Delonghi Pinguino N87 Klima Yorumları

Delonghi Pinguino N87 Klima yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2018
    "Kaliteli Ürün"

    Olumlu yönleri: Delonghi kalitesiyle parmakla gösterilen bir marka. Pinguino küçük odalarda kullanmak için ideal. Buz gibi soğuk yapıp hasta etmiyor. Elektrik tüketimi az, sessiz modu portatif klimalara göre daha katlanılabilir. Olumsuz yönleri: Beko'nun yaptığı gibi satıcı firmalarla servis anlaşması yapılmamış. Örneğin ben Tekzen'den aldım, servis yönlendirilmedi. Yönlendirilmeliydi.Ürünü kendiniz kurabiliyorsunuz fakat bir hasar, kullanım hatası vb. ihtimaline karşı yine de servis yönlendirimi yapılmalı.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2018
    hızlı kargo. düzgün paketleme👍

    evet beklediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    kiracilara ideal

    kiracı olduğum için mecburiyetten çok araştırıp bu ürünü aldım.yorum yapılmadığı içinde vatandasi bilgilendirmek amacıyla ilk defa yorum yapıyorum.15 20 m2 alanlarda çok verimli. bu tip klimalara göre gayet sessiz. 3 kademesi var.slient modunda çok hafif bir sesi var.maximumda vantilatör gibi diyebilirim.cama menfez yapilmasi verimi artıracaktır.markada kaliteli.yanıp kavrulan kiracilara şiddetle tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi Pinguino N87 Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi Pinguino N87 Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat