Asus MX239H Monitör Yorumları

Asus MX239H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2018
    Zafer kılıç

    Hayır beğenmedin kusurluydu

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü aldım fakat bana boyut olarak küçük geldiği için 25" ile değiştirdim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2017
    Güvenilir Mağaza

    Ürün güzel paketlenmişti, sorunsuz geldi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2016
    Tavsiye Edilir

    Uzun araştırmalarımdan sonra gtx1070 ekran kartına sahip bir makineye uygun monitörü buldum.Ürün 2 günde ulaştı.çok basit bir kurulumdan sonra kullanmaya başladım.görüntü kalitesi çok iyi düzeyde ve kesinlikle bilgisayar başında uzun zaman geçirmeme rağmen gözlerimi yormuyor.üzerinde hoparlörleri mevcut bilgisayarda kullanmasam da 2. hdmı girişine ps bağlayıp kullandığımda işimi fazlasıyla gördü.programları (autocad,3dmax,revit) kullanırkende farkını hissettiriyor.Özellikle oyun için uygun tavsiye ederim.her mağazada bulamayacağımız bir ürün hepsiburada farkı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2015
    mükemmel

    Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı.Ps4 kullanıcısıyım çok araştırdım daha önceki monitorum samsungdu memnun değildim sürekli online fps oynayan biri olarak gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.ne ghosting ne başka birşey iyiki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2015
    Mükemmel

    ürünü aldığım gün kargoya verdiler. paketleme sone derece iyiydi. eksiksiz ve sorunsuz teslim aldım. çok memnunum. IPS ve aynı zamanda mat ekranın keyfi son derece iyi. Tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus MX239H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus MX239H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat