Beko 20910P A Sınıfı 8871 BTU İnverter Mobil Tipi Klima Yorumları

Beko 20910P A Sınıfı 8871 BTU İnverter Mobil Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    Kiracıysanız mükemmel bir ürün.

    Harika bir ürün. Odam yazları 30 derecenin üzerine çıkıyordu ve öğlen 12den başlayıp neredeyse akşam 7ye kadar yaşanılmaz bir hal alıyordu. Ayrıca ev kira olduğu için duvaru deldirtip split klima da almam imkansızdı ki zaten split klimaların fiyatları da bu portatif klimalara göre daha pahalı, üstelik gerektiğinde farklı odalara da taşınmıyorlar. Kiradan çıkıp ev değiştirirken de söküp takılması için servis ücreti ödemek gerekiyor. Bu yüzden bu portatif klimayı almam gerekti. Başta oldukça şüphe ettim, internette birçok olumsuz yorum vardı ancak yine de bu cihazı almaktan başka çarem de yoktu. Cihazı aldım ve şimdi gayet de memnunum, en azından artık odamda rahat bir nefes alabiliyorum. Cihazı çalıştırınca gerçekten çok fark ediyor, 15 dakikada içerisi yaşanabilir bir hal almaya başlıyor. 13 metrekare odamı soğutmak için 45 dakika çalıştırmam fazlasıyla yetiyor. Soğutma konusunda hiçbir problemi yok. Ayrıca internette sesinin çok rahatsız ettiği de yazıyordu. Evet, split klimaya göre daha sesli çalışıyor çünkü dış ünitesi de cihazın içinde. Ancak benim gibi gerçekten zor durumdaysanız o ses sizin için problem olmuyor. Gayet de kitap okuyabiliyorum, film izleyebiliyorum veya uyuyabiliyorum, oldukça rahat oluyor. Sesi, biraz sesli çalışan bir buzdolabı kadar çıkıyor. Eğer sıcakla başınız ciddi olarak dertteyse bu sesi takmazsınız. Tabi portatif klimaları araştıran herkesin bildiği gibi bir de sıcak hava borusu sorunu durumu bulunuyor bu aletlerde. Ben boruyu pencerenin kenarından verdim ve daha sonra da perdeyi örterek kullanıyorum. Yanında gelen perdeyi takarsanız performansı biraz daha artıyor diyebilirim. Tabi pencereye delik açıp kullanırsanız daha da iyi ancak ben uğraşmadım. Özetle; eğer sıcakla başınız dertteyse ve split klima almanız mümkün değilse kesinlikle önerilir. (Tabi gürültüye karşı fazla hassas değilseniz.)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2016
    Araştırma yaparak alın. Her yere, her kullanıcıya uymayabilir.

    12000lik modelini aldım sesi eski pencere üstü klimalar gibi. Soğutması gayet yeterli. Yatak odasında kullanmak için gürültülü fakat salonda kullanılabilir. Bulunduğunuz odaya split klima takamayacak ve çaresiz iseniz ideal. Alacak olanlar internette araştırma yapsınlar farklı bir klima modeli bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2016
    toz üflüyor

    dinlenme modunda iken 3 hafta içinde toz üflediğ ve yanmış bir plastik koku geldiği icin iade talebim oldu. Yeni ürün gönderdiler. maalesef oda aynı... toz ve koku bir arada.. ses cok rahatsız edici. soğutması iyi... Ben bulaştım bu arkaya siz bulaşmayınız...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 20910P A Sınıfı 8871 BTU İnverter Mobil Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 20910P A Sınıfı 8871 BTU İnverter Mobil Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat