Viewsonic XG2401 Monitör Yorumları

Viewsonic XG2401 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(95 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    Ürünün özellikleri diğer mağdül ürünlerle kıyaslandığında fiyat olarak daha ekonomik, panel kalitesi olsun harici hoparlörü olsun tatmin edici oyun modları vs kullanışlı eksileri ise kullanım alanınız dar ise alt tablası biraz büyük

  • HepsiB. aracılığıyla
    Low latency ghosting yapıyor

    Ürünü kurduktan sonra iyi bir görüntü almak için ayarları biraz kurcalamanız gerekecek. Bir de low latency ve response time özelliklerini full ayarda kullanırsanız ghosting oluyor. Bunların dışında ürün gayet güzel, fiyat performans ürünü denebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanıcı deneyimi

    1- ilk aldığınız da hemen ayar yapmaya başlayın dp portu ile bağladıysanzı ayarlardan seçmeyi unutmayın 2-ilk kurduğunuzda özellikle win 10 alt bar böyle grenli çamurlaşış gibi gözükücek merak etmeyin ayarlarları kurcalayıp düzeltebilirsiniz 3-benim tavsiyem web moduna alıp siyah dengelemeyi 4 e alın ben arayüz için en doğru seçenek olarak bunu buldum. çünkü siyahların grenlenmesi hoşuma gitmiyor film ve web için bu söylediğim ayarlar en iyi benim bulduğum siyahlarda grenlenme yapmıyor oyun olarak cs go da denedim sorun yok ama farklı oyunlarda göz zevkine göre farklı modlar deneyebilirsiniz hazır modlardan seçebilirsiniz 4-1 yıldız kırma sebebeplerimden biri küçük laptop ekranına alıştığım için keskinlik 1 tık az geldi haliyle alışılır normal mesefeden bakınca bi sorun hissetmiyorsunuz 5- malzeme kalitesi normal yani aşırı kaliteli aman aman hissiyatı yok ama önemli değil bence dayanıklı olsun yeter ve dayanıklı bi plastiğe benziyor standı güzel ve sağlam 6-ses kalitesi beklentimi karşıladı gayet yeterli 7-arayüz türkçe olması avantaj sonuç: aoc ile bunun arasında kalmıştım mağzada (ÜRÜNÜ MAĞZADAN ALDIM) bunun siyah doğruluğu daha iyi geldiği için bunu aldım ilk alınca hemen bi ayarları kurcalayıp doğru renk ayarınızı bulun 1 ay sonra unutmaz isem tekrar güncelleme yapıcam.

  • HepsiB. aracılığıyla
    17 inçten 24 inçe evrim

    Öncelikle Hepsiburada ve Beta Plus Teknolojiye çok teşekkürler. 12 şubatta sipariş verdim 13 şubatta elimdeydi bu kadar hızlı getirdiği için Aras kargoya da teşekkürler. Eski monitörüm 17'' Samsung 732 n plustı zamanının en iyi moniötürlerinden biriydi.emeklilik zamanı gelmişti (hala çalışıyor). 17' inçten 24'' inçe geçince biraz afalladım , göz alışmamış. ekran parlaklığı renk gösterimi gayet iyi oyun performansını denemedim ama gaming monitör sonuçta. alanlar pişman olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sınıfında yani Full HD serisinde en iyisi diyebilirim. 144hz ve 1ms'lik düşük süresi oyunlar için çok ideal. Panel kalitesinin alternatifi yok gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gerek kalitesi gerek kişiselleştirebilirliği olsun müthiş bir monitör. 144Hz'in akıcılığı ve harika renk kalitesi çok güzel. Tasarım olarak da gayet ince ve şık. Almayı düşünüyorsanız fiyatı artmadan acele edin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi oldukça iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    Memnun kalmadım

    Olumsuz yönleri: Eskimiş bilgisayar ekranımı değiştirmek amacıyla seçtiğim ama beni hayal kırıklığına uğratan bir ürün. Ortamın ışığından oldukça fazla etkileniyor. Bu da görüş açımı büyük ölçüde kısıtladı. Sürekli kullanım için uygun olduğunu düşünmüyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.01.2020
    Güzel Ürün

    Avantajlar : Ergonomisi
    Dezavantajlar : Yok
    GÜZEL ÜRÜN

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    5 yıldızı hak ediyor

    Gsynch teknolojisini kullanan Nvidia kullanıcısıyım. Monitör gelene kadar Gsynch uyumu var mı yok mu diye endişelendim.Bu ayarı aktive ederken de çok zorlandım ama sonunda aktive edebildim. Nvidia da Gsynch özelliğinin çıkması için önce Viewsonic monitör ayarlarındaki Amd freesynch özelliğini aktifleştirmelisiniz bunu aktifleştirmezseniz Nvidia menüsüne Gsynch özelliği açma seçeneği gelmiyor.. Fotoyu yoruma ekledim. Supersonic forces Fifa2020 Asphalt 8 Oyunlarında hiçbir donma kasma buzlanma, hayaletlenme v.b. yaşamadım. Monitör gerçekten çok iyi arkadaşlar... İndirimlerde 300-400 tl ucuza alınabiliyor... Ses seviyesi oldukça güçlü. İçinden kabloların çıkması da çok iyi. Ayaklığı biraz geniş ama sorun değil. Ölü piksel testini yaptım ve hiçbir tane bile ölü piksel yoktu.. . Hem Amd hem de Nvidia kullanıcılarının rahatlıkla alabileceği bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2019
    Beş Yıldız

    1günde geldi çerçevesi orta kalınlıkta mat renk güzel duruyo display port kablosu çıktı kutudan gamers_arena ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    Beş Yıldız

    Nvidia ekran kartlarıyla da uyumu var tam olarak g-sync kadar olmasa da ayarlayabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2019
    Performans Ürünü

    Ürün kalite konusunda isteğinizi karşılıyor. 144 hz ve 1 ms özelliği ile kesinlikle oyunlarda akıcılık yaratıyor. Sürekli oyun oynayan biri olarak üründen çok memnun kaldım. Menüsü oldukça zengin ve kolay erişim sağlanabiliyor. Arkasında bulunan kulaklık tutucu benim çok işime yaradı. Renk canlılığı ve amd ekran kartı kullanan biri olarak freesync özelliği tam uyumlu çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2019
    Dört Yıldız

    Canlı renkleriyle ve tazeleme oranıyla beklentileri karşılayan bir ürün İlk kullanımda renk ayarlarıyla oynayıp kendinize göre ayarlamanız gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    güzel monitör

    uydu alıcısında denedim kalite iyiydi sadece alt standi biraz geniş onun dışında iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2019
    Başarılı

    Oyun severler için kaçırılmayacak bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2019
    10 numara 5 yıldız

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı yerinden bile kıpırdatmadan sağa sola çevirmek yukarı aşağıya ayarlamak açısını ayarlamak hatta tasarım grafk gibi işlerle uğraşanlar için dikey konumda kullanabilme özellikleri çok iyi Çarşamba akşamı sipariş vermiş olmama rağmen cuma sabahı ürün elimdeydi gönül rahatlığı ile tercih edilebilir bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2019
    Beş Yıldız

    PS4 için aldım. Tasarımı çok hoş, kutusundan çıktığı zaman buram buram kalite kokuyor. Görüntüsü net ve renkler çok canlı. Viewsonic renk konusunda zaten en iyi marka. Daha önce 27" kullanan biri olarak söylüyorum; eğer 1080p çözünürlükte monitör alacaksanız boyutu mutlaka 24" olsun.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.11.2019
    güzel görünüyor

    güzel görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    Bu fiyat aralığında en iyisi!

    3 günde elime ulaştı ve ürün oldukça hoşuma gitti. Ölü piksel yok. Kutuda herhangi bir ciddi zarar yoktu. Ürüne gelince; 1k çözünürlük için alınabilecek en iyi monitör olabilir. Ayarlanabilir pivot özellikli ayaklık, oldukça yeterli boyut, iyi malzeme kalitesi ve TN panele göre harika renk, parlaklık ve kontrast değerleri sunuyor Viewsonic xg2401. 144 hz, 1080p, düşük girdi gecikmesi (input lag) özellikleri ile bu sınıfta en iyi monitör diyebilirim. Alacak olanlar 2. kez düşünmesin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic XG2401 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic XG2401 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat