LG 29 29UM68-P Monitör Yorumları

LG 29 29UM68-P Monitör yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mağazayla ilgili hızlı güzel özenli paketleme var sıkıntı yok. Ürüne gelince "ultra wide" olması önemli yani devasa bi ekran beklemeyin. Benim 24" ile yanyana kullanıyorum boyları eşit diyebilirim. Daha önce 27" almıştım, kırıldı. O çok büyük gelmişti mesela. bu daha tatlı aslında boyut olarak. Oyunlarda daha geniş açı almaya başladım. 2560 X 1080 gayet rahat kullanılıyor. Kıvamında ve sesi monitörden beklemediğim kadar iyi bir çıkışı var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hizmet ve kalite olarak harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Özellikle video ve basılı işlerde geniş ekran avantajını yaşatan doğru renklerde tatmin edici bir monitör. Speakerları var ve beklentimden iyiler

    Beklentilerinin üstünde bir monitör bu modelin 25' versiyonunuda kullanıyorum. 29' masa üstünde çalışmak için bana daha uygun geldi. Monitöre yakın çalışmayı seviyorsanız yani yakınlaşıyorsanız 25' daha iyi gelecektir. Renkler mükemmel. Özellikle Ultra Wide yerleşim tam anlamıyla günlük çalışma masası için çok uygun. Normal monitörler ne kadar büyük olursa olsun sonuçta çalıştıklarınızın oranlarından alet kutuları programların hep ana çalışma işinin üstünde kalabiliyor. Bu monitör tam anlamıyla bunların önüne geçmiş ve gerçekten ikinci bir monitöre çokta ihtiyaç kalmadan tek ekran ile video ve basılı işlerde iyi sonuç almanızı sağlıyor. 4K değil ama HD'den fazla piksel bulunmakta sonuçta. Ek olarak renkler %99 SRGB yani çalışmanız olmayan renklerle bezenmemiş oluyor. Ben oyuncu değilim. Yorum yapamam. Cihazı display port üstünden Surface Pro'ya bağlı kullandım. Bu cihazın 29' tatmin edici kendi speakerları da var. Tatmin edici ses vermekte dışarı. Ayarlar temel anlamda kolay ve özellikle read modunda editör işleri gözünüzü yormadan yapabiliyorsunuz. 34' boyutu benim için masada çalışmak adına büyük geldi. Onun için 25' denedikten sonra 29' da ev kullanımı için aldım. Öneririm. LG iyi bir ekran üreticisidir. Fiyat olarakta Amerika satış fiyatından aşağı bir fiyat ile satılmakta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2019
    TEŞEKKÜR

    TEŞEKKÜRLER HİZMET GÜZELDİ.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.07.2019

    Nurdan aldım ürünü hiç beklemeden kargo yapıldı gayet hızlıydı başka sitelerde hediye yok fiyat 1500 TL burası çok iyi ekran devasa büyüklükte ve harika yanında gelen LG xboom 2+1 ses sistemine bayıldım müthiş hiç kaçırmayın bu fırsatı ses sistemi zaten 400 600 arası teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Çok büyük :)

    Aşırı büyük ekran isteyen için ideal. Fakat aldıktan sonra 24 inç alsam daha mı iyi olurdu dedim. Fakat bu söylemim kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2019
    Dört Yıldız

    Güzel ürün, kutudan hdmi kablosu ile çıkıyor. Renkler canlı, ses kalitesi standart ev kullanıcısı için gayet tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2019
    GÜZELÜRÜN

    GÜZEL ÜRÜN ...

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2019
    naylon

    Naylon karşı mağazada satılan 29 tl lik pntolonlar gibi dikimi baştan sağma

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2019

    Hızlıca gönderdiler ama yurtiçi getirmek için akşam 6.44 ü bekledi.gerçi ilandaki gibi sürat a berselerdi sağlam alamayadabilirdim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2019

    İlk defa ultra wide ekran kullanıyorum. Başta alışması zor geliyor ama görüntü itibari ile harika. Oyunlarda oldukça geniş bir alan görüntüsü veriyor. Fazla yakın kullanmayın kafanızı sağ sola çevirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir de içinden displayport kablosu çıkmadı. 75hz kullanmak istiyorsanız bu kablo gerekiyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2019
    Fiyatına göre çok iyi

    Bilginiz olsun ürünün freesync özelliği display port kablo ile aktif oluyor kutu içerisinden display port kablosu çıkmıyor sadece hdmi kablosu var. Freesync özelliğini aktifleştirmek için ayrıca dp to dp kablo almanız gerekiyor. Monitörü 3D çalışmaları için almıştım çok memnunum paketleme kargo süreci monitörün kendisi çok memnun kaldım teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Ekranı ilk başta tuhaf geldi bu kadar büyük monitör kullanmamıştım ama alıştım ve çok memnunum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Sapasağlam teslim aldım teşekkürler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Fiyatını hakettiğini düşünüyorum tavsiye ederim ekran canlı ve kaliteli görünüyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019
    güzel

    Bence bu monitörle çok fazla oyun oynanmaz ki ben oyun için almadım zaten o yüzden baya memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    Beş Yıldız

    Her parçasıyla LG kalitesi.. şıklığı mükemmel tek bir sorun var ekrana biraz nazik davranmanız gerekebilir ekranın sağ alt tarafı biraz baskı yapıldığında içine girip çıkıyor. Ürünü 75 hz yapabilmeniz için driverını kurmanız gerekiyor ayrıca.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.12.2018
    LG 29UM68-P

    Monitörü yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Piyasa fiyatının çok altına aldım. Bugün itibariyle bile piyasada en uygun burada. Ürünü alırken Cuma günü kargolanacak yazıyordu, onu bilerek aldım fakat ertesi gün kargo geldi beklemiyordum açıkçası :D Monitörü kurar kurmaz ölü piksel testi yaptım sorun cıkmadı. Sanırım bütün ips monitörlerde olan özellikle LG panellerde, ışık sızmasıda yok .Monitörü laptopa bağladım şimdilik o şekilde kullanıyorum.Bazı oyunlarda ekranı esnetiyor ama çoğu oyunda sıkıntı çıkarmadı. Monitörü alırken aradığım fakat bulamadığım birkaç detayı yazayım belki merak eden vardır. Ekran yüksekliği 28.3 CM , çerçeve dahil ekran yüksekliği 31.5 CM , ayakları dahil 40,5CM. Ekran genişliği ise 67 CM , Çerçeve dahil genişliği yaklaşık 70 cm. Fotoğraflarda çerçevesiz gözüküyor fakat monitörü açınca görüyorsunuz, sağ, sol ve üst kısımda 1,2cm genişliğinde siyah bant var tamamen çerçevesiz değil.Beni rahatsız etmiyor. Ekran parlaklığı düşük diyenler vardı fakat kullandığım diğer monitör 20 inch TN panel ile aynı parlaklık değerine (250cd) sahip olmasına rağmen Bariz şekilde LG daha net ve daha parlak.Sanırım İPS olmasından dolayı. daha üstü zaten gözlerimize yazık bu parlaklık değeri bence ideal. Düz 27 inch ile ultra wide screen arasında çok gidip geldim ama , monitörü kurunca doğru tercih yaptığımı anladım :D Ultrawide screen ekran kullanmak cidden ayrıcalık. Eğer PS , 3DSMAX v.s gibi programları kullanıyorsanız kesinlikle ultrawide monitör alı

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2018
    Beş Yıldız

    paramı harcadığım en mantıklı şey oldu. bu paraya alınabilecek en iyi monitör sanırım. tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2018
    Beş yıldızlık fiyat performans ürünü

    Fiyatına göre bence çok çok iyi bir monitör. Herşeyden önce ekranı gözleri yormuyor.. Menüsü harika, istediğim tüm ayarlamaları kolayca yapabiliyorum ve ayrıca çok basit. Çözünürlük tatmin edici.. Gelelim en boy oranına; ilk başlarda biraz yadırgıyor insan ama alıştıktan sonra gerçekten diğer monitörlerin aslında kullanışlı olmadığını anlıyorsunuz. Yan yana iki pencere açtığınızda iki farklı monitörde çalışıyormuşsunuz gibi bir rahatlık oluyor.. Bir de ben monitörü şartlar gereği baş hizamdan daha yüksek bir yere koyduğum için dar olması benim için büyük bir avantaj oldu çünkü diğer ekranın üst kısmını görmek çok daha rahat oluyor.. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden birisi.. Nerden mi biliyorum, başka monitör siparişleri de verdim ancak kullanamadım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 29 29UM68-P Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 29 29UM68-P Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat