Airties AIR-5750 Kablosuz Modem 1200mbps Yorumları

Airties AIR-5750 Kablosuz Modem 1200mbps yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 2. El bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce Airties 5340 kullanıyordum arızalandı, bu cihazı alalı 2 hafta oldu daha stabil çabuk bağlanıyor ve içindeki çift verici kanal 2.4 ghz ile 5 ghz bantlarını telefonumdan sanki iki ayrı modemmiş gibi görüyorum 5ghz bağlandığım zaman daha hızlı 2.4 çekim gücü daha uzak ama hızı fark edilmeyecek derecede biraz daha ağır. Sonuç itibariyle hem yeni nesil hemde eski sistemi desteklemesi ve hızı çok iyi tavsiye ediyorum satıcı da hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla

    üründe 3g dongle desteği ve router olaran wan portu var. özelliklerinde yok demişler. yanlış bilgi. alacaklar ona göre dikka etsin sadece torrent özelliği yok cihazın o kdr.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Acma kapama düğmesi sıkıntılı basıyosun içinde kalıyo kapatırken sıkıntı vaktim olmadıgı için iadeyle ugrasmadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü adsl den vdsl e geçmek için aldım. 35mbit paket kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2017

    Ürün iyi, mağaza hemen yolladı sorun yok ancak modemin kendi kutusunu steçfilmle sarmış öyle yollamış.daha özenli ve güvenli olunmalı. Esas sorun sürat kargo ve çalışanlarıdır bu şirketi kullanan firmadan alışveriş yapmam bundan böyle.

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2017
    Kaliteli

    İşimi fazlası ile gördü ve vdsl fiber modem alacaklar için kesinlikle kaliteli cihazların başında gelir. Mağaza da aynı gün açılmamış jelatinli ve faturası ile ürünü göndermiş. Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2017
    Airties Fazla Söze Gerek Var mı _?

    Çok Memnunum. Eski Zyxel VDSL modeme göre kat kat daha iyi. Bu Fiyata Kaçırılmayacak bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2017
    Teşekkürler

    Modem sıfır kapalı kutu ve faturası ile geldi. Firma 5750 serisi stoklarda kalmadığı için bir üst model olan 5760 yollamış müşteri memnuniyeti adına. Hiç bir ücret de talep etmediler. Böyle mağaza bulmak zor. Kesinlikle alış veriş yapılabilecek bir mağaza. Çok teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2017
    UZUN ÖMÜRLÜ BİR MODEM- ÇOK BAŞARILI

    Modemi geçen hafta satın aldım. Oturduğum site Fiber ve VDSL 2 teknolojisine uygun alt yapıda bulunduğu için 100 mbit/s kadar hızı destekliyor. Airtiesın bu yeni modemi ADSL-VDSL ve Fiberi desteklediği için sorunsuzca kullanıyorum. Ayrıca çift bant teknolojisi ile (2.4 GHZ ve 5GHZ) modem kanal ayarlarını değiştirmeden tüm cihazlar üzerinden rahatlıkla İP çakışması olmadan kullanabiliyorum. Çekim kalitesi muazzam ötesi bir şey. Evin içinde sorun olmadığı gibi dışarıya çıktığım da dahil (Otobüs durağı ile bina arasında en az 15 mt. var) hala çekiyor. Gözünüzü kırpmadan almanız gereken bir modem. Airties artık modem işinde oldukça kaliteli işler çıkarmaya başladı. 3 DSL teknolojisini desteklediği içinde 2. bir modem almaya gerek duymuyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    Gayet Iyi

    Urunu neredeyse 2 haftadir kullaniyorum. Cekim kalitesi gayet iyi. Kurulumu kolay. Antensiz olusu estetik acisindan onemli. Modemin kendi dizayni da cok iyi. 24 Mbps fiber baglanti kullaniyorum.Su ana kadar herhangi bir sorun ile karsilasmadim. Alacaklara tavsiye ederim.Yanliz biraz isiniyor gibi geldi bana.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2016
    Başarılı

    bit torrent olayınıda dahil etseler dadundan yenmezdi ama bu hali ilede başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2016
    teşekkür ederim

    çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.05.2015
    Hızlı kargo ve güvenli alışveriş

    24 saate teslim yazmışsınız gerçekten hakkını veriyorsunuz 24 saat dolmadan bartındaki evime kargo teslim edildi. İstanbulbilişim yetkililerine çok teşekkür ediyorum.modemi 3 gündür kullanıyorum güzel bir cihaz airties 5760 ın kırpılmış modeli torrent destegi yok benin için çok da önemli degil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airties AIR-5750 Kablosuz Modem 1200mbps kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airties AIR-5750 Kablosuz Modem 1200mbps yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat