Viewsonic VX2363SMHL Siyah Monitör Yorumları

Viewsonic VX2363SMHL Siyah Monitör yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 04.12.2017
    güzel

    ekran biraz daha büyük olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    İş Yerim Media Center oldu :)

    Ürünü geçtiğimiz sene HepsiBurada.com dan almıştım. Uydu alıcı, mhl kablosu ve medya oynatıcı da aldım; iş yerinde boş vakitlerde eğlenceli vakit geçirmek için güzel oldu. Görüntü kalitesi zaten full HD ips, gecikme süresi düşük o yüzden film ve televizyon izlerken çok keyifli oluyor. Ayarları ilk başlarda karışık gelebilir ama alışınca kolay oluyor. Benim tek eksik bulduğum yönü ses. onun için de 2+1 ses sistemi aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Fiyat Performans ürünü

    Fiyat performans ürünü. Hem grafik ve fotoğraf işleriyle uğraşıyorum hem de online oyunlar oynuyorum. Günü kurtaracak seviyede. Teslimat ve paketleme eksiksizdi. Sadece biraz geç geldi o kadar. e tabi o kadar da olur istanbulda yaşıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2017
    Harika

    Fiyata göre harika tüm beklentilerimi karşıladı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    Güzel Monitör

    Güzel monitör renkler gayet fakat ayarların arayüzü biraz drğişik sadece o kadar

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Çok İyi

    İlk öncelikle bekledinizden Çok dahi iyi geliyor Ayrıca resimde tek hdm var gözüküyo ama 2tane

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Harika

    Tüm isteklerimi karşıladı çok iyi ürün çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2017
    Çok ince ve kaliteli monitör

    ürün çok hızlı kargoya verildi. İnternette incelemelerine bakarak almıştım. Gerçekten çok ince ve kaliteli bir monitör. Renkleri inanılmaz canlı. çift HDMI girişi olması gayet güzel. Kaliteli mağaza aynı gün kargoya çıkarttı ve elime 2 günde geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    HARİKA

    Öncelikle hepsiburada ürün için hızlı kargo ve gönderim için satıcıya düzünli ve hasarsız gönderi için kargo şirketine teşekkürler.. Ürün mükemmel tam f/p ürünü tam özellliklerini çözemedim daha ama şuanki ortalama ile bile mükemmel fiyatına değer....

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    MÜKEMMELLL

    Ürün mükemmel siyah rengini aldım, gerçekten mükemmel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum, vga ve hdmi kablosu geliyor yanında onun dışında priz için 2 seçenek birden sunmuşlar çok hoşuma gitti(Biri 3 lü bir bildiğimiz 2li priz girişlerinden) Yani kısacası kaçırmayın bu ürünü. KDV indirimi kampanyası ile 550 tl ye aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Beş Yıldız

    IPS panel çok güzel. Hızı desen aynı şekilde. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Üç Yıldız

    açıkçası ıps panellerin renk dolgunluğu vs gibi özellikleri çok övüldüğünden dolayı aldım. 5 yıldır kullandığım eski ama çok kaliteli led monitörümle arasında aman aman bir fark göremedim. iki monitör de masamda yanyana duruyor ancak tüm ayarları denememe rağmen neredeyse aynı renkler, aynı görüntü kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Beş Yıldız

    Renk ve görüntü ayarı yapmada zorlandım birde ayar düğmelerinin yeri olmamış önde görünür olsa ve aç kapa düğmesi ortada değil başta veya sonda olsa daha iyi olurdu. Bunların dışında mükemmel benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2016
    ürünün sesi az çıkıyor

    hoporlerler yetersiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Başarılı

    ürünü 1 haftadır kullanıyorum. gayet canlı ve başarılı tasarlanmış. Görüntü kalitesini anlatmak için çift monitörle çalışan biri olarak yanyana ikisi arasında dağlar kadar fark var görmeniz gerekiyor. Başarılı buldum ve gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    EFSANE

    kesinlikle süper çok canlı renkleri var hoparlörü de gayet iyi ses veriyor...parasını hakediyor kesinlikle tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    Gayet Başarılı

    Monitörü almadan önce biraz araştırmıştım ve Youtube'deki taınıtım videosu karar vermemde etkili olmuştu. Ofis kullanımı için aldığım ürün, 50cm kadar mesafeden bakıyor olmama rağmen gözlerimi rahatsız etmemektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    Güzel

    Monitörü 1 haftadır kullanıyorum. Film ve günlük kullanımda gayet mükemmel. Renkler çok canlı. IPS panelin kalitesi zaten tartışılmaz. Overclok (2ms) modunda ghosting oluyor mu diye soranlar vardı. Beyaz rengin baskın olduğu oyunlarda ghosting mevcut. Fakat League of Legends gibi koyu temalı oyunlarda hissetmiyorsunuz. 5 ms moduna aldığınızda da öyle ahım şahım bir değişim olmuyor. Hem oyun oynayacağım hem IPS olsun diyorsanız bu monitörü kesinlikle tavsiye ederim. Ben kusursuz oyun deneyimi istiyorum diyorsanız ve ekran kartınız güzelse 144 hz monitörleri araştırmalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    Her anlamda güzel

    Ürün çok güzel. Seçilen başarısız görseller beni korkutmuştu ama ürünün özellikleri gibi kasası da güzel ve şık kapalıyken tamamen ekranmış gibi duruyor açıkken de çerçevesi gayet kısa. Her anlamda güzel bir ürün çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    IPS kalitesi müthiş

    Herşeyiyle çok iyi bir monitör diyebilirim. IPS ekran olması her açıdan mükemmel görüntü sağlıyor. Forumlarda, monitörün yukarı-aşağı eğim açısı olmadığını okumuştum. Ama bu doğru değil. sadece sağa sola dönmüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2363SMHL Siyah Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2363SMHL Siyah Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat