Acer G236HLBBD LCD Monitör Yorumları

Acer G236HLBBD LCD Monitör yorum ve tavsiyeleri

(111 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    parasına göre ürün sıkıntı yok

  • NI1 aracılığıyla, 18.08.2018
    Güzel

    Evet. Görüntü güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2018

    Evet Ürünü beğendim anlatıldığı gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Üç Yıldız

    çok 4-4ük değil amakötü de değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Uygun fiyata büyük monitör arayanların tercihi olabilir

    Ürün elime epey hızlı geçti hız için teşekkür ederim. Ürüne gelince ilk geldiğinde epey aydınlık geliyor. siyahlar neredeyse gri düzeyindeler. Ayarlarla bir yere kadar gelebiliyor fakat 2. monitörümün yanında hemen aradaki farkı görmek mümkün. Tam karşıdan bakmadığınızda kontrast eksikliği daha çok hissediliyor. Ben monitörü işimin renkle ilgili olmayan kısmında kullanıyorum. Eğer sizin de renklerle işiniz yoksa 23" olarak gayet uygun fiyatlı bir monitör. Fiyat performansı iyi denebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    Acer monitör 23 inç

    Ürün piyasaya göre çok uygun. Vaktinde teslim edildi. Görüntü çözünürlüğü yüksek kalitede. Çalışırken daha çok keyif alıyorum. Tavsiye ederim. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Dört Yıldız

    Hafif ve ince bir ürün. DVI ve VGA bağlantı seçenekleri mevcut. Görüş alanı biraz dar gibi. Tam olarak karşıdan bakılmazsa görüntü biraz kararıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    Fiyat Performans ürünü

    1 sene önce almıştım dah ucuzdu o zaman. Ama yine de bu fiyatını da hakeden güzel sade bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2017
    Beş Yıldız

    her şey mükemmel güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Dört Yıldız

    Doğruyu söylemek gerekirse süper bir ürün diyemeyeceğim ama fenada değil fiyat ürün orantısına bakacak olursak; fiyatı biraz yüksek kalıyor, ama inceliği hafifliği ve görüntü kalitesi iyi gibi analog görüntü almama rağmen DVI ile denemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2017
    hangi göz yorması abi

    yorumlarda göz yormasından bahseden kullanıcılar var açıkçası şaşırdım. kabul, ilk iki gün benimde gözüm biraz kızardı ancak sonraları 3-4 saat başında aralıksız durursam ancak ozaman yormaya başladı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    Üç Yıldız

    bakış acısı dar tam karşısında sabit oturacaksanız sorun yok, siyah mavimsi beyaz yeşilimsi bir tonda ayarlardan kısmen düzeliyor bunun dışında 23 inc led ince hafif şık göz alışınca büyük ekranın tadı başka kaliteye göre fiyatı daha uygun olmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2017
    Dört Yıldız

    Tam bir fiyat performans ürünü. Eğer yeni nesil bir ekran kartı ile kullanılacaksa mutlaka dvi kablo ile ile birlikte alınmalı. Pasif çeviriciler işe yaramıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre mükemmel görüntü kalitesi malzeme çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2017
    Başarılı

    Ürün gayet başarılı, hasarsız sıkıntısız teslim aldım. Tavsiye ederim herkese.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Fiyatı için yeterli

    DVI ve VGA girişi var. HDMI girişi yok, sorun değil. DVI yeterli. Fiyatı uygun ve bu sebeple iyi bir monitör denebilir ama yeni nesil monitörlerle, özellikle IPS monitörlerle kesinlikle kıyaslanamaz. Görüntü keskinliği, parlaklık vs. iyi ama görülebilir açısı çok dar. Eski bir ürün olmasından kaynaklanıyor sanırım. 1080p'de 60Hz, ki bu iyi, gözü yormuyor. Reaksiyon süresi vs. her şeyi iyi. Tek derdi bu açı olayı. Monitöre sadece ve sadece tam karşıdan bakmanız gerekli. İdeal açıdan bakmazsanız her şey beyaza çalıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2017
    Beklediğim gibi.

    Ürün elime ulaştığında yetkili arkadaşım benimle iletişime geçerek ürünün sağlamlığı ve kargocunun hizmet kalitesi hakkında sorular sordu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ürün aynen gösterildiği gibi geldi. Ancak içinde DVI kablosu yoktu ama sırf bu yüzden 1 yıldız kırpacak değilim :) İlgi ve alakanıza gerçekten teşekkür ediyorum.Son olarak hızlı teslimatı da söylemeliyim. İyi çalışmalar diliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2017
    Harika !

    Kargoda zarar görür diye korkmuştum sorunsuz sapasağlam geldi gayet güzel boyutu kalitesi gayet kullanışlı tavsiye ederim oyun kanalım var işimi gayet görürecek :)

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017
    Gayet başarılı

    Ürün anlatıldığı gibi gayet başarılı.tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer G236HLBBD LCD Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer G236HLBBD LCD Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat