BenQ GW2760HS Monitör Yorumları

BenQ GW2760HS Monitör yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2019
    BenQ

    2 yıl önce şuanki fiyatından biraz daha fazla fiyata aldım. Ölü pikselli bölgeler oluşmuştu ilk 6 ayda. O yüzden çok memnun kalınacak bir ürün değil bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    Alınabilir

    indirimden aldım. 24inç almayı düşünürken 27 inç aldım iyiki de öyle yapmışım ekran boyutu çok iyi seviyede. kasasın inceliği güzel . arayüzü gayet anlaşılır. va panel olması avantaj. renk aralığı gayet iyi. ips panelde farkını tam anlayamadım. kargolanması berbat direk fabrika çıkış kartonuyla gönderilmiş aras kargonun kırmadan getirmesi benim için de süpriz oldu. . kargoyu teslim almadan deneyin zira teslim aldıktan sonra problem çıkması halinde tutanak vs sıkıntı yaşarsınız. ben monitörden genel oalrak memnunum. hoporlörü içib almayın çünkü düşük seviyede bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2018
    Dört Yıldız

    Hoparloru icin tercih ettim. Ses yeterli. Ama arayuzden sesi artirmayi unutmayin. Arayuzu ucuz gorunuyor. Renk okunurluk guzel. Ileriki gunlerde daha iyi anlayacagim. Kutu icinden hdmi kablo cikiyor. Arti puan. Fiyat performans olarak cok iyi.

  • Webden Al aracılığıyla, 03.09.2016
    İndirim

    Şöyle güzel bir indirim gelse de alsak :D

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ GW2760HS Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ GW2760HS Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat