Netmaster Uydunet CBC-382D1 Modem Yorumları

Netmaster Uydunet CBC-382D1 Modem yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    Beş Yıldız

    Yıllardır kendi router'ıma bağlı kullanıyorum. 1 kere adaptörü yandı o da garanti'den değişti. Modem fonksiyonunda hiç sorun yaşatmadı diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Dört Yıldız

    Bu bir bridge modemdir. dolayısıyla wifi yoktur ve ayar olarak port forwarding, dhcp vb hiç bir modem ayarı bulunmamakta yani coaxial olarak gelen sinyal kablosunu wan ethernete çevirip bir router aracılığıyla kullnılmaktadır. elinizde güzel bir router varsa mutlaka uydunet için bunu kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Üç Yıldız

    Ürünü kablosuz olduğu sanıp aldım. Tamamen benim hatam oldu. Sadece kabloluda kullanılacak bir modem kalmadığını düşündüğümden sanırım aklıma bile gelmedi ama yinede başlığa sadece kablolu diye yazılabilirdi. Benim gibi dikkatli okumayan arkadaşların haberi olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Basit ev kullanımı için belki ama teknolojiden faydalanıyorsanız hayır

    Ürün üzerinde DHCP ayarları, Port yönlendirme ayarları dahil hiçbir ayar bulunmamakta. Satın alacak arkadaşların bunu göz önüne almalarını öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2013
    Görevini tam anlamıyla yerine getiriyor.

    Uydunete geçişimle ilk kullandığım uydunet modemi bu oldu. Kablosuz modemlerin fiyatlarının fazla olması ve elimde hali hazırda Cisco WRT160N bir router olmasından dolayı bu cihazı seçtim. Elektrik kesintilerinden sonra hızlı bir şekilde tekrar bağlantıyı sağlaması ve yoğun trafiğe dayanabilmesi en büyük artıları.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2013
    İhtiyacı karşılıyor

    Eski uydunet modemim arızalandığı için bu ürünü buradan aldım. 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum. Altında ve üstünde delikler olması ısınma sorununu sıfıra indiriyor ancak masanın üzerine koyarsanız hemen ısınıyor alttan hava alamadığı için. bilgisayar kasasının üzerine koyarak çözdüm ben. Kapatma düğmesinin olması da ayrıca güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2012
    tavsiye ederim

    bu fiyata bu ürünü bulmak zor Docsis 2.0 ını bu fiyata almıştım daha önceden kampanyada bu ürünü görünce hemen aldım ve interneti de 20Mbps e çıkardım çok iyi oldu. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2012
    Baglantıda verim, Seri Tepkiler ve Kolay kurulum

    Ürünü mevcut agınızı yönettiğinigiz bir router a baglayarak kullanmayı düşünüyorsanız mukemmel bir ürün. Ürünü 20, 40 ve 60 hızlarında test etme imkanı buldum. Teorik limitin çok yakınlarına kadar bir hızla sabit olarak download ve upload yapabildiğini gördüm. 10 bilgisayarlık bir ağın bulunduğu routerda internet çıkışı olarak kullandım. Çoklu bilgisayarların interneti yogun olarak kullandığı bir yapı için isteklere geri dönüş hızından çok memnun kaldım. Kablosuz baglantısının olmaması ve tek çıkışının bulunması, günümüz dünyasında çep telefonları ve laptopların çok olduğu ev ortamında sıkıntı yaratıyor. Wifi özelliği bulunan, gelişmiş ayarlarla agınızı yönetebileciğiniz bir router ile kullanmak için biçilmiş kaftandır. Elinizde zaten kaliteli bir router mevcut ise veya Kablosuz versiyonunun sagladığı temel router ozelliklerinden fazlasına ihtiyacınız varsa modem tercihiniz bu üründen yana kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    Kaçırmayın

    ben kampanyada iken aldım, son derece memnunum, tak çalıştır oluşu güzel mac numaranızı bildirdikten sonra sorun yok...yüksek hıza geçenlere kesinlikle şart...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2012
    Güzel

    Ürün dün elime geçti bugünde uydunetten geldiler bağlantımı sağladılar ve kurdular. Buradaki yorumları baz alarak almıştım bu ürünü. Ve de bir Türk markası olmasından dolayı seçimimi bu yönde yaptım. Öğlenden şuana kadar 26 gb indirdim ne bir kesilme oldu ne de başka birşey işinizi görecek bir modem. Benim gibi eski bir adsl kullanıcısıysanız büyük ihtimalle adsl modeminizi router olarak kullanıp bu modem vasıtasıyla kablosuz erişime açabilirsiniz. Öte yandan şuan indirimde olmasıda çok isabet oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2012
    Almaya Deger

    Uydunette 15mb veya 20mb kullanmak istiyorsaniz ki ben her iki hizlarıda kullandim gerçekten mükemmel sonuc veriyor. Arayüz programina bağlanmaya bile gerek yok eger almis oldugunuz cihaz uydunet sistemi tarafından eşleştirme yapilmişsa sizin tek yapmanız gereken cihazın şalterini açıp kullanmaya başlamak.. Almadan evvel tüm alisveris sitelerine baktım Ankarada gezmediğ yer kalmadı (piyasada raflarda bu modem yok) en uygun fiyat şuanda Hepsiburada.com da docsis 3.0 modem ariyorsaniz hic vakit kaybetmeden buradaki indirim bitmeden alın derim diğer yerlerede 200TL nin üzerinde..Saygılar

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2011
    20 Mbit ve hızda kesintisiz uydunet...

    Netmaster CBC-382D1 marka modem aldım ve 20 Mbit bağlattım. Tp-link marka A.P. de beraberinde router olarak kullandım. Hiçbir sıkıntım kalmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2011
    10 Mbps için gayet başarılı

    Uydunet aboneliğimi 5 mbpsden 10 Mbpsye yükselttim. 10 Mbps ve üzeri hızlarda Docsis 3.0 modem kullanmak gerekiyormuş. Daha önce bende netmasterın kablosuz modemi vardı ve gayet memnundum. bu nedenle yine netmasterın bu modemini aldım. Yine herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2011
    Beklenilenden fazlası.

    15Mbps sınırsız internet kullanmaktayım, internetin hız limiti fazla olduğu için daha önce kullandığım 2.0 modem yetersiz kalıyordu. Şuanda NETMASTER CBC-382D1 3.0 modem aldım, a.p. ile wireless olarak kullanıyorum ve çok memnunum. beklenilenden fazlasını verdi, tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Netmaster Uydunet CBC-382D1 Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Netmaster Uydunet CBC-382D1 Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat