D-Link DSL-2640U Kablosuz Modem Yorumları

D-Link DSL-2640U Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2019
    bu fiyata en iyi modem

    Bende Airties modem var, internetim 8 mbit olmasına rağmen 3 mbit internet alıyorum ve dB değeri 12-13 civarındaydı. ve sık sık kopuyordu. sonra bu modemi aldım . şu an dB değeri 28 civarında 7 mbit internet alıyorum . cihaz Rus malı . dayanıklı görünüyor kolay kolay ısınmıyor Airties çok isiniyordu . iç yazılımında Yandex DNS mevcut . araştırdığıma göre yıllardır kullanılan bir modem . USB özelliği yok olmaması daha iyi modemi yoracak ek özellikler her zaman zarar. bu fiyata en iyi modem. tek eksik yanı anteni çekim gücü . çok vasat değil 3. beton duvardan sonra tek diş . anteni henüz degistiremedim onuda degistirirsem sıkıntı yok .

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    fiyat performans olarak gayet iyi

    Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    ADSL de daha iyisi yok.

    Ürünü 2008 senesinde almıştım yanılmıyorsam hala satılıyor oluşu şaşırtıcı 9 senedir 7/24 açık şekilde 16 mbit ttnet adsl bağlantısıyla kullanıyorum en ufak bir problem yaşamadım. Sırf wifi menzili fazla olsun diye tp link in 2 antenli bir modemini satın aldım ürün aşırı ısındığı için sürekli kopmalar yaşadım ve tekrar d-link i kullanmaya başladım ürün açıklamasında belirtilmemiş ama wifi anteni de değiştirilebiliyor elimde atheros marka bir usb wifi alıcısının 5 dbi anteni vardı modeme bu anteni taktım ve sonuç muazzam! 3+1 evimin heryerinden bağlantı alabiliyorum diğer yeni modem de olduğu gibi ve aldım alalı ısıdan dolayı hiç bir zaman kopma yaşamadım. Şuan tabi vdsl modemler bu urunlerin yerini aldı ama evinizde altyapı kaynaklı adsl hizmetine mahkumsanız her ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tek yapmanız gereken daha geniş bir wifi kapsama alanı ihtiyacınız varsa küçük antenini daha güzel ve yüksek dbi sahip bir antenle değiştirmek. Ayrıca ürün rus malı ve linux tabanlı gayet sağlam malzemeden üretilmiş yanılmıyorsam türkiye altyapısına da uygunluğu test edilmişti o yıllarda en iyi f/p modemler arasındaydı. Ürünün güncellemelerini de diğer arkadasların söylediği gibi d-link in rusya bazlı bir ftp adresinden yapıyorsunuz. kurulumu ve arayuzu gayet kolay. Yoğun kullanım da dahi sorun yasamıyorum aynı anda pc de oyun oynarken salonda iptv izleyebiliyorlar bunun dışında 4 adet cep telefonu bağlı. Altyapınız kötü ise benim gibi eski bir apartmanda oturuyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    güzel

    teşekkür ler her şey için

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    d-link annemin evindeki modemimdi. çok memnundum çok güzel çok kullanışlı. internet hemen geliyor en fazla 5 saniye bekliyorsun netin açılmasını ki zaten bilgisayar daha geç açılıyor. net bağlantısı çok hızlı ben çok memnundum. hala da memnunum. eskiden bana hızlı net bağlantısı sağlıyordu şimdi de kardeşime net bağlantısı sağlıyor. ayrıca kendi güvenlik duvarının olması da müthiş bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2011
    Fiyatina gore kalitesi cok iyi

    Bu urunu 2 yildan uzun zamandir surekli acik olarak kullaniyorum. Simdiye kadar hic bir sorun ile karsilasmadim.. Cihaz biraz fazla isinsa da calismasinda herhangi bir aksaklik olmadan calisiyor. Sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. kurulumu ve kullanimi oldukca kolaydir

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2010
    10 tane modeme DLink modemi değişmem

    Arkadaşlar diğer en pahalı markaları kullanmış biri olarak D Link 2640-U modemi gözü kapalı alın diyorum. daha önce de 2640-T modelini kullanıyordum sattım müşteri çok memnun bir çok arkadaşımada aldırdım. Modem ihtiyacım vardı bayilerde bulamamıştım Zyxel modem aldım kesinlikle hayal kırıklığı yarattı hemen D Link sipariş verdim geldi kurulumu çok basit, diğer modemi hemen paketine koydum müşteri arıyorum satılıktır

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2009
    mükemmel ötesi

    ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmamıstı taki düne kadar modemin ışıgı sürekli kırmızı yanmaya başladı bu sebepten dolayı nete baglanamıyorum. en kısa süre içinde servise göndermeyi düşünüyorum ama ürün gercekten de hiç bir kopma yapmıyor ve çok iyi bir kalite internete baglanabiliyor airtesler 1-2 diş çekerken 2 kat asagısı ve yukarısı bu modem 3-4 dişi çekiyor ve kopma yapmıyor tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2009
    mükemmel

    kesinlikle güvenebileceğiniz bir marka d-link gerek sistem yapısı olsun gerek iletişim hızı ve yoğunluğu olsun son derece stabil çalışan cihaz fabrikalarda bile sistem haberleşmesi için kullanılan cihazlardan birisi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2009
    cok guzel bir modem

    24/7 modem acik, cok yogun iletisim halinde bile modem tikanmiyor. kesinlikle hattan kopmuyor. dusuk sr degerlerinde bile modem kopmuyor. sadece bu surumde unix altyapisini kullaniyor, buda arti bir deger. modemin bulundugu yer ile salondaki bilgisayar arasinda uzun bir mesafe olmasina ragmen hani o cok bilinen a ile baslayan modem 1 dis cekerken bu 3 dis cekiyor. ayrica evim cok buyuk oldugu icin laptobum ile evin her yerinden kesintisiz ve problemsiz baglanabiliyorum... kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2009
    Ürünü geri iade ettim

    Ürünü yaklaşık bir yıl önce aldım. 3 ay kullandıktan sonra wireless seviyesinde çok azalma oldu. Garantiye gönderdim. 2 defa geldi herhangi bir problem yok denildi fakat arıza giderilmedi. Ürün iade edildi ve parası geri alındı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2009
    Linux alt yapısını kullanan bir modem.

    Daha önce bir D-link modem kullandığımdan güvenerek aldım bu ürünü. Modem öncelikle linux tabanlı. ssh erişimi sağlanabilir. İp banlamayı bazen direkt ssh ile bağlanıp yapıyorum. Kullanımı kolay sağlam makine. Isınma sorunu kesinlikle yok. 1-2 hafta süre ile ssh ile bağlanıp reboot yapıyorum. Aslında yapmasamda iyi olur ama onunda bir canı var :D Kötü yanları: Türkiye destek sitesi olmayışı. Mesala güncellemeyi bir Rus sitasinde indirdiğim dosya ile yaptım. Acemi kullanıcılar içi %100 kontrol şansı vermiyor. Özellkikle ip banlamak port yönlendirmek. bir ip için bağlantı sınırlaması yapmak gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2009
    D-link Kalite+Hız

    Airties rt 211 almayı düşünüyordum fakat fiyatından dolayı bu modemi almaya karar verdim.Genel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir modem.İlk açıldığında 1 dk olmadan internete bağlanmış oluyorum.Alalı 2 hafta oldu ve daha hiç internetten kopma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Bu modemi almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
D-Link DSL-2640U Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. D-Link DSL-2640U Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat