Dark DK-NT-WRT150 Kablosuz Router Yorumları

Dark DK-NT-WRT150 Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    vasat

    Ürünü bir yıldır kullanıyorum. yapılandırması kolay kulanımı basit bir ürün. wi-fi sinyali gayet güçlü fakat internet aktarım kapasitesi oldukça düşük bir ürün. aynı anda bir kaç cihaz bağlandığında 25mb internet 1mb lere kadar düşüyor. beklentisi yüksek olan arkadaşlar almasınlar. hız önemli değil diyenler kullanabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    Memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Ben beyendim size de tavsiye ederim :)

    Size tavsiyem ıp numarası girdikten sonra gelen #kullanıcı ad kısmına>admin) şifreyi de <>admin) Yazın program açılacak Kullanma kılavuzu daki denedim olmadı bunu deneyin ?? HB teşşekkrler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2015
    Güzel ürün

    3 gün içinde elime ulaştı kurulumunu yaptım ilk başta biraz zorlanmama karşı kurulumunu yaptım tek bi sorun oldu cihazın arayüzüne girmek baya ugrastirdi oda cihazdan mi bilgisayardan mi bilmiyorum 3 gündür kullanıyorum hiç kopma olmuyor gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    Güzel Ürün

    Gayet güzel ürün. Kurulumu basit, kılavuzu herşeyi açıklıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2015
    iyi ürün

    Teslim aldım beş dakikada işim bitti. Kablolu internetim kablosuza dönüştü. Fiyatına göre çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2015
    Çok iyi

    çok hızlı geldi, kurulumdan anlamamama rağmen fişe taktım ve belirtilen şifreyi girdim, bağlandı. Modeminize bağlayıp alan genişletmek için hem başarılı hem de fiyatı uygun, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2015
    bu fiyata süper iş

    kablolu internetimi kablosuza çevirmek için aldım.tv telefonda rahat bi şekilde wifi yi kullanıyom ve çekim gücü harika kurulumuda basit kablolardan kurtuldum evimin heryerinde bağlanıyorum teşekkürler hepsi burda ve dark.

  • Webden Al aracılığıyla, 02.03.2015
    teşekkürler webdenal

    hızlı sipariş işleme, güvenilir alışveriş ve sipariş sonrası ilgi den ötürü teşekkür ederiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2015
    Çok başarılı

    İş yerinde wi-fi alanı oluşturmak için aldım gayet başarılı bir ürün. aynı zamanda ethernet girişlerinede 3pc 1mycloud bağlı hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor. kurulumu kolay diyemem çünkü ben kurulum falan yapmadım sadece wi-fi şifresi belirledim ve bağlandım hepsi bu.. hepsiburada.Com a teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    super tesekkurler

    cihaz kurulumunu internetten arastirdim telden girip kurdum super satici firmaya tesekkurler fiyatina göre is gorur kurulum sihirbasi ile sorunsuz kurulur

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2014
    valla harika bi ürün herkese tavsiye ederim

    çok güzel bi ürün ama kurulumu biraz sıkıntı yarattı içinden çıkan kılavuz bi halta yaramaz ama nette ayrıntılı kurulumu var çok yardımcı oldu hepsiburada.coma teşekkürler 3 günde elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    kullanışlı

    ürünü alalı yaklaşık bir hafta oldu. üniversitede kablo derdinden kurtulduk. kablolu ağı kablosuza çevirdik. laboratuvar ve çevresinde şifresini bilen herkes rahatlıkla bağlanabiliyor. kurulum filan gerektirmiyor. sadece ağ adı ve şifreyi yazın tamam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2014
    hem ekonemik hem kaliteli

    daha önce de bir çok elekronik ürünü nü kulladıgım DARK ı tek gecerim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    Teşekkürler

    Hızlı gönderi için teşekkürler. Alet çok iyi gerçekten, çok beğendim. Bi ton para vermemişim iyi ki, 2 alt katımla kullandığım internetin kablosunu alete taktım tüm eve yaydı. Kurulumu için birşey yapmanız gerekmiyor, 192.168.1.1e girince şifre ve kullanıcı admin admin ve kolay kurulum sihirbazında ileri ileri ileri demek yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    çok iyi bir ürün

    mükemmel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. kablolu bağlantınızı kablosuza, kablosuz bağlantınızı da kabloluya mükemmel bir şekilde ayarlayabilirsiniz.ayrıca kablosuz bağlantı hızı da iyi kopma vs. olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2014
    Kablosuz interneti kablosuz ve kablolu uzatma

    Kablozuz internetimi kablosuz uzatmak ve digiturk iq için kablo bağlamak istedim. Tam aradığım ürünmüş. Kurulumu biraz uğraştırsa da fiyatına göre mükemmel. Bir de uzun süreli kullanımı olursa ne mutlu...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2014
    3 in 1 çok amaçlı bir ürün.

    Televizyonum için çok araştırdım, uyumlu denilenler çok pahalı, uygun fiyatlılardan alıp denedim ama onlarda çalışmadı, bu üründe TV ye tanıtma gereği olmadığı için uyum sorunu yok, ayarlamaları yapınca kısa sürede internete girebildim.Bu arada TV Panasonic Plazma. Birkaç ayarlama ile istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Kurulumda menü Türkçe oluyor, sitesindede ayrıntılı açıklaması mevcut, fiyatına göre çok fazlasını veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2014
    İşimi gördü

    Çok süper aletmiş kablolu masaüstü bilgisayarıma bağlı modemi çocukların tabletlerine kablosuz olarak taşıyor kapsama lanıda gayet geniş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    Gayet kullanışlı

    Kurulumu biraz zahmetli oluyor, üç kat yukarıdan internet kullanıyorum tek odada çekiyordu şimdi bütün odalarda dağıttım gayet başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-NT-WRT150 Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-NT-WRT150 Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat