Beko 21210P A Sınıfı 11874 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Beko 21210P A Sınıfı 11874 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Dört Yıldız

    Ürün elime çabuk geçti. teşekkürler hepsiburada. klimanın yerini tutmuyor ama zorunlu olduğumuz için aldık. işimizi görüyor. işyerime aldım 30-35 metre kare bir ofisimiz var. içerdeki nemi çektiği için rahatlatıyor. ama birkaç saat sonra etkisinin farkına varıyorsunuz. ya da dışardan giren birisi içerisi iyi diyor. şu anlık memnunuz. tek sıkıntısı arka bölümünde yer alan havalandırma borusu onu muhakkak dışarı aktarmanız gerekiyor. aksi halde bir işe yaramaz. Fön makinası gibi sıcak hava veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2016
    GÜZEL GÜZEL GÜZEL

    GÜZEL GÜZEL GÜZEL

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2016
    FENA DEĞİL

    1 puani ses çıkarmasından kestim gayet güzel Soğutuyor ancak motoru içerde olduğu için bir müddet sonra rahatsız ediyor sıcak mı ses mi derseniz tabiki ses derim çok abartı bir ses değil ancak bir müddet sonra rahatsız ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2016
    Fiyat/Performans Oranı İdeal

    Ürün tasarım olarak oldukça güzel görünüyor, boyutlarıysa beklediğimden biraz daha büyüktü. Yaklaşık olarak bir yemek masası yüksekliğinde olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Küçük ve orta hacimli (15-18 metrekare) odalar için ideal, güzel bir serinlik sağlıyor. Pencere bağlantı kitinin dahil olması güzel, başka türlü sıcak hava çıkışını pencereye sabitlemek ve içeri hava girmesini önlemek zor olabilirdi. Almayı düşünen varsa piyasadaki split klimalara göre fiyat avantajı var ancak tabiki onlar kadar kuvvetli ve hızlı bir soğutma sağlamıyor. Ayrıca sıcak hava çıkışı için pencere ve prize yakın bir noktada konumlandırmak gerekiyor. Bir de gürültü meselesi var eskiden pencere tipi klimalar vardı, cihaz çalışırken aşağı yukarı onlar kadar (veya normal split klimaların dış ünitesine yakın bir miktarda) gürültüyle çalışıyor. Sesten rahatsız olacağını düşünenler varsa bunu göz önünde bulundurmak gerekir. Genel olarak split klima alamayacaklara fiyat/performans uygun ve başarılı bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Beko güvencesi de artısı.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2016
    Her odada kullan heryer serin

    Güzel Ramazan'da dahada güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 21210P A Sınıfı 11874 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 21210P A Sınıfı 11874 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat