LG 34UM67-P Monitör Yorumları

LG 34UM67-P Monitör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    Muazzam bir ürün

    Bir süredir izlediğim ürünler arasındaydı, kesinlikle muadili yok, 21:9 geniş ekran formatında tartışmasız en iyi monitör. Tepki hızı, Macbook ile uyumlu çalışması, FreeSync özelliği, optimize edilebilir renk ayarları ve standart seçenekleri, ekranı farklı şekillerde 4e kadar bölebilmesi, kesinlikle fiyat performans açısından çok başarılı bir ürün. Kampanya ile yanında gelen LG MusicFlow da oldukça kaliteli Hi-Fi ses veriyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Çok Beğendim

    Daha önce 24" ve 22" iki adet monitör kullanıyordum, tek monitöre geçmeyi düşündügüm için bu ürünü seçtim. Boyutlarından ötürü biraz tereddütte kalsam da ürün beklediğimden güzel çıktı. Okuyucu modu olması çok güzel, gözleriniz hiç yorulmuyor. Ses kalitesi de güzel, baslar çok kuvvetli olmasa da. Tavsiye ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 34UM67-P Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 34UM67-P Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat