Sigma SGM12INVDME A++ Sınıfı 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Sigma SGM12INVDME A++ Sınıfı 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süperrr

    Gerçekten çok iyi özellikle ısıtma konusunda 17000 btu gücünde kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunsuz klima arayanlara

    Baska marka klima kullaniyordum ama sorunlarindan bikmistim artik,uzunca bir arastirmanin ardindan bunu aldim.sogutmasi cok guzel ama carpmiyor yani oldukca kaliteli.dis unite kullanim omru tam 10 yilmis ve beni en cok etkileyen 170-265 voltaj arasi sorunsuz kullaniliyor olmasi,elektrik dalgalanmalarinin oldugu yerde sorunsuzca kullanilabilir.anakarti 85 derece isiya kadar dayanikliymis ve disi celik korumaliymis oldukca etkileyici.onemli olan dis unitedir ve ben gormustum biryerde oldukca etkilemisti dis unite icinin saglamligi,cift bobin ile yapilmis.diger klimalar gibi cafcafli ozellikleri yok ama saglamlik dersen belli ediyor urun kendini cunku gree uretimi..! uzun yillar sorunsuz kullanicam derseniz mitsubishi toshiba gibi markalardan sonra alinabilecek tek klima diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2019
    arızalı dış ünite

    servis kurulumu sırasında dış ünitenin arızalı olduğu öğrenildi. değişim için yetkili servis bir haftadır uğraşıyor. ancak ne dış ünitenin değişimi ne de gerekli parçanın merkezden gönderilimi konusuna sonuç alamadık. iklimsa'yı defalarca aradık, yardımcı olabilecek hiçbir bilgi yok... ne mitsubishi ye ne iklimsa ya yakışmıyor. maalesef her türlü şirinlik satana kadar. satış sonrası 0 ilgi

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2019
    Bir daha İklimsadan klima almam

    Satıcı son derece düzgün işini yaptı zamanında ürünü gönderdi.Cİhaz da kaliteli bir cihaz. Fakat servis ve İklimsa genel merkezi tam bir hayal kırıklığı. Servis klimaya vakumlama yapmadan kurulum yaptı. İklimsaya şikayet ettim. İklimsa yeni klimaya vakuma gerek yok nem olmaz bizim borular orjinal diye komik bir açıklama yaptılar. Şikayetimde ısrarcı olunca tamam tekrar dönelim dediler. Bir gün sonra tekrar aradılar. Servisin numarasını verelim onlarla görüşün dediler. Vakumlama yapmayan servisi kendilerine şikayet ediyorum onlarda servise yönlendiriyor. Kurumsal bir firma diye düşünmeyin iklimsayı müşteri ile dalga geçen bir firmadır iklimsa. Klima için vakumlama hayati öneme sahiptir ki iklimsanın sitesinde soru cevap kısımında da yazar bu. Ama şimdi boruda nem olmazmış nasıl olmaz oksijen nasıl olmaz. Vakum yapılmaması nasıl normal karşılanır. Bir daha asla iklimsanın sattığı klimayı almam. Satıcı mağazaya sözüm yok siz işinizi düzgün yaptınız.

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2019
    12 btu sigma klima

    ürünü beğendim tam aradigin gibi gayet güzel ısıtıyor

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019

    Her şey sorunsuz..

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019
    Sigma INVDME Plusi A++ Enerji12.000 BTU/h Inve

    Mağaza çok ilgili,sipariş sonrası tel arayıp servis randevusu verdiler,ustalar tam saatinde gelip işi profesyonelce yapıp, çalıştırarak teslim ettiler,ben mağaza ve ustalarından iletişimlerin den ve pozitif yaklaşımlarından memnun kaldım,teşekkür ederim,böyle mağazalar ve N11.com oldukça alışveriş keyifli.

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019
    Gönül Rahatlığıyla Güvenilir Mağaza

    Ürün güzel satış güzel servis güzel herşeyiyle

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2019
    Sigma Plus iyi tercih👍🏼

    Sigma plus 3 adet aldım şuan birtanesinin üzerinden yorum yapıyorum. Diğerleri için birkaç ay kullandıktan sonra tekrar değerlendireceğim. Mağaza ilgi alakası gayet güzel ayrıca servisle kendileri kurulum için görüşüp randevu alıyor satıcı yeni olmasına rağmen şüphe etmeyiniz işlerini layığı ile yapmaya gayret ediyorlar... sadece kargo şirketi biraz problemli özellikle dış ünite biraz ağır olduğu için kapınıza kadar getirmek istemiyorlar. Haricinde sıkıntısız bir hizmet kargo içinde satıcının puanını kırmak olmaz. Genel olarak tavsiye ederim alışveriş sürecindeki hassasiyet içinde tebrik ediyorum. Teşekkür ederim kolay gelsin.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2018
    iyi bir satıcı güvenli alışveriş

    ilk başta yeni bi satıcı olduğu için sipariş vermekten çekindim fakat satış fiyatı piyasaya göre uygun olduğundan siparişimi verdim ertesi gün satıcı hemen aradı hatta montaj randevüsunu bile satıcı ayarladı gayet iyi bi hizmet anlayışı bence internetten böyle düzgün firmalar bulduğunuzda alışverişten çekinmeyin...

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2018
    SÜPER

    ISITMASI GÜZEL TÜKETİM TASARRUFLU SOĞUTMASINI YAZIN DENİYECEZ

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    kaliteli ürün

    üründen ve servis hizmetinden memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    On numara

    Ürün güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    İlgili mağza , hızlı kargo

    İlgili mağza , hızlı kargo tşk

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018

    Ürün güzel sessiz ısıtması iyi.Aras kargoya gelince çok berbat bir kargo ürünü sokağa bırakıyor, evim 1.kat tüm ricalarıma rağmen bir kat çıkaramadım.Yalnız mağazaya diyecek bileyim yok ilgili ve kibar tavsiyem kargo şirketini bir gözden geçirmeleri.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Mağaza muhteşem, ARAS KARGO berbat !

    Ürünün kurulumunu daha yaptırmadım ama Mağaza müthiş ilgiliydi. Kargoya hemen verdiler, verir vermez de servis bilgisi için aradılar. ARAS Kargo şirketiyle teslimatta sorun yaşadığımda ve aklıma gelenleri sormak için her aradığımda ilgiyle dinleyip cevapladılar ve çözüm üretmek için ellerinden geleni yaptılar. Mağaza tarafında hiç bir sorun yok gözünüz kapalı alabilirsiniz fakat ARAS KARGO şirketi klima ağır olduğu için evinize çıkarmıyor. Sokağa bırakıp gitmek için elinden geleni yapıyor. Mağaza, Kargo ile eve çıkarması için defalarca görüşmesine rağmen maalesef ARAS KARGO inat edip evinize çıkarmıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Sigma Plus 12000 Btu gayet iyi ürün

    Ürün tam bir fiyat performans ürünü..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2018
    "Sigma"

    Olumlu yönleri: Urunu guzel ayrica saticinin ilgilisinden dolayi tesekurederim

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2018
    sorun yok..

    Sorunsuz teslim aldık. Durum servis kurduktan sonra ortaya çıkacak.

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2018
    Tavsiye ederim

    Çok sessiz ısıtmasında iyi. Tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sigma SGM12INVDME A++ Sınıfı 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sigma SGM12INVDME A++ Sınıfı 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat