SanDisk 128GB SDSSDP-128G-G25 SSD Sabit Disk Yorumları

SanDisk 128GB SDSSDP-128G-G25 SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2016
    fiyat performans olarak iyi

    bilgisayarım sata3 ü desteklememesine rağmen baya hızlandırdı. sandiskin ürünlerini de kesinlikle tavsiye ederim. taş gibi ürün yapıyor adamlar, hiç bir sıkıntı çıkarmadı 2 yıldır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    Fiyat Performans ürünü

    Herkesin de söylediği gibi SSD ler artık şart oldu diyebiliirm. eski bilgisayarları bile canlandırıyor. zaten işlemci ekran kartı ram gayet iyiyken her zaman birligisayarın hızına engel olan depolama harddisk oldu. fakat bilgisayarınız da sata 3 yoksa kısaca son 1-2 sene içerisinde almadıysanız büyük ihtimalle sata 2 vardır ve göreceğiniz max okuma ve yazma hızı 250mb/sn olacaktır ki bu bile bilgisayarınızı en azından 3 kat hızlandıracağınıza emin olabilirsiniz. ürün sorunsuz ve hızlı geldi teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2015
    Sandisk

    Harika Birsey Eski Bilgisarım Neymiş Dedım Sandıskı Taktıgımda Ucuruyor Resmen Herkeze Tavsıye Ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    İyiki Almışım. Farkı hissetmemek mümkün değil.

    Bu alışveriş bana, yavaş çalışan bilgisayarımda iş yapabilmek için yeni bir bilgisayar satın alma mecburiyetimi (tahminen en az yıl) erteletti. Çünkü hızı artık hem Win 7 de hem de Win 10 da çalışmama izin veriyor. Çünkü hissedilir derecede hızlandı ve artık işlerimi daha kolay yapabiliyorum. Bir SDD diskin bu kadar fark yarattığını bilseydim, kesinlikle bu kadar süre beklemezdim. Hemen bir tane daha sipariş ederek, ikinciyi aldım ve evde "eskimiş teknoloji" diye bir kenara bıraktığım bilgisayara da bir tane SSD bağladım. Şimdi iki SDD fiyatına iki bilgisayarım oldu ve dediğim gibi yeni bir bilgisayar alma fikrini en az iki yıl erteledim. Kesinlikle herkese tavsiye ederi. Benim aldığım SSD bazı modellere göre, daha düşük bir hızla yazıp okuyor. Ben evde kullandığım için benim için sorun olmuyor. İş hayatı için kullananlar daha hızlı okuyup yazabilen SSD modellerini düşünebilirler. Onlar için önemli olabilir. Beni tek düşündüren kullanım kılavuzu oldu.Kutu içine reçete gibi katlı bir "kağıt" eklemişler ve orada ürün ömrü 3 yıl yazıyor. Gerçekten 3 yıl mı? kullanılabiliyor. Ürün ömrü sadece yıl mı? Onu zaman gösterecek. Öyle bile olsa, yine de, yeni Labtop alımını 3 yıl ertelemiş oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2015
    6 yıllık laptobuma hız kattı.

    Cihazlarin en ağır kisimlari bildiğiniz gibi hdd kısmı. Cihaz i7 de olsa çoğu zaman takilma yada zaman içinde bir yavaslama söz konusu. Bende bu üründen sipariş ettim vede şuanki hızı vede performansi harika. Chromea tiklamamla açılması bir oluyor. Dudak ucuklatan bir hıza sonunda kavuştum hemde bu fiyata kacirilmamasi gereken bir ürün. Ssd ler elbette ucuzlayacak ancak bu deneyimi yasamanizi öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Çok iyi

    Sata I laptopa taktım çocuğun oynadığı oyunlar rahat oynanır oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2015
    Hızlı ve güvenli

    Öncelikle bu işle uğraşan biri olarak önerim.makinanız yavaşsa bir ssd disk kesinlikle alın ve takın. Bilgisayarımı değiştirecektim bir deneyim dedim performansı arttırsa değiştirmekten vaz geçerim dedim. Ve vazda geçtim. Makinanın performansı gözle görülür bir şekilde değişti. Teşekkür hepsi burda..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    bu fiyata yeterli performans

    masaüstü pc ye takıp oyun ve birkac program kurdum. windows açılış hızı bariz farkediyor. gerek programlarda gerek internette hız farkını hissediyorsunuz. giriş seviyesi için doğru tercih.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    Sonuç çok iyi

    Ürünü 2008 yılında aldığım laptopuma taktım. Sonuç çok başarılı. Laptop üzerindeki hard diski söküp hiçbir ayar yapmadan yerine takıp çalıştırdım. Belirgin bir fark var. İnternette "G2 / SATA300" anakartların SSD için uygun olmadığı, "G3 / SATA600" olursa SSDyi desteklediği yazıyor. Eğer anakartınız G2 / SATA300 ise ürün özelliklerinde yer alan okuma ve yazma hızları yerine en fazla 300mb/s hızlarını görürsünüz ki bu birçok kişi için yeterlidir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar almadığıma pişman oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2015
    İyiymiş

    Yukarıdaki yorumlara bakarak aldım, anakart ve işlemci değişmeden Windows derecesi 5.9 dan 7.1 e yükseldi bende inanmadım ama gerçek öyle, açılış hızı arttı,

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2015
    çok iyi

    ürünün kutusunda ürün dışında hiç bir şey yok ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok iyi geldi ilaç gibi PC hantallıktan kurtuldu harici eski bir ekran kartı kullanıyorum onboard öldü sanırım overclock yüzünden harici olan nvidia geforce 64bit 256 mb bazen görüntü işlem hızına yetişemiyor galiba çok şey beklemiyorsanız ralli pardon benchmark yarışmalarına katılmıyorsanız mükemmel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    mükenbel

    arkadaşlar mükenbel bir ürün ve hepsiburda.com da tsk ederim 3 gün içinde ürün elimde oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2015
    Büyük fark

    Neredeyse 10 yıllık bir notebook üzerine taktım. Sonuç buna rağmen çok çok başarılıydı. Eski hantal yapısından sonra yaklaşık 30 saniyede cihazın açılması performans açısından çok memnun edici oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2015
    iyi ama 240 tavsiye ederim

    128 gb olduğuna bakmayın sistemde 117 görünüyor. formattan sonra ıvır zıvır driverlar derken 90 gbye kadar düştü bende. yeni çıkan oyunlar 20 gbden başlayıp 60 gbye kadar gidiyor. oyun kurmayı planlıyorsanız 128 gbye para vermeyin gidin 240 gb versiyonunu alın size tavsiyem. ürünün kalitesi iyi. yanında 3.5 yapmak için aparat gelmiyor. ama öyle de takabiliyorsunuz, benim pcde sıkıntı olmadı. fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2015
    teşekkür

    hızından gayet memmnunum, kullanım süresi uzun olmasını bekliyorum, hepsiburadaya iki farklı kargo şirketi seçeneği sunduğu için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2015
    sata 2 de gayet hızlı

    ürünü saat 15:00 gibi sipariş geçtim ertesi gün elime geçti çok hızlı gönderi çok teşekkurler. Bu arada cristaldiskmark degerleri ise sata 2 de bu degerler okuma 260.0 yazma 231.9 sata ikiye göre bence gayet iyi teşekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    Rastgele okuma/yazma hakkında

    Ürün, dizüstü bilgisayarlarda HDDde yükseltme yapmak için son derece uygun (7mm kalınlık, ultrabooklara da uyar). Kontrolcüsünün enerji tüketimi çok düşük, kesinlikle ısınmıyor. Sıralı okuma/yazma hızları da tatmin edici ama rastgele/yazma hızları düşük olduğundan benzer kapasite ve hızdaki rakiplerden ucuz. Bundan dolayı SSDdeki veriler zamanla dağıldığında hissedilir ölçüde yavaşlama oluyor maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2015
    düşünmeden alin

    Ofisimdeki ana bilgisayara sandisk extreme 2 almistim ve gayet beğenmistim. Simdi diger bilgisayarima bunu aldim. İnanin performans olarak extreme modelinden aşağı kalır yanı yok. Kesinlikle pişman olmayacaginiz yuksek performansli bir ürün. Herzamanki gibi ürünü çok hızlı şekilde bana ulaştıran hepsiburada ya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2015
    güzel

    ürün özellikle program kurulumlarında yükleme ekranlarında pc açılış kapanış hızlarında fayda sağlıyor. eski pcleri hızlandırır veya yeni oyun pcleri için uygundur. ofis pcleri içinse gereksiz kalabilir çünkü ofis için son model hddler daha faydalı olacaktır. örneğin st2000dm001 gibi çünkü depolama alanı gerekiyorsa ve performansı daha az ama optimum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2015
    uygun fiyat ve performans

    yorumlara bakarak aldığım bu ürün gayet uygun ve memnun edici performansa sahip almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir hızlı kargo ve teslimat.teşekkürler hepsiburada.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SanDisk 128GB SDSSDP-128G-G25 SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SanDisk 128GB SDSSDP-128G-G25 SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat