Philips 241P6VPJKEB Monitör Yorumları

Philips 241P6VPJKEB Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    Beş Yıldız

    4K farkını deneyince anlıyorsunuz. Tabi Philips, ürüne ergonomik açıdan kullanılışlı ve estetik özellik kazandırmış. Enerji tasarrufu ise başka bir özelliği. Sensörleriyle bilgisayar başında olup olmadığınızı algılayabiliyor. 4K özelliği olan ve daha ekonomik olan başka markalar da vardı. Ama benim tercihim Philips oldu. Kalite ve görsel on numara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Mükemmel

    Kısa süre kullanma şansım oldu görüntü kalitesi gerçekten mükemmel, renkler çok güzel başarılı bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    görüntü kalitesi inanılmaz iyi, ama ilginç bir gürültü sorunu var.

    bilgisayar programcılığı yapan biri olarak sürekli minik yazılarla muhatap olduğumdan yüksel piksel yoğunluğuna sahip, keskin görüntülü bir monitör arayışı ile satın aldım ve bu monitör bu konuda kesinlikle inanılmaz iyi. bazı panel üreticileri pikselleri çapraz dizebiliyorlar, bu durumda görüntü kalitesinden taviz veriliyor, bu monitörde böyle bir sorun yok. pikseller bitişik şekilde ve dikey-yatay (klasik düzende) dizilmiş, kesinlikle prüzsüz inanılmaz berrak ve inanılmaz net bir görüntü kalitesi var. renkler mükemmel. ancak, bir de sorunu var, eğer ekranın büyük kısmı tamamen siyah ise (mesela film izliyosunuz ve filmde gece alaca karanlık simsiyah bir sahne var) bu durumda monitörden kulak çınlaması gibi ince bir ses çıkıyor hafifçe. ancak bu durum eğer ekranın büyük kısmı tamamen siyah ise oluyor. tamamen siyah değil de, belli belirsiz gri gibi ise, sorun olmuyor, ses çıkmıyor yani. internete yaptığım araştırmalara göre bu durum monitörün arka aydınlatmasının büyük ölçüde kapalı olduğu durumda transzistör kaynaklı olarak çıkıyomuş sanırım. yani ekran siyah iken gürültü olmasının nedeni bu. belli belirsiz bi ses bu, film izlerken durulmaz ama gece sessiz ortamda bişey okurken falan duyuluyor ve rahatsız da ediyor ne yazık ki. bu sorun sadece bunda değil, diğer birçok monitörde de karşınıza çıkabilir. araştırdığım kadarıyla buna özgü bir sorun değil. bu soruna rağmen mükemmel görüntü kalitesinden dolayı iade etmeyi düşünmedim. servise bir soracağım bakalım ne diyecekler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 241P6VPJKEB Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 241P6VPJKEB Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat