Samsung AR5600 AR12JSFNCWK-SK Klima Yorumları

Samsung AR5600 AR12JSFNCWK-SK Klima yorum ve tavsiyeleri

(88 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2017
    faturami alsmadim

    simdilik yeni aldik

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    Berbat ürün.

    Dış ünite sıcak açıkken çok ses yapıyor. Bırakın takılı bulunduğu odayı yan odalar hatta üst kat bile şikayetçi oldu. Servisi çağırdım normal bunlar böyle ses yapıyor diyor.Bu kadar gürültüye Isıtma yetersiz. Gece zaten kullanamıyoruz. Hiç memnun değilim kış ortası çocuk odasında bulunduğu için şuan sabrediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    berbat

    Alalı 1 yıl oldu ilkin ses sorunu yoktu ama şimdi sesten durulmuyo uğultu çıkartıyo alt kattaki komşum Bile sesten rahatsız kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    çekinmeden alabilirsiniz..

    bu üçüncü samsung klimamız. Hem ısıtmada hem soğutmada gayet başarılı, gayet normal bir sesi var, kesinlikle rahatsız etmiyor. Belli bir derecede çalıştırırsanız tasarruflu da.. ulaşım ve serviste hiç bir sorun yaşamadık.

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016

    Ürüne yapılan tüm övgüler boş ya. babamın evine aldım kışın sobadan kurtulsunlar diye ama nerde. ısıtmıyor üstelik minnacık bi klima. aldığıma bin pişman oldum ayrıca babamlarında diline düştüm

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2016
    Hızlı

    Aynı üründen 5 tane aldım hepside çok hızlı bi şekilde geldi satıcı ilgili tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2016
    İdare Eder

    Ürünü aldığımızda kargo sorunu yaşamıştık. Zorda olsa teslim almıştık. Ücretsiz kurulum kısa sürede sağlanıyor. Ürünü aldığım oda biraz büyüktü fakat kısa sürede yeterli serinliğe ulaştırıyor mekanı. İç ünite sesi kesinlikle yüksek değil ama dış ünite için aynısı söyleyemeyeceğim. Dış üniteden garip sesler geliyor bunun için servisi çağırmam gerekti. İndirimli olarak alınabilecek bir ürün. Diğer markalarla kıyaslayınca garanti servis vb farklardan dolayı tavsiye edilebilinir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Muazzam

    Merhaba öncelikle klimayı 15-20 gündür kullanıyoruz ve Urfa gibi sıcaklarda odamız güzel serinliyor dış ünite sesi geliyor diyenler herhalde kendi odaların içine üniteyi kurmuşlar dışarda zaten ve çok az bir ses var o kadar da normal eski klima motorlarına göre %90 sessiz çalışıyor ve bana göre baya başarılı bu bölgenin servisini beğenmedim çok kötü diyemem ama iyide değil klima güzel servis kötü oldu bende tavsiye ederim iyi günler dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    dış ünite sesi

    genel olarak ısıtma ve soğutması başarılı tasarruf konusunda da malum inverter olunca problem olmuyor ama sessiz modda iç ünite sesi tamamen yok olurken dış ünite aşırı duyulur hale geliyor en düşük modda hem soğutma hem de ısıtmada da aynı problem söz konusu

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2016
    mükemmel

    klima kesinlikle harika kurulum çok güzel yapıldı dış ünite o kadar sessiz ki çalıştığı anlaşılmıyor bile iç ünitede çok sessiz ve 20 metrekarelik odam 5 dakika içinde buz gibi oluyor hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2016
    samsung malesef

    bu ürünü kullanmadım ama samsung boracay diye bir klima kullandım. öyle bir gürülyü ve uğultusu vardı ki kurtulmak için satmak zorunda kaldım. yani tam bir fiyaskoydu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    iyi değil

    Klimanın açılır kapanır fan kapağı yamuk duruyor simetrik değil.Ayrıca sesli çalışıyor çok da ii soğutmuyor.Dış ünite çok daha sesli gürültülü.İş yerinde Altus klima var dandik diye düşünüyordum .O bile bundan daha sessiz ve daha ii soğutuyor.telefonla desibel ölçümü yaptım 70 75 desibel aralığında çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2016
    Gürültülü

    Dış ünite yüksek fan devirlerinde inanılmaz gürültü yapıyor. Evin her yerinden sarsıntı ve gürültü duyuluyor. Böyle olduğunu bilseydim almazdım. İç ünite sessiz ama hava akış kapağı ses çıkarıyor. Soğutması iyi. Fakat ses olayı kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2016
    Fiyat performans olarak yeterli

    Ürünü mağaza için sipariş ettik, soğutması gayet yeterli, elektrik tüketimi de oldukça uygun. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    Klimalar 3. Ayda sıkıntı çıkarıyor

    evimdeki tüm beyaz eşyalar samsung ama bu markadan 2 tane klima aldığıma bin pişmanım kesinlikle klimalarını tavsiye etmiyorum 3. Ayda pişman oluyorsunuz aldığınıza

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2016
    Klima Hk.

    İstanbul da yaşıyorum. Pazar günü siparişini verdim, Salı elime ulaştı ve Cumartesi günü kurulumu yapıldı. Dış ünitesi biraz sesli çalışıyor. Şimdilik komşular şikayete gelmedi. Binamız yalıtımlı, dışarıyla ısı alışverişi fazla olmayan bir bina. 38 metrekare odayı yaklaşık 30 dk da soğutuyor. Hiçbir zaman 24 C dereceye getiremiyor odayı. Bana göre 30 metrekareyi geçiyorsa bulunan alan 18000 liği tercih etmenizde fayda var. Kumanda üzerinde değişik modlar var. Quiet modunda gayet sessiz çalışıyor ve rahatsız etmiyor. Hızlı soğutma, Uyku modu gibi değişik modları mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2016
    Drenaj kablosu cok kotu

    Urunun drenaj kablolaru aluminyum beyler,bakir degil.ben almadim ama alan arkadasim aluminyum oldugunu gorunce pisman oldu,alirken 2 kere dusunun aluminyum klimada kotu sonuclar dogurur.koskoca samsung a yakismadi..!

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    Teşekkürler

    ürün 2 günde geldi ve hemen kurulum oldu...saat gibi de çalışıyor..ve sessiz sedasız 40 m2 salonu 1 dkda soğutuyor. elektirk faturasında da vadettiği ekonomik çalışmasını belli ediyor..çok memnunum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    iç ünite 62 desibel

    Arkadaşlar forumda yazanlar gibi sessiz değil.Kendim ölçtüm,iç ünitede 2.kademede 62 desibel ses var .Pişman oldum aldığıma !

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2016
    Bilgiişlem odası için aldık

    Bilgi işlem odası için aldık 2 senedir kapanmadı halen çalışıyor sadece filtresini temizliyoruz arada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR5600 AR12JSFNCWK-SK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR5600 AR12JSFNCWK-SK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat