Philips 243V5LAB-01 Monitör Yorumları

Philips 243V5LAB-01 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.01.2019

    Pişman olmayacağınız bi cihaz

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2018
    Philips kalitesi

    1 ay önce çok araştırarak aldım. Aldığımda fiyatı bundan iyiydi ama alacak arkadaşlar monitörden memnun kalacaklardır.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.10.2018
    Hızlı gönderi, sorunsuz ürün.

    Görüntü kalitesi gaye tatmin edici. Bir tek hdmi bağlantısı olsa çok daha iyi olurmuş. Dvi ses taşımadığı için hoparlörü kullanmak için ek kablo bağlantısı gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Dört Yıldız

    GÖRÜNTÜ VE EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ GÜZEL

  • Webden Al aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    İş yerinde çift monitör ile çalışıyorum. 21 inch monitöre göre biraz daha büyük, daha rahat çalışılıyor ancak çok çok da büyük değil. İhtiyacı iyi belirlemek lazım, sık sık yatırım yapılan bir ürün değil ne de olsa. Webdenal'a teşekkür ediyorum. Ürün hemen yola çıktı, ancak Yurtiçi kargo için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Şirkete 100m uzaklıktaki şube, şirket açık olmasına rağmen "ulaşılamadı" olarak sisteme işlemiş. Gittim kendim aldım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.12.2016
    sorunsuz

    yeni aldığım bilgisayara uygun ve daha önce duyulmuş güvenebileceğim bir monitör arıyordum. sonunda philips almaya karar verdim. kullanıyorum 2 gündür. beğendim ben monitörü. bir sorunu yok gibi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.12.2016

    yeni aldığım bilgisayara uygun ve daha önce duyulmuş güvenebileceğim bir monitör arıyordum. sonunda philips almaya karar verdim. kullanıyorum 2 gündür. beğendim ben monitörü. bir sorunu yok gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2015
    Mükemmel

    tek bir eksiklik gördüm oda zaten alırken farkındaydım HDMI girişi olaydı çok daha tatlı olurdu :) amma görünrü harkulade

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2014
    Çok İyi

    Dahili hoparlör çok güzel. ful hd ve fiyat performans açısından bulunmaz bir ürün. ayrıca çok hızlı teslimat için teşekkürler hepsiburada

  • İnce Hesap aracılığıyla, 07.12.2014
    tepki süresi iyi

    alınabilecek en iyi ve en uygununu aldım philips sayesinde. gerçekten renkleri çok canlı ve tepki süresi çok iyi. ekran parlama da yapmıyor. tavsiye ederim güzel monitör.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 243V5LAB-01 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 243V5LAB-01 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat