HP Laserjet Pro M177FW CZ165A Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP Laserjet Pro M177FW CZ165A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    Beş Yıldız

    Negatif yorum yapan arkadaş neye göre bunu yapmış bilemiyorum ama, benim tüm ihtiyaçlarımı uygun fiyata karşılayan mükemmel bir yazıcı oldu. Elime de hızlı ulaştı. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Dört Yıldız

    Ben Memnunum yazıcıdan. Çok yavaş değil 2 dakikada 35 sayfa basıyor hem fotokopide hem bilgisayar çıktısında. En çok sevdiğim özelliği telefonla bağlanarak bir fotoğrafı renkli ve kaliteli olarak çıktı alabilmek. Fiyatına göre gayet iyi bir yazıcı. Eksi yönü açılırken biraz bekletiyor diğer yazıcılarda da böylemi bilmiyorum tabi.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2017
    güvenilir

    ürün standart hp kalitesi çıktı kalitesi güzel ilk açılış biraz bekletiyor sabırlı olun

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Bir Yıldız

    Çok yavaş. Çalışırken inanılmaz çok görülü ve titreşim var. Zemin sondaj makinesi her sayfayı basmadan darbe sesi geliyor ve masaya tekmeleyip titretiyor. Bugüne kadar onlarca printer ile çalıştım, hiç böylesini rastlamamiştim. HP böyle bir cihazı neden üretiyordur ki?

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.04.2016
    HP M177FW

    bir süredir yazıcımızı yenilemeyi düşünüyorduk.Önceki yazıcımızda HP idi.Çok memnunduk.Miladi doldugu için yenisini alalım dedik.Yazıcı tarayıcı fotokopi ve faks özelliği var .Muadil toner kullanıyorum.Çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.Wifi özelliği de var. Kablosuz Çıktı alabliyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.04.2014
    Çok işlevli

    Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Sorunsuz ve hızlı bir yazıcı.Kablosuz özelliği olmasıda çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Laserjet Pro M177FW CZ165A Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Laserjet Pro M177FW CZ165A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat