Dell U2412M Monitör Yorumları

Dell U2412M Monitör yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    Güzel monitör

    Monitör güzel fakat hepsiburada'dan yaptığım son sipariş

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2019

    ürün dün kargoyla geldi ve hevesle kurulumunu yaptım. tek kelimeyle harika. 'yazilimciya öneri' yorumu ile aldım ve haklı bir yorummuş. satici sağlam şekilde göndermiş. vga, power ve dvi kablolarıyla geldi. teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Çok memnunum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Hızlı kargo

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Muazzam cihaz 8 ms olması benim için sorun değil oyunla işim yok zaten çok filmde izlemiyorum genellikle işlerimi burdan yürütüyorum o yüzden satın aldım

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Grafik fotoğraf photoshop vs ile uğraşanlar için kesinlikle harika bi monitör renkleri çok doğru gösteriyor çalışması eğlenceli

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2018

    Ürün Grafik amaçlı alındı işini yapıyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2018
    Çizim için oldukça iyi göz yormuyor.

    Çizim için oldukça iyi göz yormuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Grafikerler için en uygun fiyatlı monitör

    Reklamcılık ve fotoğraf ile uğraştığım için monitör önemli bizler için. EIZO gibi kaliteli monitörler çok pahalı olduğu için almamız zor. Bu yüzden yıllardır tüplü monitörümü kullandım. Çünkü Lcd monitörler bizler için uygun değil. Ama artık emektar monitörüm bozulunca mecburen değiştirmek zorunda kaldım. IPS özellikli Led monitörleri araştırmaya başladım, bir arkadaşım bana 2K monitör tavsiye etti ama fiyat olarak bana 2000 TL civarında malolacaktı. Ayrıca büyük ihtimalle ekran kartım da uymayacaktı. Daha sonra bu monitörün 16*10 özelliğinde olduğunu görünce kararımı değiştirdim. Çünkü ekranın genişliğinin yanında yüksekliği de önemli bizler için. 2K veya 4K monitöre yüksek bedeller ödemek istemeyenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    en geniş ekranlardan biri. dota 2 için aldım çok memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Oyun oynarken iki ekrana ihtiyacım oluyordu, bunu da ana ekran olarak kullanmaya başladım, gerçekten çok iyi, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Yazılımcılara Tavsiye Ederim

    Yazılımcılar için en ideali. Ekranın 1920x1200 çözünürlük olması, parlama önleyicili olması, esnek şekilde her yöne çevrilebiliyor olması çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.10.2016
    kalitesi

    monitör benim çok hoşuma gitti arkadaşlar. bağlantı noktaları da oldukça kolay kullanışlı ve kaliteli. fiyat bakımından oldukça iyi sayılabilecek düzeyde bir monitör bu kaliteye göre.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.10.2016

    monitör benim çok hoşuma gitti arkadaşlar. bağlantı noktaları da oldukça kolay kullanışlı ve kaliteli. fiyat bakımından oldukça iyi sayılabilecek düzeyde bir monitör bu kaliteye göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Grafik işleri için ideal

    Eski çalıştığım bir şirkette tüm ekipte bu monitörden vardı. Özellikle grafik işleri yapan bir şirkettik. Renkleri çok doğru gösteriyor. Oldukça kaliteli ve sağlam bir monitör. Ayrıca monitör çok rahat kendi etrafında dönüyor, rahat eğim verilebiliyor, yükseklik ayarı yapılabiliyor. Çizerler ve grafikerler için ideal. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2016
    hızlı kargo uygun fiyat

    ürün hızlı olarak elimize ulaştı iletişimi çok iyi a++++++ satıcı

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2016
    Dell u2412m

    Evet beklediğim gibi ve güzel paketlenmiş

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2015
    Renkler canlı, görüntü keskin.

    Görüntü kalitesi gerçekten oldukca başarılı. Görüntüsü oldukca keskin ve renkler son derece canlı.

  • Webden Al aracılığıyla, 13.04.2014
    Başarılı bir 16:10 monitör

    16:10 monitör çeşitliliğinin azaldığı ve fiyatlarının yükseldiği şu dönemde Türkiye'de bulabildiğim en uygun 1920x1200 monitör. Rastladığım en düşük fiyatlı rakibinin fiyatı, bu monitörün iki katı. Bu kadar düşük fiyata inebilmek için HDMI port'u, web cam, USB 3.0, speaker gibi, kişisel olarak monitörde lüzumsuz bulduğum şeyleri kesmişler (Belki HDMI gerekebilir, ama DisplayPort ve DVI girişleri mevcutken basit pasif adaptörler bu eksiği rahatlıklar giderebilir). Elime geçen üründe backlight bleeding, clouding gibi sorunlara rastlamadım. Şansıma ölü piksel de çıkmadı. 8ms g2g gecikmeden bahsedilmiş ancak açıkçası oyunlarda benim için sıkıntı yaratacak bir durum ile karşılaşmadım. Asıl amacım monitörü ofis uygulamaları için kullanmak idi. ClearType'a gıcık biri olarak bu özelliği kapattım, ve metinlerin istediğim gibi net ve keskin olduğunu gördüm. Renk kalitesinin iyi olmayacağından endişe ediyordum (özellikle 6-bit panel olduğunu okuduktan sonra), ancak monitörün canlı ve doğal renkler üretebildiğini gördüm ve beni mutlu etti. Belki görüntü işleme veya tasarım gibi işlerle uğraşan ve bu konuda göz hassasiyeti yüksek insanlar benden farklı düşünüyor olabilir, ancak görüntü kalitesinin çok iyi olduğu fikrindeyim. İmkanınız var ise tabi ki, özellikle ses ve görüntü teknolojilerinde, ürünü bir yerde tecrübe etmeden sipariş vermemek lazım. Ben bu fırsatı bulamadığım için internetteki yorumlara güvenerek sipariş vererek bir nevi kumar oynadım, ancak sonuçtan çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2014
    Cok iyi fakat

    Arkadaslar monitor cok guzel. Baglanti portlari da oldukca kaliteli. Profesyonel kullanicilar icin Display port olmasi buyuk avantaj. Cogu profesyonel marka gibi ornegin EIZO, bu markada monitorlerinde HDMI kullanmamistir. HDMI olmamasi daha iyi. Baglanti sekillerinin kalite ve hiz bakimindan siralamasi su sekildedir: 1.Display port 2.DVI 3.VGA 4.HDMI. Tek dezavantaji USBlerin 2.0 olmasi. Fiyat bakimindan da burada iyi sayilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell U2412M Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell U2412M Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat