Dark DK-PC-XSW200 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Dark DK-PC-XSW200 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Kaliteli ve Performanslı

    Ürün beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.içerisinde windows 10 lisansı ile gelmesi ayrıca güzel (bu fiyata windows 10 lisansını almak ayrıca bir avantaj). Genellikle rapor hazırladığımdan excel ve word sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Küçük olmasından dolayı alıp istediğim yere götürebiliyorum yani portatif bir ürün. Oyun oynayacaksanız çok birşey beklemeyin ama günlük kullanım, internet, film izleme..vs. yormayacak işlemler için ideal bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2017
    Fİyat performans süper

    Bu fiyata bu kadar kapsamlı bir ürün çok iyi. Al eve götür, işe götür, yazlığa götür.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016

    Üründen ne beklediğinize bağlı tabiki fakat açıkça belirteyim internette gezinmek, yüksek çözünürlükte film izlemek falan yapabileceklerinin yanında çok basit kalır :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    kalitesiz ürün

    Bir iki ay kullandıktan sonra aniden bozuldu. Açılmaz oldu. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Gayet güzel

    Bu ürünü 4 ay önce aldım. Atom daha önce kullanmıştım bunda 4 çekirdek bulunuyor. Birçok işlem için gayet yeterli bir işlemci. Ofis ihtiyaçları için harika. Küçük olduğu için yanıma alıp götürüyorum. Üzerinde anteni olduğu için Wifi alım gücü kullandığım notebooklardan daha yüksek oluyor. Fanı yok hiç ses çıkartmıyor. Özellikleri dolayısıyla (2GB RAM, gömülü ekran kartı vb.) bunda yazılım geliştirme, yüksek profil oyun oynama, 3D CAD CAM gibi beklentilere girmemek gerekir. Bunun dışındaki herşey için word, excel, powerpoint, film izlemek vb. başka bir alete ihtiyaç yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Son derece yetersiz.

    Çok yavaş, her oturum açılışında saati güncellemek gerekiyor. Parasını kesinlikle hak etmiyor. Geliştirmeye müsait değil. Asla tavsiye etmem. şimdiye kadar Hepsiburada dan aldığım en kötü ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    fena değil

    bluetooth ile beraber wireless çalışmıyor.. internet hızı çok çok düşüyor, beraber çalışmıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2016
    dark mini pc

    gayet başarılı bir mini pc, tebrikler dark ve hepsi buradaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    Bilgisayar (DK-PC-XSW200) Yorumları

    GAYET BAŞARILI BİR ÜRÜN,HIZLI VE ŞİMDİLİK SORUNSUZ. TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL

    ÜRÜN KÜÇÜK, HAFİF, SESSİZ, LİSANSLI VE YETERİNCE HIZLI. MOBİL CİHAZLAR GİBİ SIFIRLANIP İLK ALDIĞINIZ HALİNE GETİRİLEBİLİYOR. 599 TLYE ALMIŞTIM, FİYATI DÜŞERSE YİNE ALIRIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2015
    Günlük kullanım için ideal bir makine

    Amacınız internet, Office programları yada Windows mağazasından indireceğiniz oyunlar için kullanmak ise mükemmel bir makine. Enerji tasarrufu ile aldığınız cihaz kullandıkça paranızı geri iade ediyor, bedavaya gelmiş olur. Daha çok profesyonel olduğunuzu düşünüyorsanız işinizi görmez. H265 formatındaki videoları oynata biliyor olması görüntü açısından tatmin etmez paylaşımlı ekran kartından alacağınız verim de düşük olacaktır. ayrıca ses çıkışı stereo. USB bağlantısının 2.0 olması dezavantaj. İçindeki SSD entegreye bağlı 32GB. Sabit sürücü değiştirme imkanın bulunmamaktadır(Windowsun kapladığı alan dahil), 2 GB Ram ona keza öyle. upgrade yapılamaz. CPUda herhangi bir sıkıntı görmedim. gayet başarılı. Günlük kullanım için ideal bir makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2015
    Cep Telefonlarının küçük ekranlarına hapsolmamak için aldım, ilk izlenimim akışkan ve başarılı

    Çok kısa sürede elime geçti. Cep Telefonundan evdeyken internet kullanmaktan zevk almadığım ve çok küçük ekran kullanlak istemediğim için aldım. Büyük ekran benim için önemli olduğu için HDMIdan Televizyona bağlayarak kullanıyorum. H.265 formatında 4K videolarda başarılı harika denemedim ama 2 ekrana da görüntü verebilmek mümkünmüş, akışkan ve bir soruna rastlamadım. Teşekkürler Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2015
    Çok başarılı bir pc

    Ürün aldım dün elime geçti inanılmaz bir başarı. Kocaman bir bilgisayardan beklediğiniz her şeyi küçücük bir kutu başarabiliyor. 3m bantla tvnin arkadasına yapıştırdım elektrik tüketimi yok denecek kadar az kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-PC-XSW200 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-PC-XSW200 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat