Dell Ultrasharp U2414H Monitör Yorumları

Dell Ultrasharp U2414H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(73 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi yanlız yanında uygun kablo çıkmıyor, boşuna işe yaramayan kablolar çıkıyor. Onun düzeltilmesini arz ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok kaliteli. HDMI kablo çıkmıyor ama ondan daha iyi olan 4K destekleyen yeni standart olan DP (Display Port) kablosu çıkıyor, ayrıca üzerindeki USB portları aktive etmek için USB aktarma kablosu çıkıyor. Taşıma standı çok kaliteli . Ayar tuşları dokunmatik. Ben çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    UHD olsa mükemmel olurmuş.

    Monitör'ü 4 aydır kullanıyorum bir bozukluk görmedim. Ben bir yazılımcıyım, bu monitörü almak için en önemli sebebim boyunun dinamik uzaması, sağa veya sola yaslanabilmesiydi. Görüntü bakımından da iyi bir monitör. Ben aynı zamanda macbook kullanıyorum, bu monitörde kullandığımda renkler ve parlaklık iyi görünüyor. Bu monitörü bütçesi biraz fazla olan varsa bence almasın. Çünkü FullHD monitörler 21" ten sonra çok iyi görünmüyor. Piksel aralığı açık. Monitörü kendinize uzak tutmalısınız ki sizi rahatsız eden piksel aralıkları görünmesin. Bütçesi buna eşit olanlar için zaten alınabilecek en iyi monitör denebilir. Ama eğer bütçeniz varsa ve karşınızda kusursuz bir ekran istiyorsanız UltraHD monitörlere bakın derim. Tuşlar dokunmatik ve biraz nazlılar. Bazen iki kere dokunmanız gerekebiliyor. Ben buna takılmadım benim için çokta önemli değil zaten. Ekranı ilk aldığımda biraz fazla parlak beyaz gördüm ve monitörün renk ayarını Mac olarak değiştirdim böyle daha iyi görünüyor. Tasarımı ve inceliği çok hoşuma gitti metal bir maddeden yapılmış ayaklarının kırılabileceğini düşünmüyorum. Çok sağlam görünüyor. Dediğim gibi piksel aralığı biraz olduğu için kendinize 60-70 cm uzaklıkta çok iyi durabileceğini düşünüyorum. Ek olarak yanında HDMI kablosu olsa iyi olurdu, gidip bir de iyisinden HDMI kablosuna vermelisiniz. Sağ üst ve sol üstte çok küçük bir nokta var sanırsam jelatin ile alakalı. Buraya ışık geldiğinde parlayabiliyor (ama çok az miktarda parlıyor) buna genellikle güneşli oldada rastlayabilirsiniz. Ayağı zemine iyi tutunuyor ama sağa ve sola çevirmede bazen kayabiliyor. Çevirmek biraz zorlayabiliyor. Aslında kriterlerine göre "Çok iyi" monitör ama keşke biraz daha fazla param olsaydı da UltraHD monitör alabilseydim. Tepkime süresi ile alakalı bir sorunum yok zaten oyun oynamıyorum. Parlaklığı bayağı düşebiliyor bu hoşuma gitti. Geceleri gözlerinizi yormamak için düşürebilirsiniz. "İyi" vermemin sebebi HDMI kablosunun olmaması olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019

    İnce ve naif bir ürün, lakin bu fiyata biraz daha iyi bir performans olmalıydı.

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2018
    Uygun Fiyatlı IPS Ekran

    Satıcıya çok teşekkür ederim. Pazartesi akşam verdiğim siparişi Çarşamba sabahı teslim aldım. Ürün güzel paketlenmişti. Karşılaştırma sitelerinde ürün benzer fiyatlardaki diğer ürünlerden daha yüksek puan aldığı için tercihimde ön sıraya yerleşti. IPS Panel ve girişleri ürünü satın alınabilir kılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2018
    Beş Yıldız

    Aldığıma pişman olurmuyum diye düşünmüştüm.Ürün gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Immmmah mikemmel.

    Hızlı kargo, birinciyi çok beğendim, ikincisini de aynısından sipariş verdim. Yanyana koydum tadından yenmiyor. Dizüstü bilgisayarıma minidisplay port aracılığı ile bağladım. İkinci monitörü birinci monitöre bağlarsanız ikisi arasında görüntü aktarımı gerçekleşiyor. Parasının hakkını veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Çok memnun kaldım, beş yıldız!

    Çok kaliteli bir ürün, yeni almama rağmen artısını hemen hissettim. Kargo hizmeti de daha iyi h.express'e göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    İki Yıldız

    Objektif Yorum Yapacağım; 1- Tasarımı ve ergonomisi çok güzel. 2- Sanırım piksel aralığı fazla olduğundan dolayı tekli renklerde pixelleri görünüyor. Örneğin hepsiburada nın üstteki turuncu seritte mini mini kareler görünüyor. 3- Bir daha dell ürünü alırmıyım kesinlikler hayır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2018
    Mükemmel Monitör.Çok memnun kaldım.

    Çok estetik, Görüntü, Renkler gayet iyi. Ambalajdan yanında çıkan kablolar, ambalajlama herşey çok kaliteli. Stand sağlam çok fonksiyonlu ve estetik.Yanında çıkan kablolar: USB kablo, bu kablo bilgisayara takılınca monitörün üstündeki USB leri hub olarak kullanabiliyorsunuz, Ben bilgisayara sadece monitörden gelen usb kablosunu bağladım, diğer bütün cihazlar monitör üstündeki usb girişlerine bağlı, çok faydalı derli toplu çalışmayı sağlıyor. Mesela usb mouse klavye vericisini monitörün üzerine taktım. MAC bilgisayarınıza bağlayabiliceğiniz bir kablo çıkıyor, mini dp. Normal HDMI kablo çıkmıyor. Hepsiexpres kargo servisinden çok memnunum. Hepsiburada satıcısından aldım teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2018
    Ürün gayet başarılı

    Kesinlikle beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2018
    Ürün güzel, satıcı güvenilir.

    Paketleme özenliydi, ürünle alakalı bir problem çıkmadı. Özellikle mac kullanıcılarına tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2018
    Beş Yıldız

    çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    Kaliteli

    Kenarları yok denecek kadar incelikte, renkleri güzel monitör. Malzeme kalitesi çok iyi. Aldığınıza pişman etmez

  • Webden Al aracılığıyla
    Bilgisayar

    Buna oyun yükleniyormu acaba

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2018

    Tek kelime super.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2018
    başarılı

    sorunsuz, sıkıntısız, kaliteli, renkleri her açıdan düzgün gösteren bir monitör arıyordum, ideal bir ürün, çok memnun kaldım. benim için incecik olması önemli değil, zaten duvar dibinde duruyor. oyun da oynamıyorum. genel kullanım için müthiş bir ürün, boyutu da ideal. 27" almayı düşünüyordum ama bu çözünürlükte o boyut sıkıntı. fiyatı biraz pahalı gibi ama diğer orta kararlara 700 vermektense en iyilerden birine 1000 vermek daha mantıklı geldi. bir tane daha alıp çift monitör kullanmayı düşünüyorum, tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla
    Kusurlu ürünler

    Monitörde ileri derecede ışık sızması vardı, Dell 3 kere monitör değişimi yaptı. Gelen monitörlerin hepside farklı kusurlara sahipti. Sanırım internetten sipariş verme dönemi artık sona ermeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    Fevkalade

    2 aydır kullanıyorum. Ürün gerçekten çok güzel. Tasarımı, malzeme kalitesi, fonksiyonları çok iyi. Kağıt üzerindeki özelliklerinin hepsinin hakkını zaten veriyor. Kutudan HDMI kablo çıkmıyor, aklınızda bulunsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Ultrasharp U2414H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Ultrasharp U2414H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat