Dell P2416D Monitör Yorumları

Dell P2416D Monitör yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    Macbook pro için ideal

    15" macbook pro retinamda kullanmak için aldım. Renk tutarlılığı benim için öncelikti ve ufak bir kalibrasyondan sonra, renkler oldukça yakın oldu. Tasarımcılar için gayet güzel bir fiyat performans ürünü. Ergonomisi de harika. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Beş Yıldız

    Süper monitör çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel monitör. Hem mac hem windowsta kullanıyorum. iki pcye bağladım tek tuşla bilgisayarlar arasında geçiş yapabiliyorum. Gözü kesinlikle yormuyor. Oturuş şeklinize göre yukarı aşağıda öne arkaya bir parmağınız ile ayarlama yapabiliyorsunuz. Dell Kalitesi zaten. QHD olarak alınabilecek mukemmel bir monitor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Süper monitör

    Birkaç monitör değiştirdikten sonra almış olduğum bu ürün gayet mükemmel bir görüntü kalitesine sahip. İyi monitör arayanlara kesinlikle öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell P2416D Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell P2416D Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat