Samsung WD12J8420GW Çamaşır Makinesi Yorumları

Samsung WD12J8420GW Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    son derece memnunum

    ürünü alalı 7 ay oldu,hem soğutmayı hem ısıtmayı dendim,ev yaklaşık 90 m2 salon ,yatak odası,koridorlar mutfak devamlı açık,günde yaklaşık15 saat kullanılıyor,soğutması da,mükemmel,ısıtmasıda mükemmel ve kışın evin içi sürekli 22 derece,elektrik kullanıma göre fazla değil,daha önceki sözde kaliteli denilen dai.marka klimadan illallah gelmiştim,hatay da kullanıyorum klimayı.ayrıca antakya servisi de çok ilgili ve kibar insanlar,kendilerine teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2018
    Beş Yıldız

    Merhaba 2 yıldır kullanıyoruz mukemmel yıkama ve kurutma, sı var anneme almayı duşünüyoz herkez tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2018
    Beş Yıldız

    ürün eksiksiz tam gayet sağlam bir sekilde geldi ürünü kullanmaya basladık cok güzel hepsi burada com a tskler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    hemen alın

    Yıllardır eziyet çekip çamaşır kurutmak gibi bir külfetle uğraşmışız. yüksek kapasiteli olması çamaşırların daha rahat temizlenmesini ve kırışmadan kurumasını sağlıyor. İnsanın kendisi yıkanası geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Beklentimizden iyi

    Yıkama ve kurulaması oldukça iyi. Sessiz çalışıyor. Alalı 5 ay oldu. Sorun yaşamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2017
    Üç Yıldız

    Ürün fiziksel olarak çok kaba ve asimetrik duvardan sarkıyor gibi görüntüsü var ama iyi soğutuyor...fakat teknik servisten çok memnundum kemer teknik servisine teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2017
    Güzel

    Henüz 2.defadır çalıştırmak nasib oldu,gönderici firma kısa sürede gönderdi ayrıca teşekkür ederim.Aynı günde kurulum için servis çağırdım hemen kurdular sağolsunlar.internetten almak zorunda kaldım lakin bulunduğum şehirde Samsung bayisi yok! Çok araştırdım karar verdim nihayet ...özellik olarakta; Kapak çok büyük,rengi siyah olunca çamaşırlar gözükmüyor,halbuki mavi ışıkta olsaydı süper olurdu.12 kg pamuklularda ,kurutmadaki 8 kg da pamuklu ayarda oluyor .Diğer yıkama programlarında daha düşük kilolarda yıkama ve kurutma yapıyor.köpürtme sistemini takip ettim 40 derecede pek köpürtmedi ama diğer yıkamalarda ne yapar bilmiyorum.ses su alırken ve sıkarken haliyle çıkıyor sessiz diyemem .Alacaklara alanlara şimdiden hayırlı olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    Dört Yıldız

    Soğutması gayet güzel, 60-70 m2 yi soğutmakta gayet başarılı, dış ünite sessiz çalışıyor. Isıtma özelliğini ve enerji sarfiyatını henüz test edemedim. Özelliğini etkilemesede 2 basit kusuru var bana göre; birincisi, üzerinde en azından sıcaklık derecesini gösteren basitte olsa bir digıtal ekran olmalıydı, ikincisi dizayn biraz kaba, daha estetik olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    mükemmel

    iki yıldır kullanıyorum. Mükemmel elelektirik sarfiyatı az sessiz sedasız çalışma.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Teknoloji Harikası

    Her şeyi ince eleyen sık dokuyan detaycı biri olarak söylüyorum. Bu kapasitede bir makina düşünüyorsanız kesinlikle alın. Mükemmel yıkıyor. Sessiz çalışıyor. Hatta o kadar sessiz ki çalışmıyor mu diye bir kaç kez kontrol ettim. :) hesiburada.com dan da güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü almadan önce Samsung web sayfasını arayarak sordum, hepsiburada.com ürünleri sizin garantinizde mi diye. Onlar evet dediler. Sonra mahallemdeki Samsung yetkili servisini aradım. hepsiburada.com dan alınan ürünlerin garantisini imzalıyor ve kurulumunu yapıyor musunuz diye. Onlar da evet dedi. Gelelim en önemli meseleye. mağzadan 400 TL ucuz. ek garantiyi mağza 430 TL ye ve 6 yıl için yapıyor. Burdan alırsanız teknik servis 125 TL ye ve 7 yıllığına yapıyor. mağzadan alırsanız iade diye bişey asla sözkonu değil. Burdan mümkün. Tek eksikleri faturamı halen göndermemiş olmaları ve bu konuda yazdığım maillere cevap vermemeleri. Umarım o da gelir. Varın siz karar verin artık.

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2017
    Piyasada fiyatına göre en makul klima

    Bu üçüncü Samsung marka klimam. Performansa göre fiyat gayet makul

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2017
    bu firma kendini aşmış...

    mukemmıl bir makina gercekten teknoloji acisından cok iyi aynı zamanda yıkama performansı mükemmel. ayrica cok sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Bu fiyata alın

    Cihaz gayet başarılı. Dedikodulara inanmayın, ürün oldukça sessiz. Hem iç ünite hem de dış ünite sessiz ve titreşimsiz çalışıyor. Servis teknisyenleri iyi niyetli ve azimli fakat teknik eğitimleri biraz eksik. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2016

    Ürün 50m2 salonu hızlı ısıtmayla 20 dk da ısıtıyor; gayet memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    anlatıldıgı gibiydi

    ürenden memnunuz fakat servis işçiliği berbat

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    süper

    harika herkeze öneririmmm

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016

    Sapasağlam elime ulaştı.Kargo firması kata kadar taşıdı sorun çıkarmadı.Ürünü kapasitesi için aldım kurulum yapılıp kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    gayet güzel, fiyatı olumlu

    ürün ve fiyatı bizi mutlu etti. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2016
    Mükemmel

    Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve kurulumu da yapıldı, 5 yıldızı gerçekten hak eden bir ürün çok sessiz çalışması da yıldız değerini artırıyor. Ayrıca kurulumu yapan Arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim temiz ve itinalı çalışmalarından dolayı. Bu ara da Kargo firmasına çok çok teşekkür ederim gösterdikleri hassasiyetten dolayı. Teşekkürler n.11 sayenizde güzel bir ürüne en uygun fiyatla sahip olduğum için

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2016
    olumlu

    1 gunde geldi ayni gun kurulumu yapildi. insallah bundan sonrada memnun kaliriz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WD12J8420GW Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WD12J8420GW Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat