Dell U3415W Monitör Yorumları

Dell U3415W Monitör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Oyunlarda görüş alanını inanılmaz derecede arttırıyor, Windows kullanımı da aynı şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    Beş Yıldız

    Bu ürünü uzun zamandır takip ediyordum. Gerek dell kalitesi gerekse özellikleri açısından çok başarılı bir ürün. Video edit veya grafik çalışan arkadaşlara öneririm. %100 srgb renk gamutuna sahip olması özellikle bu tarz kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca emsallerinde curve açısı fazla olduğundan diğer monitörler bana pek cazip gelmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    4k Degil

    Bu monitor baslikta yanlis belirtilmistir. 2k olmasi gerekiyor yuksek degere degil dusuk degere gore belirlenmesi gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Tasarım İşleri ve Ofis Uygulamaları İçin Harika

    Ürünü 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. IPS panel ve mat ekran özellikle aradığım niteliklerdi. Öncelikli olarak tasarım işleri ve ofis uygulamaları için tercih edilmeli. Zira panel çok hızlı değil. Gerçi ben GTX1070 ile kullanıyorum ve oyun da oynuyorum. Deli bir gamer olmadığım için rahatsız olmadım, 60 hz bana yetiyor. Daha yüksek hızlarda ne oluyor bilmiyorum ama öncelikli tercihi oyun olanlar daha hızlı panel kullanan monitörlerle iyi kıyaslamalı. Ben bu monitörü PC ve iMac cihazlarıma bağlı olarak kullanıyorum. 27" iMac ile (Retina display olmayan model) panel yükseklikleri ve çözünürlükleri aynı olduğu için yan yana kullanıldığında çok kullanışlı ve güzel oluyor. Kutudan, Mini Display-Display Port, HDMI ve USB 3.0 upstream kabloları ve güç kablosu çıkıyor. Mini Display to Display port ile iMac bilgisayarınızı herhangi bir çevirici olmadan bağlayabiliyorsunuz. Dahili hoparlörleri şahane değil ama yeterli. Yükseklik ayarını yapmak çok kolay, taşıyıcı ayak çok iyi tasarlanmış. Olumsuz yönleri ise; panelin en uç dört kenarında çok karanlık sahnelerde bulutlanma (ışık sızması) oluyor. Menüde Türkçe dil desteği yok, ayrıca menü tasarımı kullanışlı değil. Özellikle aynı anda iki cihaz bağlayanlar için cihaz geçişlerini yapmak daha pratik olmalıydı. Ayrıca menü tuşları dokunmatik ve öndeki siyah kuşağın üzerinde. Bu tuşların üzerine sürekli bastığım için parmak izleri kalıyor, ben sevmedim. Sonuç olarak fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2017
    Dell kalitesi.

    Ürünü buradan almadım. 1 senedir 2 tane kullanıyorum. Renk kalibre edilmiş olarak geliyor. Siyah değeri çok iyi. Tasarım işleri için çok kullanışlı. Oyun performansı da, benim gibi ara sıra oyun oynayan biriyseniz güzel.. Başka markaların ucuz monitörleri de var ama imkanınız varsa Dell'den şaşmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell U3415W Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell U3415W Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat