Canon I-Sensys LBP7018C Lazer Yazıcı Yorumları

Canon I-Sensys LBP7018C Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre oldukça iyi.

    Renkli lazer arıyorsanız fiyatı uygun. Fotoğrag baskısı alırsanız kalite yerlerde, ancak sunum için çıktı alınabilir. Sesli bir alet, ilk çalışma süresi bana biraz uzun geldi. Muadil tonerleri çok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Conan :)

    Fiyatina göre güzel iş görüyor kuşe kağıda baskı yaptım gayet başarılı tonerini uygun fiyata bulabiliyorsunuz biraz gürülrü problemi var tek sıkıntısı bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    İdeal

    Fiyat/Performans olarak tonerli yazıcılar içinde gayet ideal. Hızı, resim kalitesi iyi. Biraz ağır ve gürültülü ama ev için aldığımdan benim için pek önemli değil. Piyasada muadil toneri mevcut 4 'lü seti 130-TL. Mürekkepli yazıcının sorunlarından bıkanlar için şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Alınabilir.

    Kaliteli bir makina. Kurulum basit. Muadil toneri 139 lira takımı. 1000 sayfa. Biraz gürültülü ve ağır. Resim kalitesi iyi seviyede. Hız olarak yeterli. İş yeri için aldım. Tavsiye ediyorum.. Bu fiyat için çok çok iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Fiyat / Performans oranı gayet iyi

    Ben bu yazıcıyı özellikle Türkiye'de bulamadığım yabancı yayınları print edebilmek için satın aldım. Yurtdışından satın alma ve kargo fiyatları göz önünde tutulduğunda bu yazıcı benim için muhteşem bir fiyat/performans oranı sağlıyor. Onun dışında günlük kullanım için renkli yazıcı almayı düşünen kullanıcılar için çok daha uygun fiyatlara inkjet yazıcılar bulunabilir. Fakat bu tarz yazıcıların da multi fonksiyonları sebebiyle çok uzun ömürlü olamadıklarını hatırlatmak isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2016
    10 numara 5 yıldız

    müthiş fiyat müthiş hizmet müthiş performans. paranın karşılığını fazlası ile karşılıyor.

  • Webden Al aracılığıyla, 23.02.2016
    SÜPER

    Ürünü ikinci gününde elime ulaştı sorunsuz hızlı alışveriş teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2016
    uygun fiyat

    evet, ürünü beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2015
    İyi yazıcı

    Bugüne kadar kullandığım yazıcılar içerisinde en iyi marka canon çıktı. Bu yüzden renkli yazıcıda da canon tercih ettim. Daha önce kullandığım lbp2900 idi. Bu ona göre çok ağır ve büyük bir makina. Alacaklar buna dikkat etsin. Ayrıca çok gürültülü bir makina. Tek sayfa yazı için bile makina kütür kütür 2-3 dakka gürültü yapıyor. Bunlar dışında kalitesine diyecek yok

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 09.02.2014
    Canon LBP7018C

    Öne çıkan özellikleri olarak tasarımı ve enerji tasaruflu olması dikkatimi çekti Renkli çıktılar için mükemmel bir ürün çok profosyonel çıktılar alıyorum tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.11.2013
    Canon kalitesi ile

    Yazıcı renkli ve lazer olmasından dolayı tercih ettim.İyikide almışım sorunsuz çalışıyor.Çıktıların kalitesi tartışılmayacak kadar iyi.Çözünürlüü biraz daha iyi olabilrmiş ama.Ev veya küçük ofis tipleri için kullanışlı bir yazıcı yinede.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon I-Sensys LBP7018C Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon I-Sensys LBP7018C Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat