Vaillant VAI6-050WN A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vaillant VAI6-050WN A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: normal düzeyin bir üstü klima modeli neden derseniz gelişmiş işlevleri çok ama inverter sistem var. Diğertürlü sessiz çalışması, turbo mod vs derken kışın iç ısıtıp yazın iç ferahlatıyor. Yapmış adamlar ne diyelim. Olumsuz yönleri:

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Yaz aylarını rahat gecırmeyı saglıyor bu klıma. Inverter teknolojı kullanıldıgı ıcın cok daha ıyı hava temızleme ve serınlık verme ozellıgınde. A+ sogutma verımlılıgınde calısıyor. Hızlı serınlık ozellıgı sayesınde cok kısa surede ıdeal sıcaklıga ulastırıyor. aynı zamanda da ısıtma ozellıgı oldugu ıcın kışın da rahat kullanıyoruz. A ısıtma verımlılıgınde oldugu ıcın faturalara cok cıddı bır artıs yapmıyor kı bu da guzel ve avantajlı bır ozellıgı.

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2018
    Süper klima

    Ürünü henüz denemedim fakat inşallah güzel cıkacak hızlı kargo ve müsteriyle irtibat mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2018
    Başarılı

    Ürün sessiz ve performansları gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant VAI6-050WN A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant VAI6-050WN A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat