Mitsubishi SRK63ZR-S A+ Sınıfı 21495 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Mitsubishi SRK63ZR-S A+ Sınıfı 21495 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yıllardır ailece kullandığımız Mitsubishi klimalara bir yenisini ekledik. Satıcıya cumartesi günü öğlen saat 12 civarı siparişi verdik. 2 saat içinde satıcı bizimle iletişime geçti ve kargomuzu göndereceğini belirtti. Gerçekten de Salı günü ürünü kargodan teslim aldık. Çarşamba günü yetkili servis maksimum özeni göstererek ürünümüzün kurulumunu yaptı. Gerek satışı yapan Adabuz firmasından gerek kurulumu yapan yetkili servis Hamderi ticaretten çok memnun kaldık. Beklediğimizin ötesinde profesyonel çalışan Adabuz firmasına ve yetkili servisimiz Hamderi ticarete teşekkür ediyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) klima

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün tavsiye ederim 60 metre kare yeri çok rahat ısıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet sessiz çalışıyor, seneler önce annemlere yine mitsubishi almıştım bu model için de yorumları inceleyip sipariş verdim. İlk gün için memnunum 50m2 salonu hemen ısıttı. Bu arada tek yıldız kırma sebebim satın alırken “montaj ücretsiz” diyor ama elektrik işini yapmıyorlar, dışarıdan elektrikçi çağırmanız gerekiyor. Bunun bilgisi de önceden verilmiyor, kuruluma gelince İklimsa ekininden öğreniyorum. Ya iade edecektim ya da yeniden uygun fiyatla sipariş işin beklemeyecek, bu ürünle devam edecektim elektrikçinin parasını ödeyip. Neticede ikinci yolu seçtim, Ama ben anlamadım mekanik işçilik ayrı elektrik işleri ayrı ise neden ücretsiz montaj yazıyor. Bunun normalde hiçbir makul izahı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2021

    özellikleri fazlasıyla var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evimizde klima kullanıyoruz ama artık yazlıkta çok sıcak olduğu için yazlığımız için de vazgeçilmez klima oluyor. Evde de Mitsubishi marka klima kullanıyorduk. Yazlık için de Mitsubishi SRK 63 ZR-S aldık. Hızlı teslim edildi. Almak isteyenlere de tavsiye ederim. Hızlı ve güvenilir satıcı. Rahatsız eden bir sesi falan da yok klimada.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2021
    Fiyat, Perfermons, Hizmet 10 Numara

    Urun zaten mitsubishi kalitesi, magazanin iletişimi cok başarılı ve servis hizmetide bugune kadar gorduklerimin en iyisi. Bastan sona kusursuz bir süreçti. Emeginize saglik.

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2021
    ÇANKAYA İKLİMSA İYİKİLERİMİN BAŞINDA GELEN MAĞZA

    Mitsubishi markası olarak ilk klimam cok araştırdım klimacı arkadaşlarım bu markadan şaşma alacaksan Mitsubishi olsun dediler bende begendim aldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Kargo ve servis çok geç geldi. Geleceğiz dediler diye evde bekliyoruz gelmiyorlar insanın siniri bozuluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2021
    Anlatılmaz yaşanır...

    Zaten mesleğim Soğutma ve İklimlendirme teknisyenliği. Mitsubishi klima yı Anlatmaya gerek yok, yaşamanız lazım 😌 Montaj da yapılırsa on numara.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.12.2020

    İki aydır Isınma amaçlı kullanıyorum çok samimi söylüyorum çok az elektrik harcıyor 42m2alanı 24 derece ısıtıyorum aylık 110 TL yaktı mükemmel derecede memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 16.10.2020
    Teşekkürler İklimsa Çankaya

    İklimsa çankaya magazası başından beri çok ilgili davrandı.Her aşamada çok yardımcı oldular.Ürün çok basarılı ve sık, sessizliğine diyecek sözüm yok çünkü beklediğimden daha az ses çıkartıyor teknik servis ve elemanlarıda kurulum asamasında bolca bilgi verdiler. Kış vakti evimizi ısıtmak için en ideal çözüm tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2020
    "ürün hem kaliteli hem uygun fiyat "

    Olumlu yönleri: Ürün cok guzel yapılmış çok iyi ve kullanışlı çok mennun oldum tskr

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "İyi klima"

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli bir klima. Hem çok güzel soğutuyor hem de çok güzel ısıtıyor. Fiyat olarak biraz pahalıya kaçtım en kalitelisi olsun istedim ve bunu aldım. İyi ki almışım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Gerçkten muhteşem soğutma performansı güzel ve ortamdaki havayı kurutmayan üstün özelliklere sahip kaliteli bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2020
    GÜZEL ÜRÜN-GÜVENİLİR MAĞAZA

    Güzel ürün..en önemlisi Mağaza çok ilgili kargo ve montaj süreçlerini iyi yönlendirdiler..guvenli ve memnun kaldığımız bir alışveriş idi..TŞK..

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2020

    Ürünü kullanma fırsatımız olmadı.lakin ürün görüntüsü çok şık, motor çok sessiz mitsubishi olması parasını hertürlü hakkediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bu cihazı bende aldım. Fakat 24.000 BTU değil 21.500 BTU soğutucu 21.500 ısıtıcı 24.000-30.000 BTU arası ben özellikle ısitıcısı için aĺmıştım. Servise sordum. İsıtma ıçin kullanacaksan bu cihaz senin icin en uygunu dediler. Bilginiz olsun...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.01.2020

    Srk63zr Diamond mitsubushi aldım klima salon kapısı karşı tarafina kuruldu 6 gündür hiç durmadan nonstop çalışıyor bütün ev mükemmel sıcaklıkta aldigim bayi hiç kapatmami söyledi devamli çalışsın dedi daha ekonomik oluyor aldığım klima en son sistem R3 gaz ile çalışıyor dc yenilenmiş konvarsor sistemi ile bakalım dedikleri gibi 170 180 lira gelecekmi ben 250 de razıyım makina CANAVAR maşallah yeminle teknik servis ve bayi mükemmeldi fatura geldiğinde tüketim ile ilgili nekadar yakmış tekrar yazacağım iyi akşamlar

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.01.2020

    Zrx63sr ikigun oldu takilali otomatik modda 22 derecede sabitledim çalışıyor sessiz evin bütün oda kapılarını açtım bütün ev 19 ile 20 derece çok sessiz çalışıyor makina 10 numara

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2019
    MÜŞTERİ ODAKLI MAĞAZQ

    Mükemmel ürün. İlgili mağaza. Süper müşteri danışmanı. {Dilek Hn. Teşekkürler}

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mitsubishi SRK63ZR-S A+ Sınıfı 21495 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mitsubishi SRK63ZR-S A+ Sınıfı 21495 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat