Canon Selphy CP820 Fotoğraf Yazıcısı Yorumları

Canon Selphy CP820 Fotoğraf Yazıcısı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Pratik Güzel Baskı

    Hızlı gönderim için teşekkürler. Fotoğrafı bilgisayarda işleyip bastırdığım için Wi-fi modelini almaya gerek duymadım.Aynı Kağıt ve kartuş kullanıldığı için, diğer Selphy modellerinden baskı yönüyle farkı olduğunu sanmıyorum. Kurulum çok basit. Fotoğraf kalitesi stüdyo baskılarına yakın sayılır.Maliyet bir kaç kuruş daha fazla ama, yaptığı işe göre buna değer. Evde pratik baskı yapmak isteyenler düşünmeden alabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2015
    küçük ve işlevsel

    çok çok başarılı bulmamakla birlikte tavsiye edebileceğim bir ürün. fotograf makinesi ile yaptığım çekimlerden aldığım sonuç telefon ile çektiklerimden daha iyi... anıların telefonlarda kalmasından iyidir elbette... beğendiğim fotografları anında albüme koyabiliyorum. kartuş ve kağıt ile birlikte alındığında uzun vadede kendini amorti edecektir. bilgisayar bağlantısı için gerekli olan kablo kutu içeriğinde bulunmuyor. flaş bellek ya da sd kart kullanabilirsiniz. fotograflarda işlem yapmak istediğimden wireless özellikli olan bir üst modeline gerek duymadım. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    canon dan kötü bir cihaz asla beklenemez

    ürün birgün sonra elimde oldu. Hemen denedim ve mükemmel sonuç. Resimleri basmadan önce pc de düzenleme yaparsanız cok daha kaliteli sonuçlar alirsiniz ayrica pozlamayi normal koyuluktaki fotoğraflarda herzaman +2 veya +3 kullanın. kağıt ve kartuş almazsaniz hicbir sekilde kullanamazsınız. 108 adet resim kağıdi 3adet kartuş tek paket halindedir. memnun kalmamaniz için hicbir neden yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2014
    Oldukça pratik olan bir fotograf yazıcı.

    Cihazla birlikte kullanılan Canon Cp Serisi Kp-108 Baskı Kağıdı(108 Adet) nı birlikte almayı unutmayın. Çok iyi kalitede resim basıyor. Sürücüsünü bilgisayara yüklerseniz (internetten Canon sayfasından indirmeniz gerekiyor) cihazı daha kolay ve seri olarak kullanabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Selphy CP820 Fotoğraf Yazıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Selphy CP820 Fotoğraf Yazıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat