Baymak Brötje Novadens Extra 42KW 36000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Baymak Brötje Novadens Extra 42KW 36000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 13.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bacası çok iyi çıkmadı içi plastik baca. bu arada 2 defa ricam oldu. maile bir fatura gelmedi.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2020
    guzel urun

    Ürünü henüz kullanmadım ama araştırmalarıma göre fiyat performas ürünü diyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.03.2020

    satıcı hakkında bazı sitelerde nadirde olsa olumsuz yazılar vardı, biran acaba dedim ama trendyol olduğu için siparişi verdim, ancak o yazılanlarında haksızlık olduğunu gördüm. satıcı ürünü aynıgün kargoya verdi, ayrıca fatura ile ilgili aradım biraz yoğun bir satıcı ama sorunumuda ertesi gün çözdü. bence satıcı 5 yıldızı hakediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Fiyat performans anlamında asla pişman olmayacağınız bir ürün. Bir kere piyasada bir Baymak adı garantisi mevcut. Baymak markasını uzun zamandır kullanıyorum bundan önceki evimde de vardı yeni taşındığım evde de tercih ettim. Beni asla pişman etmeyen ve yanıltmayan bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombi alırken her zaman dikakktli eve en uygununu seçeksiniz evinizi kaldırabilecek sistemlerde bir kombi her zaman sizin cebinizi korur bende tam istediğimi buldum mükemmel performansı ve uygun fiyatıyla harika bir kombi. Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombilerde aradıgım özellik saglamlıktır bu kombidede herangi bir problem yaşamadım saglamlıgına kefilim kesinlikle tavsiyemdir

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.03.2016
    ŞAHANE

    YOĞUŞMALI KOMBİ ARIYORSANIZ.TEREDDÜTSÜZ BAYMAK NOVADENS EKSTRAYI ALABİLİRSİNİZ.HER YIL BAKIMINI SERVİSİNİ YAPTIRIN VE BENİM GİBİDE 7 YIL GARANTİ YAPTIRIN GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN.ISITMASIMI?ÇOK GÜZEL VE TAM CEP DOSTU.ALACAKLARA TAVSİYE EDERİM..:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Brötje Novadens Extra 42KW 36000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Brötje Novadens Extra 42KW 36000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat