Canon Maxify İB4050 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Yorumları

Canon Maxify İB4050 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.11.2017

    tasarım olarak pek beğenmedim ürünü. çok büyük ve kaba duruyor. hele bir de yeriniz ufaksa sakın almayın derim. ancak baskı kalitesine bir şey diyemem. yazıcının baskı kalitesi başarılı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.10.2017

    Fiyat ve baskı kalitesi olarak memnun kaldığım bir ürün. evde kullanım için alacaksınız işini fazlasıyla görür. ancak yazıcının ebatı pek ufak değil. yer sıkınız varsa sizi biraz zorlayabilir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017

    ya büyükmüş yazıcı ben de fotoğrafına aldandım. biraz yer kaplıyor bu nedenle. wifili olduğu için yalnız biraz kullanması rahatlıyor. ben youtube'dan videolarını izleye izleye kurulumunu yaptım. hızlı ve özenli gönderiniz için de size ayrıca teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2017
    sadece yazıcı için ideal

    mağazaya biraz acil olduğu ile ilgili mesaj yazdım enter a basıp göndermemle whats updan mağazanın kargoya verdik msj gönderrmesi arasında 1-2 dk geçti teşekkürler ilginiz için nacizane sürat kargo kullanmayın adamlar bu ışık hızında hizmete gölge düşürüyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    İdare eder

    Ürünün ebatları burdan göründüğü gibi değil cidden büyük yer kaplıyor. Ama wifili olması avantaj sağlıyor. Wifi ye bağlanamama sorunları yaşayan arkadaşlar youtube da nasıl yapılacağını gösteren videolardan kolayca kurulum yapabilirler. Hepsiburadaya teşekkürler bir buçuk günde elime ulaştı. Baskı kalitesi güzel ama çıktı alırken çok ses çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    MÜKEMMEL

    Bu makina performans acısından alınabilecek en güzel makina ( bilen konuşuyor) ve hatta daha ileri gidiyorum bin liralık makinalardan bile iyi Buradan makinayı üreten mühendis ve tasarımcıları kutluyorum. yoruma bakıp fiyat yükseltmeyin LÜTFEN

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    yazici

    menun kalnadim bilgisayar baglanti fisi yok olmasi gerekir

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    228 tl süper fiyat

    makine fiyatına ve özelliklerine göre gayet süper. WİFİ bağlantısı yaşayan varsa pc üzerinden makinenin cd takıp adımları yaparak yapılabiliyor . CANON adıyla SÜPER

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    İki Yıldız

    Wi-Fi da bağlantıyı bulamadı... USB kablosunun opsiyonel olması ilginç... Gelen kartuşlarda azıcık problemli... Yedek kartuşlarını (XL aldım) deneyeceğim. Ayrıca kartuş başı temizleme konusunda biraz problemli... Renklar fazla pas... Bakalım deneyeceğim... Mesleğim grafik tasarım, bol renkli çalışıyorum, bana ne katar gelecek zamana kaldı esas yorumlarım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Bu fiyata gayet iyi

    Kesinlikle alınası bir ürün. WiFi özelliği yetiyor zaten baskı hızı da ev için gayet yeterli. Sorunsuz kullanıyorum. WiFi üzerindeki düğmeye 5 an basılı tutun ayarları tamamladıktan sonra tabi ki. Hemen bağlanıyor zaten. Kartuş yerleşimi için ben videodan yardım aldım. Kurulum falan yapmadım. Memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Dört Yıldız

    ürün cok güzel aldık bakalım şimdilik bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Fiyatına göre tercih edilir.

    Ürün beklediğimden daha büyük geldi. Baskı kalitesi başarılı. Tek taraflı baskıda mürekkep dağıtmıyor. Kağıt yıpranmama modunu açarsanız baskı hızı baya düşüyor. Kağıt yıpranmama modunu kapatmadan da şimdilik bir sorun yaşamadım. Küçük ofis kullanımı için kesinlikle ideal.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2017
    Guvenilir Magaza..

    evet anlatildigi gibi sorunsuz ve ilgili alisveris..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Bedava

    Aldım 1 kaç gündür kullanıyorum yazıcı olarak şahane hızlı kurulum basit büyük makine gösterişli ama sadece yazıcı başka da bir fonksiyonu yok bu fiyata kesinlikle alınır ekonomik benden bu kadar

  • Teknosa aracılığıyla, 31.12.2016

    Çok Harika Fiyatına Göre Çok Güzel Herkese Tavsiye Ederim Biraz Boyu Büyük Başka Hiç Bir Kötü Yönü Yok Kartuşların XL (BÜYÜK BOY) Olması Çok Çok İyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    Daha birşey istemem

    ARTILARI: Büyük yer kaplıyor nereye koysam diye düşündürdü.wifi kullanım için kurulum uzun vakti mi aldı .en azından video kurulum videosu olabilirdi.a4 kagıdı kasası dışarda kalıyor içerde kalabilirdi.çıktı yaparken acayıp sallanıyor .ARTILARI:Airprint özelliğinden dolayı aldım zaten .iphonedan direk istedıgım herşeyi çıkarabılıyorum.ekstra program indirmeme gerek yok.renkleri güzel.hızı fena degıl.evde kullanım için aldım .fotokopi özelliğine tarayıcı özelliğine gerek yok zaten resim çek çıkart .yada ıphone kullanıcılarına tavsiye camscanner programını indirsin istedıgi herşeyi çekip pdf yapıyor .ve oradanda telden çıkart ???? bu kadar

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Üç Yıldız

    İyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Ekonomik Kartuşlu, Wi fi Özellikli

    Mürekkep püskürtmeli yazıcılar arasında oldukça ekonomik kartuşlu olduğu görünmekte ve hızlı yazmakta.Sadece dezavantajı boyutu biraz büyük ve tarayıcı yoktur. Tarayıcıya ihtiyacı olmayanlar için fiyat çok iyidir. Avantaj olarak ise iki kaset kısmı bulunmakta ve 1. kasetteki a4 kağıdınız bittiğinde 2. kasetten devam etmektedir. En güzel özelliği wi fi (kablosuz internet) bağlantınızı kurduğunuzda telefondan da kolaylıkla çıktı alabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    GAYET BAŞARILI

    Merhaba, öncelikle kartuş fiyatları ile ilgili yorum yapılmış. siyah 2500 sayfa diğer renkler ayrı ayrı 1500 sayfa çıktı verebilmesi demek normal bir inkjet kartuşun 4 katı çıktı alabiliyorsunuz demek. Kalitesi çok iyi. Ayrıca dolumlu kartuş alıp yazıcı ömrü boyunca doldur doldur kullan seçeneğiniz var. Yada muadil kartuşları set halinde 100tl civarında. Bu haliyle çok ekonomik. Bazı yorumlardan mürekkep dağılıyor falan diye bahsedilmiş. kağıt seçimini düzgün yaparsanız sistemde böyle bir sorun yaşamazsınız. Baskı hızı süper. wifi mesafesi süper. çift kaset ayrı ayrı seçilebiliyor. örneğin kaset 1 irsaliye koyup ikiye antetli kağıt yoyup baskı öncesi seçim yapabiliyorsunuz. Her iki kasette çift taraflı yazdırma var. Bu fiyatına rağmen bu özellikler hiç bir eş değer yazıcıda yok. Fotoğraf kaliteside çok iyi. Tek alışamadığım boyutu büyük onun içinde wifi avantaj sağlıyor odanın bir yerine koy kablo bağlantı derdi yok zaten. Hepsi burada gönderi hızı içinde ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Tam bir fiyat/performans cihazı.

    Gayet kullanışlı ve akılcı bir seçim oldu. Üstelik indirim fırsatı da üzerine ekstrası. Çok memnumun. Hızı ve baskı kalitesi gayet iyi. Dikkatli olunması gereken bütün püskürtmeli yazıcılarda, özellikle foto baskısı alındığında mürekkebin kuruması için süre tanımanız gerekli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Maxify İB4050 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Maxify İB4050 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat