SanDisk 120GB Extreme II SDSSDXP-120G-G25 SSD Sabit Disk Yorumları

SanDisk 120GB Extreme II SDSSDXP-120G-G25 SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    Yüksek performans için en iyisi..

    Ürünü alalı bir hafta oluyor bilgisayarımın hızında ve performansında gözle görülebilir bir artış oldu. Almayı düşünenler hiç düşünmesin hemen sipariş versin. İnanın pişman olmayacaksınız. Bilgisayar çok kısa bir sürede açılıyor ve hemen kullanıma hazır hale geliyor. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2014
    kutu iceriği

    insan yanına 2 3 parca şey koyarda kasaya monte ederiz yemin ediyorum iplerle sıkışıtrdım kasaya ssdyi :) performans konusunda ıse soylencek bir söz yok 240 alıcagıma 2 tane 120 gb alıp raid yaparım daha iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2014
    Şaşırtıcı Performans

    14 yıldır BT sektöründe çalışmaktayım ilk aldığım SSD diskte bu değil açıkcası iş yerinde kullandığım bilgisayara takmak amacı ile uygun bir disk arıyordum muadil markalar ve Sandisk arasında kararsız kaldım sonuçta benim için gerekli olan okuma hızından ziyade yazma hızı idi ancak aynı kapasitede %40 fiyat farkı olan cihazlardan hiçbir farkının olmadığını ayrıca 5 yıl garantisini de üzerine koyunca bizzat test ederek tek kelime ile mükkemmel yorumundan başka ekleyecek hiç birşey yoktur alan arkadaşlarıma hayırlı olması dileği ile

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2014
    Verilen parayı hak ediyor

    Windows 8.1 kullanıyorum, bilgisayar açılırken Windows logosunu göremiyorsunuz anında açılıyor. İnanılmaz bir hızı var, verdiğim parayı kuruşuna kadar hak etti, helal olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    10 Numara

    Mekanik disk ile arasındaki fark bariz ortada performans çok tatmin edici.Genel olarak SSD diskleri kesinlikle tavsiye ederim.Ayrıca 1 günde elime ulaştı siteye teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2014
    Gerçekten çok iyi

    Dell 5110 laptobuma taktım farkedilir şekilde etkisi oldu okuma ve yazma hızına gelirsek okuma 500 mb yazma 350 mb civarında ölçtüm fiyat ve performans olarak iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    Bu Kadarını Beklemiyordum.

    Öncelikle şunu söylemem gerekirki ben bilgisayarımın çok iyi olduğunu zannediyordum. fakat laptopuma bu ssd yi takınca gördümki yanılmışım. muhteşem bir şekilde performans kazandı. keşke daha önce yapsaydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    Yüksek Performans

    Bu ürünü çok araştırdım.baktığım yerler ve siteler içinde en uygun fiyata hepsiburadadan aldım ve yüksek performansına hayran kaldım. Notebookum şimdi kanatlandı. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2014
    Mükemmel

    Gerçekten çok memnunum. Bir Gamer olarak oyunlara giriş çıkışlarım inanılmaz düzeyde hızlandı. Ayriyetten bu fiyata alabileceğiniz en iyi ssd olarak görüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2014
    Son derece hızlı

    Sandisc Extreme 2 yi Asus K55VJ bilgisayarımda windows 8 isletim sistemim ile kullanıyorum. Bilgisayarım hızlı zannediyormusum. Tepki sureleri mükemmel, sisteminiz açılır açılmaz kullanılabilir hale geliyor. Hani bilgisayar bir açıladursun mutfaktan bir şeyler alıp geleyim demenize fırsat vermiyor..Yani alışkanlıkları bozuyor. Sandisc Extreme 2 120 Gb diski öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2014
    süper

    ürünün kurulumunu yeni bitirdim şuan için beklentimi karşıladı işlem hızları açılış kapanış işlem tepkileri herşey iyileşti. ayrıca hızlı gönderi için siteye teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2013
    Macbook Pro Late 2011 İçin Aldım Son Derece Memnunum

    Daha öncesinden Asus marka Windows bilgisayarım için Extreme modelini almıştım. Extreme ile Extreme II arasında çok da bir fark yok aslında, ama Extreme IIde Sandisk kendi controllerını ve dolayısıyla da kendi firmwareini kullandığından dolayı daha stabil çalışacağını düşündüğümden Extreme II aldım. Macbook ile herhangi bir sorun çıkartmadı, Windowsla da çıkartacağını sanmıyorum. Şu an için Firmware güncellemesine gerek duymuyor, zaten en son versiyonu ile geliyor. Yalnız Apple, kendi içinde gelen ssdler haricinde böyle satın alıp kendiniz taktığınızda Trim özelliğini açmıyor ki ssdnin kullanım süresini ve hızını arttıran bir özellik (detaylara boğmayacağım). Bunu açmak için de Trim Enabler diye bir uygulama var, bununla Macbookta Trimi aktif edebilirsiniz. Windowsa taktığınızda Trim otomatik olarak aktif oluyor zaten. Ben SSD harddiskler arasında Sandiski beğenerek kullanıyorum, tavsiye de ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SanDisk 120GB Extreme II SDSSDXP-120G-G25 SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SanDisk 120GB Extreme II SDSSDXP-120G-G25 SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat