TP-Link TD-W9980 Kablosuz Modem Yorumları

TP-Link TD-W9980 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2017
    DİKKAT : İade almıyorlar

    İade kabul etmiyorlar. DİKKAT...

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    saglam ve guvenilir alisveri teşekkür ederim

    urun gercekten cok kaliteli bu urunden bu ay 8 adet aldim ve musterilerim memnun kaldi

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.12.2016
    Tavsiye ederim.

    Kurulumu kolay, çalışması verimli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Üç Yıldız

    fiyat performans ürünü diyebilirim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.10.2016
    kullanışlı modem

    hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum ben modemi. evde en kör noktada bile çekim gücü iyi. sinaylde herhangi bir problem yaşattırmadığı için ben modemi çok sevdim. direk disk de bağlayabiliyorsunuz usb girişine. gerçekten çok kullanışlı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.10.2016

    hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum ben modemi. evde en kör noktada bile çekim gücü iyi. sinaylde herhangi bir problem yaşattırmadığı için ben modemi çok sevdim. direk disk de bağlayabiliyorsunuz usb girişine. gerçekten çok kullanışlı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.09.2016
    altyapıya uydu modem

    altyapısı değişir değişmez aldım ben bu modemi. wifi daha iyi oldu eski modemime göre. internet hızını en verimli şekilde iletiyor hatta. bağlantıyı sorunsuz alabiliyorum şuan.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.09.2016

    altyapısı değişir değişmez aldım ben bu modemi. wifi daha iyi oldu eski modemime göre. internet hızını en verimli şekilde iletiyor hatta. bağlantıyı sorunsuz alabiliyorum şuan.

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2016
    MODEM

    EVET ÇOK BEĞENDİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    ALINABİLİR

    VERDİĞİNİZ PARAYA GÖRE ALINABİLECEK BİR ÜRÜN. AMA ÇEKİM GÜCÜ ÇOK İYİ DİYEMEM. FİBER ÖZELLİĞİ OLAN FİYATI NORMAL BİR ÜRÜN.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.08.2016

    profesyönel kullanıcılar için bence o kadar bahsedildiği gibi değil modem. hiç öyle sağda solda görünen reklamlara aldırış etmeyin. müşteri temsilcileriyle sürekli kavga ediyorum port yönlendirme olayları için. normal kullanım için alcaksanız tabi ona bişey diyemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2016
    Çekim kotu

    antenler 5 Ghz için bu yüzden çekim gücü az. gerisi iyu

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2016
    TP-LINK TD-W9980

    Bulunduğum bölge altyapısı sıkıntılı bir bölge. Modemi aldığım dan beri en sevdiğim yanı hiç kopma sorunu yaşamaması. Wifi mesafe konusunda eski modeme göre bir artısı yok. Zaten görünen 3 anten 5ghz için. 2.4 ghz antenler içinde gömülü. Frekans yükseldikçe mesafe düştüğü için 5 ghz mesafeside 2.4 aynı bile değil daha zayıf.Yani o 3 anten sizi yanıltmasın. Sağolsun tplink kullanıcı isteklerine kulaklarını tıkayıp bu modeme TETHER desteği vermiyor. Tplink ten yazılım konusunda fazla bir umudunuz olmasın. Birde bildiğin yanıyor modem. İleride büyük bir ihtimal sıkıntı çıkaracak bu ısınması. Şimdi bir modem alacak olsam alternatif modemlere bakarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2016
    Eksik bilgilendirme

    Modem normal kullanıcılar icin güzel fakat profesyonel kullanıcılar için kötü bir ürün. Reklamlara kanarak alıp test ettiğimde data aktarımın cok kötü olduğunu ve 16 port desteğinin olduğunu gördüm. Müşteri temsilcisinin dahi bilmediği port yönlendirme işlemlerinde Bug'a düşen bir cihaz. Port yönlendirme ile işi olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yorumlara

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    aradığım performans

    Önceki modemimde wifi sinyali ve hızıyla ilgili sorunlar yaşıyordum.Modemi 1 haftadır kullanıyorum evimde en uzak noktadan dahi iyi sinyal alabiliyorum.Ayrıca usb girişlerine cloud disk bağladım.Son derece fonksiyonel.Kurulum gayet basit.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    Pratik alışveriş

    Ürünü beğendim istediğim gibiydi kargo tam Zaman'ında geldi teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2016
    W9980

    Ürün normal modellere göre biraz büyük. Duvar yapısına bağlı olabilir belki ama çekim gücü çok iyi diyemem. İlk izlenimim bu.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    fiyat performans şahane

    1000 mbs ile dışarı çıkabilmek şahane

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    Tek Kelimeyle Mükemmel

    Bu tür elektronik cihazları internet sitesinden almakta her zaman tedirgin olmuşumdur. İçinden salatalıkta çıkabilir kutuyu açtığında :D ama aldım ve iyiki almışım gerçekten çok iyi bi modem çok araştırdım çekim kuvveti olsun çift frenkans olması ve bu fiyata olması ayrı bir güzel tasarım açısından çok şık alacak olan arkadaşlar hiç düşünmeden alın derim karar verdiyseniz güvenli ve hızlı bir şekilde geldi ürün Hepsiburadaya teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 23.04.2016
    Güzel

    Ürün ilanda anlatıldığı gibiydi. Faturası, garanti belgesi, kutu içeriği elime eksiksiz ulaştı. Gelecek hafta içerisinde internetin bağlandığında ürünü test edebileceğim. Ürünü daha önce bir arkadaşda incelemiştim. Çekim gücü, sorunsuz kullanımı dikkat çekici. Biraz büyük bir modem ama şık bir görüntüsü var. Mağazaya iletişimi ve sorunsuz alış veriş için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link TD-W9980 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link TD-W9980 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat