Viewsonic VX2757-MHD Monitör Yorumları

Viewsonic VX2757-MHD Monitör yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü

    online oyun oynamak için alacak arkadaşlara tavsiyem 24"modelini tercih edebilir fakat benim gibi ağırlıkta filim,ofis,oyun,özellikle autocat kullanan arkadaşlar için son derece kullanışlı ayriyeten süper hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Playstation 4'le de laptopla da sorunsuz kullandım herhangi bi problemle karşılaşmadım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kusursuz!

    Gerçekten çok iyi bir monitör ekran büyük yenileme hızı 75 herz dilerseniz 50 veya 60 da olabiliyor. Freeherz mükemmel çalışıyor. Ölü pixel de çıkmadı. Daha pahalıları için boşuna paranızı ziyan etmeyin alın bu monitörü yanına da bir amd ekran kartı oldu mu tadından yenmiyor valla :)

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2020
    Tavisye edilir

    Ürünü Nisan Ayının başında aldım, ve çok memnunum. evde çalışırken çok büyük kolaylık oldu. fiyat ve kalite dengesi açısından bence makul bir alışveriş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2019
    Beş Yıldız

    süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    Beş Yıldız

    Ürün güzel, Fakat IPS yok ben bunu fark edemedim. Birder gereksiz büyük oluyormuş 27 inch. 24 inch ten şaşmamak lazımmış.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2019
    harika

    teşhir ürünü olarak piyasanın oldukça altına bir fiyata almama rağmen ürün sıfır gibi geldi. firmanın ürün aciklamasinda olu piksel olduğu yazmasına rağmen yaptığım testte ölü piksel çıkmadı. uygun fiyatla bu ürünü sunan dürüst ve müşteri odaklı atesavm ye tesekkur ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.05.2019
    Görüntü kalitesi iyi, ancak ayarlaması uğraştırıcı (3,5 yıldız)

    Ürünü Kasım 2018'de aldım, 8 aydır aktif olarak kullanıyorum. Ürünü aldığımda rakiplerine göre fiyatı %30 daha uygundu, en önemli tercih sebebim bu; yoksa uzun yıllardır kullandığım LG markasından vazgeçmezdim. Ancak genel olarak memnunum. Olumlu yönleri: + Panelin görüntü kalitesi, renkler, tepki süresi gayet başarılı. + Yerleşik hoparlörün ses kalitesi de ör. TV izlemek için gayet yeterli. + Menüdeki hazır oyun profilleri de iyi ayarlanmış. + VESA bağlantısı bulunması *** Olumsuz yönleri: - Kumanda düğmeleri yerleşimi öyle berbat ve ayar menüsü o kadar karmaşık ki monitörü ayarlamak bir işkence. Gece/gündüz kullanımlarda; oyun/film/genel kullanımlarda sık sık ayar değiştiren biri olarak ayarlama işlemleri yoruyor. - Tasarımı biraz kaba, kenarları kalın. - Geniş bir ekran olduğundan sağdan-soldan yapılan ufak temaslarda monitör fazla hareket ediyor. Destek kısmı bağlantısı sağlam değil. - *** Monitörün destek bağlantısı olan parça ekrana bütünleşik geliyor (ekran ile zemindeki kısım arasındaki çubuk). VESA kullanıldığında monitörünün altından bir çubuk gözükecek olması hatalı bir tasarım olmuş. Ki monitörü 90 derece döndürecekseniz, o çubuk yana bakıyor hale gelecek. Puan: 3-3,5 Yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2019
    F/P ürünü

    2 yıldır kullanıyorum. Fiyatına göre gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2018
    Gayet güzel

    Monitör iyi yalnız amd freesync kullanmak için displayport kablosu gerekiyor. Kutudan hdmi kablosu ve vga kablosu çıkıyor. Ses kalitesi için bir beklenti içinde olmamak gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    Beş Yıldız

    Perşembe günü akşam 5 gibi sipariş verdim cuma günü sabah 11 de elimde oldu . Hiç ölü piksel de çıkmadı . Fiyat da en düşük fiyat açıkçası . Ekran zaten süper . Kısacası bu saticiyla gönül rahatlığıyla calisabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    İki Yıldız

    bu monitörde sadece oyun oynanır. Renkler sorunlu ya da ben ayarlayamadım. IPS monitörden vazgeçmeyin.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.07.2018
    ÜRÜN HARİKA

    BU FİYATA BU ÜRÜN KAÇMAZ.BENDEN SÖYLEMESİ

  • Media Markt aracılığıyla, 24.02.2018
    Merhaba

    Acaba kutu icerisinde duvara asmak icin aparat varmi ? Tesekkurler

  • Media Markt aracılığıyla, 29.11.2017
    Süper

    b sınıfı olmasaydı iyi olurdu ama çok memnunum görüntü kalitesi harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    Viewsonic kalitesi.

    Sınıfta, bu paraya alınabilecek en iyi monitör. LG ve Samsung'u iyi monitör markası Viewsonic'i çin markası zanneden genç arkadaşlar biraz araştırma yapsın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    Beş Yıldız

    sorunsuz kusursuz.. 75hz full hd daha iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    Mükemmel

    Fiyatına göre oldukça iyi.. Kalite harika.. Wiewsonic ismi şimdi duyulmaya başlasada çok eski bir mönitör markası. 75 hz olması 27 inç display port ve amd kullanıcıları için yırtılmaları engelleyen freesync özelliği var. Bu fiyata daha ne olsun . Kesinlikle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2017
    Dört Yıldız

    Hepsi burada. Com aracılığıyla aldığım ürün tahminimden daha güzel çıktı. İyiki varsın hepsiburada.Com

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2017
    extra hızlı kargo

    75 hz 1ms tam f/p ürün. ilgili-dürüst mağaza, hızlı kargo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2757-MHD Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2757-MHD Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat