Canon Pixma G3400 Wi-Fi Renkli Baskı 100 Sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon Pixma G3400 Wi-Fi Renkli Baskı 100 Sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(116 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Hızlı teslimat için teşekkür ederim. Tam benim istediğim gibi oldu her şey çok güzel sizlerede tavsiye ederim. ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    ürün beklediğimden erken geldi ve gayet güzel beğendim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.05.2021

    canon g3411 yazıcı aldım 1 yıldır kullanıyorum.. alldıktan 1 ay sonra renkli yazdırma bozuldu bidaha düzelmedi..1 sene siyah lkullandık. oda toner dolu olmasına rağmen yazmayı kesti..orjinal müerebini doldugum halde bidaha yazmadı.. canon yazıcı olarak rezalet bir ürün ..almayın.satıcı firma canon yazıcı olarak yeni başladıklarını bir yazıcı üreten başarısız olduklarını iletti..1600tl lik bir çöp sahibi oldum.yetkili servisi yetersiz.. yazıcı olarak asla canon almayın..tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2020
    ürün

    zaten ürünü inceleyip beğenerek ve yorumları okuyarak almıştım.evde kullanacağım.haftada bir çıktı almak gerektiğini biliyorum.yoksa mürekkep kuruyup kanalları tıkayabiliyor..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.10.2019

    Cok boktan bir urun asla tavsiye etmem

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2018
    İşinin erbabı mağaza

    Güler yüzü ve ürüne olan özeninden dolayı çok çok teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2018
    Başarılı Satıcı

    Ürünü kullanıcı yorumlarını ve youtube tanıtım videolarını izleyerek almaya karar verdim. Kurulum ve işlev konusunda sıkıntı yaşatmadı.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.08.2018
    GAYET GÜZEL

    Avantajlar : EKONOMİK , KALİTELİ BASKI
    Dezavantajlar : YAVAŞ
    ÜRÜN EKSİKSİZ GELDİ YAZICI BAĞLANTI KABLOSU KUTUDA YOK AMA BİRER ADET RENKLİ 2 ADET SİYAH MÜREKKEBİ İLE BERABER GAYET SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ELİMİZE GEÇTİ.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    hızlı teslim vvv.

    Ürün basarılı hızlı teslim cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2018
    tam bir fotoğraf canavarı

    Arada yaptığım çekimleri basmak için aldım ve çok memnunum. Gidip fotoğrafçıda çıkarsam bundan iyisini basamazdı. Tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    İki Yıldız

    malesef 5b00 hatası verdi 2 sene olmadan , emici dolu hatası imiş, atık mürekkep yazıcının içindeki keçelere gidiyor, zamanla doluyor temizleseniz de hata gitmiyor ille servise gidecek son derece kötü bir tasarım, tahliye hortumu bir tanka boşaltılabilir zamanla uyarı ile tank temizlenebilir bunu el ile yapanlar var, yazıcının içi mürekkep dolmuş. Sanki belli sürede servie gitsin masraf çıksın diye yapılmış. hp lerde atık yok diyor tanklı yazıcılarda onları araştırıyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.04.2018
    Kaliteli ve Ekonomik

    Ürünü iki yıl önce aldım son derece memnunum, son derece kaliteli ve çok ekonomik baskı yapıyor. Alırken biraz endişeliydim, ben ürünü etüt merkezinde kullanmak için aldım bizim kurumda yoğun baskı ihtiyacı oluyor bu cihaz bu kadar yoğunluğa dayanacağı konusunda endişeliydim ama maalesef beni yanılttı ve ben şimdi bir tane daha almaya gidiyorum aynı üründen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    Beş Yıldız

    10 numara 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    Beş Yıldız

    çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Beş Yıldız

    Memnun kaldım. Kurulumu kolay arayüzü kullanışlı. Satıcı Özcan bilgisayara da hızlı kargo ve hediye usb kablosu için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Kaliteli ürün - Yeni versiyonu çıktı

    Teknoloji konusunda donanım, yazılım vs her konuya hakim olmama rağmen; ilk kurulumu son kullanıcıya hitap edecek basitlikte değil. Kutudan çıkan kitapçıklar vs gereğinden fazla ve kafa karıştırıcı. Sanki özellikle sizi yanıltmak için yazılmışlar. Kurulumu online videoları izleyerek yapmanızı tavsiye ederim. Mürekkep olayı çok kullanışlı ancak ilk kurulum vakit alıyor ve kendi başına bir sürü şey yaptığı için makine daha kullanmadan mürekkep seviyesi 2/3 e düştü. Tamam bir miktar içindeki hortum vb bölgelere mürekkep alıyor ama yine de bu kadar düşmesini beklemiyordum. Kurulum karmaşasından ötürü belki bastığım tuş kombinasyonlarından bakım moduna almış ve bu yüzden mürekkep seviyesi azalmış olabilir. İç kısmında ve mürekkep pedlerinin olduğu kısımda biraz fazla mürekkep birikmiş gibi geldi bana. Hatta bir kaç defa çıktı aldığım kağıda da bulaştı. Wps özellikli modemim ile Wifi üzerinden bağladım. Bu da epey uğraştırdı. Kurulum için ürün üzerindeki belli tuşlara sırasyıla ve belli miktarda(Örneğin: 5 defa aynı tuşa vb) basmanız isteniyor. Buna harfiyen uyun. Yoksa siz wps bağlantısı yapmaya çalışırken ürünü bakım moduna alabiliyorsunuz. Burada Lcd ekran olmaması büyük eksiklik. Tüm bu süreçleri sıkıntısız bir şekilde atlatabilirseniz eğer ürünün kendisi çok iyi. Sayfalarca çıktı alabilir, fotoğraf basabilirsiniz. Kenarlıksız baskı alabilirsiniz. Android üzerinden uygulama ile çıktı alabiliyorsunuz. Google print özelliği ile uzaktan çıktı alabiliyorsunuz. İlk kurulum karmaşıklığından dolayı 4 yıldız verdim. Yoksa ürünün kendisi kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün mükemmel, teslimat zamanında yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    aldığınıza pişman olmazsınız

    yeni aldım, evde kullanıyorum ve çok memnun kaldım. özellikle fotoğraf basma işlemine çok memnun kaldım. kodak ultra parlak fotoğraf kağıdını kullandım ve fotoğrafçılardan aldığınızdan farksız. remi güzel çektiyseniz . yazıcı çok güzel çıkartıyor. kesinlikle tavsiye ederim kurulumu kolay. eski yazıcıma kendim tank sistemi yapmıştım ama fazla verim alamadım. habire yok kartuş hava aldı, yok kartuş takıldı, kağıt sıkıştı , zat zurt hatalar aldım ve en sonundada yazıcıyı değiştirmeye karar verdim ve şuan bu yazıcıyı aldım. tank sistemli olması ve kurulumu oldukça kolay ve elinize mürekkep lekesi olamadan dolum yapabiliyorsunuz. canonun kendi yazılımı sayesinde fotograf basma işlemleride çok kolay, tarayıcı işlemleride çok kolay, ister epostanıza ister bilgisayarınıza kayıt yapabiliyorsunuz. kolay bir şekilde taradığınız dosyaları belge (pdf) haline getirebiliyorsunuz. 200 'e yakın fotoğraf bastım ve çok memnun kaldım. ancak biraz zaman aldı. aşağı yukarı 3 saat falan tam hatırlamıyorum ama. evde kullanmak için çok ideal. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beklentiyi karşılıyor

    Kargo ile 5 günde ulaştı. Kutu ile 3 renkli mürekkep, 2 siyah mürekkep geldi ancak bağlantı kablosu gelmedi. Evimdeki farklı marka yazıcının kablosu ile çalışıyor. İnternetten izlediğim video sayesinde ürünün kurulumunu yaptım. WiFi üzerinden de çıktı aldım. A4 kağıda renkli çıktısı biraz soluktu. Ancak daha sonra fotoğraf kağıdına çıktı aldım. Fotoğrafçıdan alınan resim kadar kaliteliydi. Şu an için memnunum, iyi ki almışım diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2018
    Memnunum.

    Biraz tereddüt ederek almıştım ama çok memnun kaldım. Şimdiye kadar 200 fotoğraf çıkardım baskı kalitesi gayet iyi tabi fotoğrafınızın çözünürlük ve foto kağıdınıza da bağlı bir durum. Mürekkeplerde çok az bir azalma var. Wifi özelliği kurulumu basit ve kullanışlı. Yapamayan arkadaşlar PÜF NOKTA güç ışığı yanarken wifi ışığının yanıp sönmesi gerekiyor yoksa bağlantı kuramazsınız. bilgisayara bağladıktan sonra lg g4 telefonuma da çok basit bir şekilde bağladım ve kullanıyorum. Mürekkep dolumu çok basit ellerim hiç kirlenmeden halloldu. Fiyatı biraz yüksek ama muadilleri de hep bu fiyatlarda. Almayı düşünenlere öneriyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma G3400 Wi-Fi Renkli Baskı 100 Sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma G3400 Wi-Fi Renkli Baskı 100 Sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat