TP-Link Archer-C20I Kablosuz Router Yorumları

TP-Link Archer-C20I Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Kaliteli Router

    Tp Link Kalitesi Anlatılmaz Yaşanır. Hepsiburadadan inanılmaz bir fiyata almıştım neredeyse piyasanın üçte bir fiyatına..Teşekkürler hepsiburada...

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2016
    Kargonun dengesizligi.

    Geceden siparis verdim sabahinda kargoya verildi. Dis kutunuya bir kutu icerine koyulsaydi daha saglikli olurdu. Sonucta kargo urunleri arabaya atarak yukluyor. Ayrica kargo cok gec geldi. Gelmisler eve bulamayinca geri gitmis. Hatta soylediklwrine gore telefon ile aramislar. Ve bundan benim bilgim yok :) sonucta urun hizli kargoya verildi ve bir sorun cikmadi. Sadece paketleme biraz daha guzel yapilabilirdi. Urunu denemeye firsatim olmadi. Umarim bi sorun yoktur. Cikarsa yazarim artik :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    çok birşey bekleyin

    Kablosuz sinyal gücü malesef çok iyi değil

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2015
    Güzel

    Fiyatına göre çok iyi. Sadece 802.11AC yayının kapsaması biraz daha iyi olabilirdi...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link Archer-C20I Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link Archer-C20I Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat