir temasta bile ekran sallanıyor ve bu durum gerçekten can sıkıyor. Tabi birde yine bu kalitesiz ayaktan kaynaklı ekran 5-10 mm civarı sola yatkın duruyor.(bende simetri hastalığı olduğu için bu beni çok rahatsız ediyor.) Bu kalitesiz ayak konusunda herhangi bir olumsuz yönü ile daha karşılaşmadım. Oyun performansı gayet tatmin edici, Türkiye gibi stabil internetin dolayısıyla stabil 'ping' in bulunmadığı bir ülkede yaşayan bir vatandaş olarak, tepki süresi 1ms olan monitöre fazladan para vermektense daha ucuza daha kaliteli görüntü veren bir monitörü tercih etmenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Tavsiye ederim

    Renkler çok iyi, görüntü çok net ve gözleri yormuyor gerçekten çok başarılı bir ürün herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Tavsiye ederim

    Ürün çok kaliteli, tasarım güzel, kurulumu kolay.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VX229H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VX229H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat