BENQ GW2470H LED Monitör Yorumları

BENQ GW2470H LED Monitör yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    Geniş ve göz yormuyor

    Ürünü bir buçuk haftadır kullanıyorum. günde 3-4 saat bilgisayar başında kaldığım oluyor, ekran göz yormuyor. Grafiksel işlerle uğraşmıyorsanız boyut ve özellikleri gayet yeterli diyebilirim. Bunun dışında hepsiburada mağazasından alacaksınız hepsiburada bugün teslimat biraz sıkıntılı olabilir, şayet ürün bana olması gerektiğinden 1 saat erken geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    Fiyat-performans ürünü. Çerçevesi fotoğrafta göründüğünden daha ince

    Fotoğarflarda çerçevesi kalın gibi gözüküyor ama çok ince ben çok beğendim. 4ms olması da hem iş hem oyun bilgisayarı olarak kullanmak isteyenler için fiyatıyla birlikte harika bir avantaj. Kesinlikle almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    süper

    görüntü hd.fiyat uygun firma kalitesi tartışılmaz kısacası ihtiyacı olanlar için 24" monitör bu fiyata kaçırılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürün elime hızlı ulaştı çok memnunum ghosting yaşamadım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    fp ürünü

    gayet kaliteli ve muadilelrien göre fıyatıda gayet uygun monitör 24 inç sadece çerçevesi mat siyah biraz kalitesiz ucuz duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Çok iyi monitör

    En başta diğer yorumlarda da görebileceğiniz gibi ürünün büyüklüğü 23.8'' değil, aslında 24''. Uygun fiyatından dolayı bu monitörü aldım. Önce BENQ markasını hiç kullanmadığım için kafamda soru işaretleri vardı ama almaya karar verdim. Daha önce 24'' büyüklüğünde Samsung, AOC gibi markaların daha pahalı olan monitörlerini kullanmıştım. Fakat bu monitör bence net bir biçimde diğer kullandıklarımdan daha başarılı. Bence çok temiz ve net bir dizaynı var. Dış kaplaması mat olduğu için kir, iz tutmuyor. Bazı markaların modellerinde olan monitör kapalı olduğu halde yanan power ışığı gibi bir sorunu yok. Bunun dışında gözlerim hassas olduğu için geceleri bazı modellerde en düşük parlaklık bile benim için rahatsız edici derecede parlak olabilirken, bu monitörün parlaklığı oldukça kısılabiliyor ve gece gözlerimi rahatsız etmiyor. Ayrıca ürün çok temiz, ambalajında düzgün olarak geldi. Kargo da çok hızlıydı, sipariş verdiğim akşamdan 2 gün sonra sabah ulaştı. Bu büyüklükte monitör arayanların veya daha önce BENQ markasını kullanmamış olanların gönül rahatlığıyla alabilecekleri bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Techburada 'dan alın, hızlı çok hızlı gönderiyor !

    AMVA+ Paneldir ! TN panel ile IPS panellerin arasında bir yerlerdedir. IPS panele göre artıları vardır. Siyahları gri yada solgun değil simsiyahtır evet bildiğimiz gerçek siyah. Beyazları ise kaliteli bir a4 kağıdı ile aynı yani bembeyaz. Bu panelin en büyük özelliği siyahı ve beyazı aynı anda verirken performansının yüksek olması. Bunlar dışında panel 60 hz ama nvidia denetim masasından özel çözünürlük eklendiğinde 75 MHZ yi destekliyor, hadi bakalım hemen deneyin. (Yani panel oc olabiliyor) Renk değişim hızı ise 4 mili saniyedir, yani normalde alacağınız benzer fiyatta bir IPS ekran en az 6-7 ms olacaktır bu yöndenden de IPS panele göre3 avantajı vardır. Renkleri çok doygun, tatmin edici, film izlerken dehşete düşürücü, ve 4 ms lik renk değişim hızı ile oyun da oynatabilen bir ürün, ben aldım, bir kaç saatti kullanım sonucunu sizlere yazdım. 2 tane hdmi girişininde şöyle bir gaydası var birine bilgisayarınızı birine uydu alıcısını takıp hem bilgisayar hemde uydu anteni için kullanılabilir. Techburada satıcısından aldım ve adresime yazdığım kargo firması ile gönderdiler, teknik servisindeki çalışlanlarda ilgili ne sorarsanız cevap veriyor ve sizle ilgileniyorlar, unutmayın maldan önce insan ilişkisi daha önemlidir. Bu yorumdan sonra artık Techburada bana ikinci alışverişimde iyi bir indirim yapar he he heh :)

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2017
    HARİKASINIZ

    Tek kelimeyle süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    Basarili

    Fiyat performans olarak cok begendigim bir urun ve cok memnunum . Almadan once IPS / AMVA arasindaki farklari arastirarak aldim ve cok memnunum AMVA Led olarak geciyor ve 23.8 degil 24 inch ektan genisligi bilginiz olsun . Herkese tavsiye ederim .

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2017
    Guzel Urun

    urunde hazır modlar var, oyun,video,yazı okuma,internette gezme gibi. Çok çok ust duzey monitor değil ama oyun,film,çalışma için guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Beş Yıldız

    monitör tek kelime ile harika. canlı görüntü büyüklüğü tam ofis ve masaüstü işlemlerde kullanılması gereken bir ürün. oyun için iyi mi bilemem. hepsiburadanın kalitesi tartışılmaz kargo ulaşım ilgilenme hepsi zaten on numara bir site.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    Beş Yıldız

    Oyun oynamak için aldım. Biraz karanlık geldi ekran. Gerekli ayarları yapmakta fayda var. Şimdi gayet iyi. Cuma akşamı sipariş verdim. Cumartesi kargoya verildi. Pazartesi elime ulaştı. Ürün hakkında diyeceklerim ise ölü piksel çıkmadı. Hatasız ve kutu içeriği eksiksiz... Ürünün tek kusuru BENQ yazının olduğu yerde panel yarım milim falan içeriye göçmüş... Artık çıkartırken ben mi oraya baskı uyguladım da göçtü bilmiyorum. Köşelere doğru boşluk yokken tam altta ortaya doğru boşluk artıyor. Ama genel kullanıma bir etkisi yok. Monitör dört dörtlük!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2016
    Güzel

    5 aydır kullanıyorum ps4 ve pc için kullandım güzel monitör gözü yorumuyor ayrıcı hdmi girişlerinin yanında 3.5 mm lik jak yuvası var hoparlör bağlarsınız ama kalitesi ne düzeyde olur bilemiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Net

    Hiç Tereddütsüz alabilirsiniz gayet iyi ve kaliteli ayaktaki o mat yuzey bile super bi hissiyat variyor suphesiz muadillerinin en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    güzel monitör

    monitör elime ulaştı 5 dakikada kurulumu yaptım açtım gerçekten kaliteli oldukça genis basit bir arayüz ölü piksel yok oyunlarla uyumlu hdmi kablosu çıkıyor içinden ayrıca ve 23.8 değil 24 inc bilginize tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    gayet memnunum

    özellikle çift hdmi girişi istediğim için bu monitörü tercih etmiştim. yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve gayet memnunum. tuşların dokunmatik olmaması ve pratik kullanımı da hoşuma gitti. bir de monitördeki 3,5 mm jack dan kulaklık bağlayarak ses almak mümkün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2016
    Aldığıma Değdi.

    Birçok monitörü araştırıp bunda karar kıldım fazla para vermeden kaliteli monitör almak istiyorsanız bence kaçırmayın derim.Birde beklediğimden büyük çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    Tek Kelime

    Sadece Mükemmel diyebiliriz , verdiğiniz paraya değer kesinlikle pişman olmazsınız,göründüğünden çok büyük bir ekranmış resmen masayı kapladı :) süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Süper

    Monitör ün görüş açısı ve renkleri mükemmel ve flicker free özelliği sayesinde göz yormuyor. Hem oyun oynamak hem film izlemek için iyi bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    mükemmel

    Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum, çözünürlük harika gözü yormuyor ve çok büyük monitördeki bütün gereksinimleri karşılıyor eğer maddi durumunuz varsa kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BENQ GW2470H LED Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BENQ GW2470H LED Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat