Linksys E900 Kablosuz Router Yorumları

Linksys E900 Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017
    Güzel ürün

    Beğenerek aldığım bir ürün ürünü en özel kılanda o muazzam paketlemesi kendimi önemli özel bir kişi sandım hacım ne güzel paketlemişsiniz hele süper süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2012
    tek marka

    Cisco dünyadaki network çözümlerindeki tek en iyi markadaır. aldığınız cisco ürünleri kesinlikle sizi mutlu edicektir yeterki nerde ne kullanmak istediğinizi bilerek almalısınız?

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2012
    Mükemmel

    Evimde bulunan wireless modem diğer odalarda çekim sorunu yaşatıyordu. Bu ürünü aldım bütün sorunlarım çözüldü.cep telefonumu,laptopumu, televizyonumu ve receiverimi bu cihazla internete bağladım. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    Güzel ve ucuz bir seçim

    Cisco zaten marka olarak çokiyi. Bu üründe fiyatına göre gayet güzel. Dış görünümü şık. Evde 3 bilgisayardada bağlanma problemlerimizi giderdi. Fiyat çok uygun ve kargo hızlı tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Linksys E900 Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Linksys E900 Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat