Viewsonic VX2276-SMHD Monitör Yorumları

Viewsonic VX2276-SMHD Monitör yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2017
    Güzel

    Ürün gayet güzel. Hoparlörü güzel değil tahmin edebileceğiniz gibi. Eğer profesyonel oyuncu değilseniz FPS oyunlarda bir sıkıntı yaşamazsınız. Crysis 2 de denedim gayet iyi 4ms falan hissedilmiyor. CounterStrike gibi online oyunlarda görür görmez vurma gibi durumlar olduğu için bu monitor sorun yapar mı bilmem ama benim gibi single player FPS ve diğer tarz oyunlar oynuyorsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Parlaklığı iyi, benim gözlerim rahatsız olduğu için sonuna kadar kısıyorum metin okuyacağım zaman. Monitör ne çok iyi ne de kötü ama bu fiyata bence güzel bir monitör. Çok şık bir görünümü var ve montajı çok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    İnce ve zarif

    Çok ince ve hafif, masada çok şık duruyor. Görüntü kalitesi gayet başarılı, gözü yormuyor. 3 farklı giriş destekliyor, özellikle HDMI girişi olduğu için tercih ettim. Üzerinde dahili hoparlör de var ama ses kalitesi çok iyi değil, zaten kullanmıyorum. Adaptör ile çalışıyor. Kutudan HDMI kablo, VGA kablo ve 3.5mm ses kablosu çıkıyor. Sonuç olarak üründen çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Beş Yıldız

    Karanlıkta bile gözü yormuyor standart görüntü seviyesinde. Bu sebeple diğer görüntü modlarını kullanmama gerek kalmıyor. Gayet güzel. Çok ince.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Monitör olarak gayet iyi

    Monitör ince ve zarif, görüntü kalitesi gayet iyi. Farklı modları işe yarar ve OSD'si kullanışlı. VGA dan görüntü aldığında çok ince bir ses yapıyordu. Distribütör firmayı aradığımda yetkili, HDMI yada DP kullanmamı önerdi. HDMI dan bağladım, ses kesildi. Dahili hoparlörleri yetersiz ve zayıf, bas hiç yoz neredeyse, sadece tiz bir ses. Laptopımın hoparlörleri bile daha güçlü ama sonuçta bu bir monitör ve görüntüsü gayet hoş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Çok başarılı

    Tek kelime ile mükemmel, iki adet aldım..hem ergonomi hem de performans gayet başarılı.Malzemesi çok kaliteli, şiddetle tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Harika

    Kesinlikle her alanda kullanılabilen çok güzel bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Beş Yıldız

    görüntü kalitesi ve şekli itibari ile hakkını veren bir ekran, hızlı ve temiz bir gönderi ile elime geçti. modlar çok kullanışlı gelmedi yinede tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Display Port Kablosu Çıkmadı :S

    Ürünü Kullanma Fırsatım Olmadı. içerisinden Amerikan Pirizine ve standart prize göre power kabloları çıktı vga ve HDMI kabloları da çıktı ama bana tek lazım olan Display Kablosuydu Çıkmadığı için Üzgünüm. Ürün Hafif ve ince.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü 6 Şubat 2017 tarihinde sipariş ettim.Bugün kullanma fırsatım oldu.Hepsiburada'ya hızlı gönderim için teşekkür ederim.Monitörün inceliği olsun renk kalitesi olsun çok iyi.Ben memnun kaldım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.08.2016
    performansı sorunsuz

    tasarım olarak harika bir monitör öncelikle. performans olarak da benim hoşuma gitti çünkü tepki süresi ve görüntü kalitesi çok iyi. denediğim oyunlarda sorunsuz bir performans alıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2276-SMHD Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2276-SMHD Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat