BenQ EW2750ZL Monitör Yorumları

BenQ EW2750ZL Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    Çok iyi

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2017
    Başarılı bir cihaz

    Bu monitörü tercih ederken önemli olan bence kullanım amacınıza ne kadar uygun olduğuna karar vermeniz. Piyasada epey monitör var daha uygun fiyata da ama benim aldığım zamanda fiyatı gayet uygundu. Ben 2. ekran için aldım daha çok multimedya ve webte surf için kullanıyorum ve tepkime süresi olarak 4ms gayet yeterli. oyun için kullanmadığım için deneme fırsatım olmadı henüz ama 4ms oyun içinde yeterli düzeyde olduğu söyleniyor. AMVA panel ile IPS panel arasında çok gidip geldim ama nihai olarak bu monitörü almakla iyi etmişim diyorum. almadan önce uzun bir süre araştırmıştım: siyah dengesi ve kontrast ayarı gerçekten tatmin edici ve renk doygunluğu güzel bir hissiyat veriyor. ips paneldeki renk doygunluğu ve parlaklığı bunda beklememek lazım sonuçta alırken bunun farkında olmalısınız ama bunu eksi olarak değerlendirmek yanlış olur. ben alırken ona göre aldım henüz ips panel deneme şansım olmadı fakat bu monitörün verdiği değerler gerçekten beklentimi karşıladı zaten almadan öncede bunu biliyordum. Birde benim hoşuma giden özellikleri arasında benq display pilot programıyla genelde kullandığınız mod hariç özel olarak gözlerinizi yormaması için tasarlanan low blue light adlı özelliğini kullanırken 4 farklı modu kullanabiliyorsunuz. Son olarak eksi olarak gördüğüm bilgisayar masasında oturma mesafesi olarak 27 inç ekranda full hd yerine 2k yada 4k tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Beş Yıldız

    benq kalitesi zaten tartışılmaz monitör mükemmel sadece alırken yanında birde hdmi kablosu alın derim kutusundan çıkan hdmi kablosu çalışmıyor.teşekkürler hepsiburada teşekkürler benq

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ EW2750ZL Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ EW2750ZL Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat