Airties Air 5021 1 Ethernet, 1 USB Port ADSL2+ Kablolu Combo Mode Yorumları

Airties Air 5021 1 Ethernet, 1 USB Port ADSL2+ Kablolu Combo Mode yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2019
    Sürat kargo ile gönderim istemeyin onun hariçinde problem değim

    Ürün gayet iyi beklediğim gibi lakin satıcı ile iletişime geçin süratkargo ile yollamasın. 11 günde zor teslim ettiler bağıraa çağıra. Sürat kargo bıktırır

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    hızlı calısıyor

    ev kullanıcı ve kucuk ısletmeler ıcın ıdeal urun ucuz kalıtelı kablo ama cok rahat ıs goruyor ve hızlı calısıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017

    ev kullanıcı ve kucuk ısletmeler ıcın ıdeal urun ucuz kalıtelı kablo ama cok rahat ıs goruyor ve hızlı calısıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2016
    KALİTELİ MARKA

    Önceki modemimde airties marka modemdi ve çok memnundum . Fiyatı kalitesine göre çok uygun buldum ve değiştirmeye karar verdim şimdi fiyatı yükselmiş durumda ancak. Görünüşü oldukça şık . Modem alacak kişiler bu markadan pişman olmazlar. hızlı gönderi için teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2014
    Sade arayüz, kolay kullanım

    Şirketin server sisteminde bridge mod olarak kullanıyorum.Kurulumu kolay ve arayüzü anlaşılır. Hem ev hem profesyönel kullanıcılara kablolu modem ihtiyacı olanlara Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2013
    AirTies Kalitesi

    AirTies RT103 modelini yaklaşık 6 yıldır kullanıyordum hiç sorun yaşamadım. Yenilemeye karar verdim ve bu modeli aldım gayet başarılı download hızı iyi kopma yok tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    indirme hızı çok iyi...

    önceden kullandığım modem ile indirme yaparken en fazla 430kb hıza ulaşıyordum, bu modemle ortalama 960kb hızı rahat görüyorum şık bir modem ama benim önceden kullandığım usb üzerinden çalışıyordu ve power derdi ve aç kapa derdi yoktu. Bunuda usb li sandım ancak harici power kullanıyor o yüzden aç kapa derdi var ama çokta problem değil..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airties Air 5021 1 Ethernet, 1 USB Port ADSL2+ Kablolu Combo Mode kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airties Air 5021 1 Ethernet, 1 USB Port ADSL2+ Kablolu Combo Mode yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat