BenQ EW2440ZH Monitör Yorumları

BenQ EW2440ZH Monitör yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü henüz deneyemedim. Kutudan yanlış güç kablosu çıktı. Standart güç kablosu çıktı. Adaptörlerin girişi laptop tipi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 2018 yılında aldım ve o günden beri her gün yaklaşık 5-6 saat mesai yapıyor. şimdi yorum yazma sebebim ne aldığını bilmeyen kullanıcıların ürünü kötülemesi. bir kişi ışık sızması olduğunu ve 60 hz olduğunu ve görüntünün piksel piksel olduğunu yazmış. sanırım hdmi yerine vga girişini klullanıyor. ayrıca şimdiye kadar kullandığım ışık sızması olmayan ender monitörlerden. yine bir diğeri 60 hz olduğundan yakınmış. keşke almadan önce biraz araştırsaydı sonra sorun yaşamazdı. ben va panel olmasından kaynaklı siyahı iyi verebildiği için tercih ettim ve çok memnunum. ne aldığını ve ne amaçla kullanacağını bilirsen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. sadece ekran kartı 30 000 lr olan birine bu kartı al oyun oyna demek ne kadar saçma ise 60 hz olan bir monitör alıp 60 hz düşük diyerek dert yanmak da aynı oranda saçma. bu yorumu okuyan ve kullanım amacı iş artı film dizi seyretmek olan birileri varsa hiç düşünmesinler. va panel olmasından kaynaklı karanlık sahnelerde çok başarılı olduğunu tekrar söyleyerek bitiriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    75hz yazdığına bakmayın monitör 60hz olarak çalışıyor sadece oyunlarda düşük çözünürlükte 75hz çalıştırıyor onunda bi anlamı yok kaliteyi düşürüyor bilginiz olsun 60hz bu monitör .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    1- Ön alt panel biraz açık gelmişti, fotoda göstermeye çalıştım, ama fiyatı uygun olduğu için iade etmemiştim. 2- Full hd kalitede 60hz veriyo. 75hz i seçince pixel pixel oluyo görüntü, bilginiz olsun. 3- İnternetten baktım üründe hoparlör var yazıyo. Burda hoparlör bilgisi yazmamışlar. Çünkü çalışmıyo :) kablodan mı diye kablo değiştirdim, başka monitörde ses aktarımı yapabilen bi kablo ile denedim yine ses çıkmadı. 4- Görüntü kalitesi iyi. Düşük mavi ışık modu falan da var gözü yormaması için. Ben iş için kullanıyorum genelde. Fps oyunu(cs go, valorant vb) için işinizi görmez. Naçizane tavsiyem iş veya film için bile olsa 144hz den aşağı monitör almayın. Ekran yenileme hızı (hz değeri yani) arttıkça görüntü daha akıcı oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2019
    İki Yıldız

    Power kablosu yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2018
    Fiyat/Performans

    Monitörü sipariş ettiğim bir sonra ki güne elime ulaştı. Kutu ve paketleme güzel zaten Benq orjinal kutusu ve paketlemesi. İlk olarak belirtmek isterim adaptörden prize giden güç kablosu gelmedi. Yazdım göndereceklerini söylediler ancak gidip 5TL'ye aynı gün içinde aldım. Monitöre gelirsek eğer kafanızda HP 24ES ile gidip geliyorsanız kesinlikle bunu almanızı tavsiye ederim. Parlaklık ikisininde 250cd/m2 olmasına rağmen Benq daha parlak ve bu yüzden daha canlı renklere sahip. Zaten statik ve dinamik kontrast oranlarına bakarsanız anlayacaksınızdır. Ayrıca 4ms olmasıda oyunlarda bir problem çıkarmadı bana. PUBG, CS:GO'da falan ghosting yada input lag gibi problemler olmadı. Olan birkaç oyun var onlarda daha çok rpg ve konsol tarzı oyunlar onlarda da vysn-c açıp tertemiz oynuyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    Benq ew2440zh

    Ürünün renkleri ıps e göre biraz koyu geldi fakat netlik konusunda çok güzel, ps4 bağladım sanki Anti-Alising uyguluyor gibi kaliteli bir görüntü sunuyor.Renkleri ayarlanabilir.2hdmı vga ve kulaklık girişi var.Ayaklık ve malzeme kalitesi gayet güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ EW2440ZH Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ EW2440ZH Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat