Philips 284E5QHAD-00 Monitör Yorumları

Philips 284E5QHAD-00 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2015
    herkese tavsiye edebilirim.

    Oncelikle hepsiburada ya siparisi hemen ertesi günü kargoladigi icin tskr ederim. Ancak hava kosullarindan dolayi kargo biraz gecikti. Urunu tavsiye edebilirim. 28 inç olmasina karsin kullanimda bir problemle karsilasmadim. Rahatlikla oyun oynanabiliyor. Ekrani cok canli ve parlak. Bu yüzden Parlakligini kismak zorunda kaldim. Kisacasi fiyatina göre alinabilecek bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2014
    süpper

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum. ilk başta 6ms tazeleme hızı görümü korkutsa da kullanım aşamasında fark etmedim bile. Boyut olarak o kadar büyük ki insan alışınca daha küçük monitorler oyuncak gibi geliyor. Ben tavsiye ederim. Çünkü sistemin ne kadar iyi olursa olsun monitörün küçükse o sistemden alacağın tat o kadar az olacak :D Hayatı geniş yaşayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 284E5QHAD-00 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 284E5QHAD-00 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat